What Hi Fi מעניק לאונקיו 609 5 כוכבים ולדנון 1912 רק 4 כוכבים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #1 

בחודשיים האחרונים התחילו לצאת ביקורות על דגמי 2011 ברמת הביניים של החברות המובילות: אונקיו 609, דנון 1912, פיוניר 1021 וימאהה 671...

הסבב הראשון של ביקורות הגיע מאתר CNET, והפתיע עם 3.5 כוכבים בלבד ל-609, לעומת 4 לכמעט כל שאר הרסיברים, ובחירת העורכים לדנון 1912. התפתח דיון מעניין באתר, שנסוב בעיקר סביב הסיבות להעדפת רסיברים אחרים על ה-609, והועלתה הסברה שמחסור הפיצ'רים כמו AirPlay ב-609 הוא לא סיבה מספיק טובה לציון הנמוך יחסית שהוא קיבל... גם דירוג המשתמשים של CNET לא מסכים עם בחירת העורכים, ולמעשה נותן ל-1912 רק 3.5 כוכבים, לעומת 4 כוכבים ל-609 ו-4.5 כוכבים לפיוניר 1021..!

עכשיו מגיע What Hi Fi (שנחשב קצת יותר מ-CNET) ומתחיל לעשות סדר בבלאגן: 4 כוכבים לדנון 1912 (כולל התייחסות ספציפית לימאהה 671 ולאונקיו 609 כעדיפים עליו מבחינת פירוט והגברה), ו-5 כוכבים לאונקיו 609.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

כל הדירוג הזה לא רלוונטי לנו משתי סיבות עיקריות:

1. עוד לא הבנת שכל הביקורות האלו משוחדות ולא באמת אובייקטיביות אלא תלויות תקציב פרסום והחלקת מעטפות מתחת לשולחן?

2. ביקורות נגזרות ביחס למחיר. אם באנגליה האונקיו והדנון שהבאת כדוגמא מתומחרים זהה, והאונקיו מקבל ציון גבוה יותר, הרי שאם הבוחנים היו מעניקים לו ציון לפי תמחורם בארץ, כאשר הדנון זול משמעותית, הציון היה מתהפך.

epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #3 

1. הם גם מוכרים אורניום לאיראנים נכון? צא מתיאוריית הקונספירציה, קרא את הביקורות...

2. אתה בטוח שאתה מדבר על המחירים של ה-1912 וה-609??
נערך לאחרונה על ידי epony ב 16/08/2011 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

אז מזל שקניתי את ה609 :)
אמור להגיע תוך כמה ימים.
(מחכה רק לרמקולים הקדמיים)

:D

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

הביקורות הללו טובות בשביל להכיר את הפיצ'רים השונים, מעבר לזה הביקורת הטובה ביותר היא האוזן שלנו.

linyotam
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #6 

Almogc כתב:הביקורות הללו טובות בשביל להכיר את הפיצ'רים השונים, מעבר לזה הביקורת הטובה ביותר היא האוזן שלנו.
...
בדיוק!!!

What HiFi נתן בביקורת שלו ל- Klipsch RF 82 ציון של 3 כוכבים מתוך 5.
חלקכם יסכימו עם הציון חלקכם לא. (אני באופן אישי מאד התלהבתי מהסאונד של הרמקול הזה)
ולמען האמת, אם תקראו את התגובות על הביקורת תראו שכל המגיבים סותרים את הדברים שנכתבו בביקורת.
בחור אחד אפילו שם את אותו השיר שאיתו בחנו את הרמקול כדי לסתור את התרשמות המבקר.

כך שללא ספק הביקורת האמיתית היחידה שאני סומך עליה היא מהאוזניים שלי וזה תקף הן לרמקולים והן לרסיבר שבראש ובראשונה, מבחינתי לפחות, נמדד לפי הסאונד שהוא מפיק.

ומנגד האתר נתן ציון של 5 כוכבים מתוך חמש ל- BX5 של Monitor Audio שבעיניי שונה באופן מובהק מה- Klipsch אבל רמקול מדהים לכל הדעות (לא מצליח להוריד את החיוך כשאני מאזין לו).

כך שהכל זה עניין של טעם (למרות שהיו מקרים בעבר של שוחד כדי לקבל ציונים טובים יותר, זה בהחלט לא תמיד המקרה).

שיהיה המשך יום נפלא,
יותם.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

epony כתב:1. הם גם מוכרים אורניום לאיראנים נכון? צא מתיאוריית הקונספירציה, קרא את הביקורות...

...
1. קונספירציות? זה שכל ישר. אתה חושב שמגזין יכול לקטול מוצר של חברה שמממנת אותו ע"י פרסום במשך השנה?
זו עובדה ידועה לכל מי שנמצא בתחום הזה.

2. מה מחירם לרכישה של 2 הדגמים המדוברים בארץ? זהה?

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #8 

ronensud כתב:
epony כתב:1. הם גם מוכרים אורניום לאיראנים נכון? צא מתיאוריית הקונספירציה, קרא את הביקורות...

...
1. קונספירציות? זה שכל ישר. אתה חושב שמגזין יכול לקטול מוצר של חברה שמממנת אותו ע"י פרסום במשך השנה?

...
מסכים לגמרי עם 1 , מאוד נדיר היום למצוא ביקורות אובייקטיביות (בכל תחום)

linyotam
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #9 

dgent כתב:
ronensud כתב:

...

...
מסכים לגמרי עם 1 , מאוד נדיר היום למצוא ביקורות אובייקטיביות (בכל תחום)
...
אפרופו ביקורות אובייקטיביות - באתר Audioholics.com הם פרסמו ביקורת שנייה על אותו הסאב (נתקלתי בזה בחיפושים אחר הסאב שאני מעוניין לקנות) לאחר שלטענת אנשי החברה HSU וקהל המעריצים שלה, הם לא "השתמשו" נכון בסאב ולכן הביקורת לא הייתה נאמנה לאיכות המוצר.

החבר'ה ב- Audioholics.com הרשימו אותי למדיי, הם באמת לקחו את הסאב מחדש ובעזרת המומחים של HSU הקשיבו לכל הטענות ובחנו את הסאב לפי ההגדרות של אנשי HSU. ובשורה התחתונה כתבו ביקורת נוספת על אותו המוצר רק כדי להוכיח שהביקורת שלהם תמיד אובייקטיבית - אגב, גם בביקורת השנייה החסרונות נשארו אותם חסרונות :wink:

http://www.audioholics.com/reviews/spea ... pplemental

מומלץ לקרוא, אתר ביקורות ה- A/V הטוב ביותר בחו"ל לטעמי.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #10 

WHAT HI-FI זה לא אותו מגזין מכובד כמו פעם... :(
שהיה אחד האתרים שהכי תפסתי ממנו, אפילו הייתי מנוי לו..בעבר...עד 2005 (Y)

רמת הכתיבה היא לא אותה רמה, הכותבים התחלפו...
האתר גם משנה ציונים אך שמתחשק לו...(לא יזיק קצת לקרא את דפי ההיסטוריה של האתר בשנים האחרונות), בכל אופן לא הייתי לוקח את הביקורות שם באופן מוצדק והחלטי...יש לא מעט אתרים אחרים, שבאופן מובהק עדיפים...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #11 

WHAT HIFI הוא מגזין מצויין בשביל לדעת מה חדש בשוק אבל תמיד לקחתי את חוות הדעת שלהם בעירבון מוגבל. אני לא שוכח להם את חוות הדעת המצויינת שהם כתבו על רמקול ברמת הכניסה, הייתי משוכנע שמדובר במציאה וששמעתי אותו הוא הוא נישמע זוועה.

קונגו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #12 

ולי בבית יש אונקיו 607 שלפני שרכשתי קראתי עליו ביקורות מצויינות ובפועל המכשיר מתחמם ומתנתק כל הזמן.
יש תמיד אינטרסים שלא תמיד עומדים בקנה אחד עם השקיפות הצרכנית המלאה.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #13 

איך הקפצת את השרשור הזה ,ליצן , רק בשביל לצבור תגובות?!

epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #14 

קונגו כתב:ולי בבית יש אונקיו 607 שלפני שרכשתי קראתי עליו ביקורות מצויינות ובפועל המכשיר מתחמם ומתנתק כל הזמן.
...
אה טוב, אם המכשיר שלך מתחמם ומתנתק, למרות שקראת עליו ביקורות מצויינות, אז מן הסתם זה תופס לגבי כל רסיבר שאונקיו אי פעם הוציאו בכל מקום בעולם... 8O :roll: (n)

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

קונגו כתב:ולי בבית יש אונקיו 607 שלפני שרכשתי קראתי עליו ביקורות מצויינות ובפועל המכשיר מתחמם ומתנתק כל הזמן.
...
חוויה אישית שלילית עם מוצר גם אלף ביקורות חיוביות לא יתקנו.

epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #16 

ronensud כתב:
...
חוויה אישית שלילית עם מוצר גם אלף ביקורות חיוביות לא יתקנו.
...
תלוי בחוויה ובבנאדם... בכל מקרה זה עדיין צריך להיות די פשוט להפריד בין החוויה האישית לסך כל המוצרים של היצרן בעבר, בהווה ובעתיד!

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

זה לא תלוי בחוויה ובאדם. אתה מכיר מישהו שהתקלקל לו מוצר והוא התנחם בכתבות מחמיאות?

יש פה כמה גולשים ואתה ביניהם, עם איזו שהיא פאנטיות לא ברורה למותגים.
מה כ"כ קשה לך שמישהו כתב על חוויה שלילית עם אונקיו? (אצלך זה אונקיו, אצל מישהו אחר זה פיוניר).

אתה לא חושב שקנאות מותגית היא עניין של ילדים בגיל ההתבגרות?

epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #18 

עם כל הכבוד, ולצערי אין הרבה כבוד, אתה קופץ למסקנות ואתה מוציא את עצמך קטן, לא אף אחד אחר... (W)

היו לי חוויות רעות גם עם מוצרים וגם עם נותני שירות, וידעתי לקחת צעד אחורה ולתת להם עוד צ'אנס. לא כל "כוויה" צריכה לגרום לך להתרחק לנצח מהגורם, ואם אתה חי בעולם שבו מספיק שתגיד "זה לא נכון כי אני לא מכיר אף אחד כזה", אז צר לי עליך. (n)

אין לי קנאות לשום מותג, אבל יש לי קנאות להתנהגות אנושית בסיסית והסקת מסקנות שמתבססות על עובדות ולא על דעות. לצערי, כשלת בשני הדברים, ואם זכרוני אינו מטעני, זו לא הפעם הראשונה. 8O

באשר להתנהגות ילדותית כזאת או אחרת, כל מה שיש לי לומר הוא שהפוסל, במומו פוסל. :roll:

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #19 

epony כתב:עם כל הכבוד, ולצערי אין הרבה כבוד, אתה קופץ למסקנות ואתה מוציא את עצמך קטן, לא אף אחד אחר... (W)

היו לי חוויות רעות גם עם מוצרים וגם עם נותני שירות, וידעתי לקחת צעד אחורה ולתת להם עוד צ'אנס. לא כל "כוויה" צריכה לגרום לך להתרחק לנצח מהגורם, ואם אתה חי בעולם שבו מספיק שתגיד "זה לא נכון כי אני לא מכיר אף אחד כזה", אז צר לי עליך. (n)

אין לי קנאות לשום מותג, אבל יש לי קנאות להתנהגות אנושית בסיסית והסקת מסקנות שמתבססות על עובדות ולא על דעות. לצערי, כשלת בשני הדברים, ואם זכרוני אינו מטעני, זו לא הפעם הראשונה. 8O

באשר להתנהגות ילדותית כזאת או אחרת, כל מה שיש לי לומר הוא שהפוסל, במומו פוסל. :roll:
...
(Y) (Y) (Y) (Y)
הזוי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”