ידית חליטה בגודל מנה וחצי
היי לכולם,
יש לי בעיה. אני אוהב קפה חזק וכאשר אני מכין מנה כפולה בכוס גדולה הקפוצינו שלי יוצא מעולה. הבעיה היא כאשר אני מכין קפוצינו עם מנה אחת בכוס קטנה הקפה יוצא בינוני ולא חזק כמו שאני אוהב.
השאלה היא האם יש ידית חליטה בגודל מנה וחצי?
תודה.
יש לי בעיה. אני אוהב קפה חזק וכאשר אני מכין מנה כפולה בכוס גדולה הקפוצינו שלי יוצא מעולה. הבעיה היא כאשר אני מכין קפוצינו עם מנה אחת בכוס קטנה הקפה יוצא בינוני ולא חזק כמו שאני אוהב.
השאלה היא האם יש ידית חליטה בגודל מנה וחצי?
תודה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש סלסלה של לה מרצוקו היא גדולה יותר - אני אתן לך לנסות
לרוני יש גם סלסלה בודדת גדולה יותר שדומה בגודל ללה מרצוקו
לרוני יש גם סלסלה בודדת גדולה יותר שדומה בגודל ללה מרצוקו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מוכרים בחולון אבל אולי שולחים לסניפים קפה ג'ו (היבואן)
אבל לפני זה תנסה אותה ויש לך עוד אופציה לסלסלה יותר גדולה אצל רוני
אבל לפני זה תנסה אותה ויש לך עוד אופציה לסלסלה יותר גדולה אצל רוני
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

זה רק השם שלה... מה יש לך נקרא 6.5 ויש בה בין 8 ל 10
ב 7 יש בין 12 ל 14
ב 7 יש בין 12 ל 14
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

עופר גבירצמן
קצת אופטופיק אבל אם כבר מדברים אז קניתי אצל רוני ידית חליטה למנה יחידה עם סלסלה יחידה.
נכנס שם בערך 12 גרם ויוצא קפה טוב מאוד למרות שבסופו של דבר אני מרגיש שבסלסה הכפולה שיש בה 16 גרם שזה רק 25% יותר הקפה יוצא הרבה יותר סמיך וסירופי עם טעמי קפה יותר חזקים ומובהקים.
למה זה כ"כ משמעותי?
נכנס שם בערך 12 גרם ויוצא קפה טוב מאוד למרות שבסופו של דבר אני מרגיש שבסלסה הכפולה שיש בה 16 גרם שזה רק 25% יותר הקפה יוצא הרבה יותר סמיך וסירופי עם טעמי קפה יותר חזקים ומובהקים.
למה זה כ"כ משמעותי?
ידית חליטה
לילה טוב,
אני גם מחפש ידית חליטה סינגל, ואם יש מנה וחצי מצוין.
איפה זה קפה רות?
או כל מקום אחר עם מחירים טובים?
אהוד
אני גם מחפש ידית חליטה סינגל, ואם יש מנה וחצי מצוין.
איפה זה קפה רות?
או כל מקום אחר עם מחירים טובים?
אהוד
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לדעתי זה קשור גם למבנה הסלסלה - בכפולה כל התחתית מחוררת ואין חלקים חסומים כמו בבודדת. ככה כל הקפה שנרטב בעוגייה בסוף מוציא קרמה לכיוון מטהavshalog כתב:קצת אופטופיק אבל אם כבר מדברים אז קניתי אצל רוני ידית חליטה למנה יחידה עם סלסלה יחידה.
למה זה כ"כ משמעותי?...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

Re: ידית חליטה
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 27#1479627אהוד9 כתב: איפה זה קפה רות?
אהוד...
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
אז למה לא מייצרים אותן יותר קצרות במקום הקונוס הזה ?דבוטאנט כתב:לדעתי זה קשור גם למבנה הסלסלה - בכפולה כל התחתית מחוררת ואין חלקים חסומים כמו בבודדת. ככה כל הקפה שנרטב בעוגייה בסוף מוציא קרמה לכיוון מטהavshalog כתב:קצת אופטופיק אבל אם כבר מדברים אז קניתי אצל רוני ידית חליטה למנה יחידה עם סלסלה יחידה.
למה זה כ"כ משמעותי?......
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לא יודע - כנראה שהעוגה תיפרץ בקלות כי הגובה של הקפה יהיה נמוך בקוטר גדול כזה.
אפילו בפונטה ווקיו שהקוטר של הידית הוא 45 מ"מ (לעומת 58 מ"מ הנפוץ) הסלסלה הבודדת היא בצורת קונוס.
אפילו בפונטה ווקיו שהקוטר של הידית הוא 45 מ"מ (לעומת 58 מ"מ הנפוץ) הסלסלה הבודדת היא בצורת קונוס.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
כי אתה רוצה זרימה בחצי הספיקה יחסית לכפולה. אתה רוצה לייצר חצי כמות נוזל באותה יחידת זמן והמכונה מפיקה את אותו הלחץ. אז אתה חייב התנגדות גבוהה יותר אבל עם חצי מכמות הקפה. הדרך היחידה היא על ידי וויסות ההתנגדות של בסלסלה.Kerenfood כתב:אז למה לא מייצרים אותן יותר קצרות במקום הקונוס הזה ?דבוטאנט כתב:לדעתי זה קשור גם למבנה הסלסלה - בכפולה כל התחתית מחוררת ואין חלקים חסומים כמו בבודדת. ככה כל הקפה שנרטב בעוגייה בסוף מוציא קרמה לכיוון מטהavshalog כתב:קצת אופטופיק אבל אם כבר מדברים אז קניתי אצל רוני ידית חליטה למנה יחידה עם סלסלה יחידה.
למה זה כ"כ משמעותי?.........
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הסלסילת סינגל של LM לא בנויה בצורת קונוס והקפה באותו הגובה כמו בכפולה רק שהקוטר הפנימי הוא 53 מ"מ וכך אני מניח שנוצרת התנגדות דומה לכפולה:
http://www.wholelattelove.com/reviews.c ... iewID=3903
(יש שם תמונה גם של הסינגל)
http://www.wholelattelove.com/reviews.c ... iewID=3903
(יש שם תמונה גם של הסינגל)
Re: ידית חליטה
דבוטאנט כתב:http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 27#1479627אהוד9 כתב: איפה זה קפה רות?
אהוד......
תודה רבה