יוזר ל torrentleech ?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ג' יותר מהירה אם כי בלתי חוקית
וברצינות - אתה לא יכול להשיג יוזר סתם ככה,אתה צריך שמישהו יזמין אותך,ואתה צריך להשקיע,אחרת אתה תגרום לכך שגם אתה וגם זה שהזמין ימחקו מהאתר.
אאל"ט אפשר גם לתרום לאתר ואז מקבלים יוזר VIP או משהו בסגנון (מרפרוף באתר לפני כמה חודשים טובים...)
וברצינות - אתה לא יכול להשיג יוזר סתם ככה,אתה צריך שמישהו יזמין אותך,ואתה צריך להשקיע,אחרת אתה תגרום לכך שגם אתה וגם זה שהזמין ימחקו מהאתר.
אאל"ט אפשר גם לתרום לאתר ואז מקבלים יוזר VIP או משהו בסגנון (מרפרוף באתר לפני כמה חודשים טובים...)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
3 שנים באתר ואתה לא יודע שבקשת הזמנות אסורה ?
knazi,
נכון, אתה ערב למי שאתה מזמין, כלומר, אם הזמנת מישהו והוא נתפס מזייף העלאות או פועל כנגד חוקי האתר העונש יחול גם עליך. (לי היה מזל פעם כשהיינו 5 חבר'ה שהזמינו אחד את השני, אחד נתפס מזייף והעיפו את כל השרשרת חוץ ממני כי במקרה התנדנדתי על רטיו 1:1 ובאותו שבוע לא הייתי power user. יותר מזל משכל...)
knazi,
נכון, אתה ערב למי שאתה מזמין, כלומר, אם הזמנת מישהו והוא נתפס מזייף העלאות או פועל כנגד חוקי האתר העונש יחול גם עליך. (לי היה מזל פעם כשהיינו 5 חבר'ה שהזמינו אחד את השני, אחד נתפס מזייף והעיפו את כל השרשרת חוץ ממני כי במקרה התנדנדתי על רטיו 1:1 ובאותו שבוע לא הייתי power user. יותר מזל משכל...)
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני אגיד לך למה: אתה מכיר משפט "גונב מגנב פטור"? למה לשלם על אפשרות לקחת תוכן גנוב אם כבר אפשר לקחת את התוכן הגנוב בחינם?C0rnFlex כתב:האמת, אני לא מבין למה אנשים מתעקשים על טורנטים.. 30 ש"ח בחודש ואתם מסודרים עם newsgroup והורדות במהירות מקסימלית. החיסרון היחיד הוא שלפעמים קשה למצוא תכנים ישנים....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כן אבל כנראה אתם לא מכירים את הביטוי 0DAY , טורנטליץ הוא 0DAY וpiratebay הוא ממש לא 0DAY, אני לא יודע מה לגביי ניוז באיזה קטגוריה זה נחשב, אבל כל הסצנה קשורה לעניין של מתי הדברים משתחררים.
במקום שניתן להשיג מהר יותר, הוא נחשב יותר קשה להשגה. למשל 0SEC מאוד מאוד קשה להשיג, לעומת זאת לTL זה משחק ילדים להשיג בהשוואה ל0SEC.
במקום שניתן להשיג מהר יותר, הוא נחשב יותר קשה להשגה. למשל 0SEC מאוד מאוד קשה להשיג, לעומת זאת לTL זה משחק ילדים להשיג בהשוואה ל0SEC.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
TL עובד תמיד (חוץ מהפעמים שלא..) על מהירות מקסימלית
תמיד משיגים את מה שמחפשים
והוא בחינם (למי שקיים או הוזמן)
אבל חשוב מאוד לזכור , שכול מי שמוזמן או הוזמן שייך לענף ... מספיק אחד שסורח וכולם הולכים בביתה שלהם !! קישתא
תמיד משיגים את מה שמחפשים
והוא בחינם (למי שקיים או הוזמן)
אבל חשוב מאוד לזכור , שכול מי שמוזמן או הוזמן שייך לענף ... מספיק אחד שסורח וכולם הולכים בביתה שלהם !! קישתא
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
גם כך, הסרט שיוצא ב-TL, כמה שעות אחרי זה מופיע כבר בכל שאר האתרים. האם הוא הופיע בלילה ב-TL, אז בבוקר יהיה אצל כולם כבר, זה לא שיש הפרש של שבוע. על הסדרות אני לא מדבר בכלל, כי הן גם כך משודרות בלילה שלנו, ובבוקר אצלי כבר הורדה הסתיימה, ואני רואה בכל מקרה אחרי העבודה בערב. אז ברור שזה נחמד לקבל באותו יום את הסרט, אבל גם כך רואים לרוב לא במיידי. ולגבי המהירות - אז הם לא טרקר היחידי דרכו מורידים במהירות המקסימלית.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הקטע עם ההזמנות משתנה ולא קבוע.
אני נתתי הזמנה שבעקבותיה החשבון שלי נחסם
לאחר מכן נתתי הזמנה מחשבון אחר, בעקבותיה לא נחסם החשבון שלי למרות שהחשבון שסיפקתי כן נחסם...
אי אפשר לדעת.
בכל מקרה זה עניין של מזל.
אגב, בפעמים נדירות ניתן לקבל הזמנה ע"י מבחן קצר שנערך ב-IRC שלהם.
היוזר הנוכחי שלי נפתח ככה..
כמו שאמרתי, נדיר
אני נתתי הזמנה שבעקבותיה החשבון שלי נחסם
לאחר מכן נתתי הזמנה מחשבון אחר, בעקבותיה לא נחסם החשבון שלי למרות שהחשבון שסיפקתי כן נחסם...
אי אפשר לדעת.
בכל מקרה זה עניין של מזל.
אגב, בפעמים נדירות ניתן לקבל הזמנה ע"י מבחן קצר שנערך ב-IRC שלהם.
היוזר הנוכחי שלי נפתח ככה..
כמו שאמרתי, נדיר