psn card וסוג הקונסולה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
haim512 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,
את ה-PS3 שלי קניתי באירלנד ורוב המשחקים שלי הם מארה"ב.
אם ארצה להוריד משחקים מהרשת איזה כרטיס PSN אני צריך?.
אם ארצה להוריד DLC למשחק מארה"ב אני חייב להוריד מחשבון אמריקאי שפתחתי?
אודה לכם על המלצות לחנויות של PSN CARDS
תודה.

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

משחקים שלמים(ללא צורך בדיסק שקנית)-עפ"י החשבון שלך.אם פתחת חשבון אמריקאי אז רק אם נקודות אמריקאיות תוכל לקנות שם,אם מאנגליה אז רק uk וכ...

לגבי הdlc-קניתי את מורטל קומבט מהונג קונג,וחשבתי שמשחקים זה איזור חופשי ושזה כולל גם את הdlc אז הורדתי אותו מחשבון של uk ולא הבנתי למה אני לא רואה את זה במשחק עד שהתברר לי שאת הdlc אני חייב לקנות מאותו חשבון של המשחק(הוא מהונג קונג אז פתחתי חשבון אסייתי של הונג קונג) ואז קניתי שוב את החבילה והפעם זה עבד(האנגלי הלך הכסף...)ודרך אגב-ברגע שהפעלת את החבילה מהחשבון האסייתי זה יפעל לך על כל החשבונות כולל אמריקאי ואירופאי...

לגבי חנויות-,תרשום בגוגל psn cards ותמצא שם כמה בולטים-שים לב אם רצית 10$ אמריקאי לדוגמא אל תשלם יותר מזהתשלם מקסימום 11 ותשליך את זה על כל הסכומים והמטבעות(למשל 25 פאונד אני קונה ב23!!)

תהנה אחי,קצת מסורבל אבל מה לעשות -xbox live יש רק אחד...

אוזס

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

בXBOX זה יותר גרוע - יש גם תשלום שנתי וגם הגבלה איזורית על המשחקים.

החשבון PSN והDLC (והכרטיס PSN) חייבים ליהיות מאותה מדינה (במיוחד הכרטיס PSN והחשבון PSN)

ליביו

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

צודק! שכחתי את הקטע הזה: לא מזמן רציתי להוריד את mafia 2 מהלייב ורשמו לי שלא ניתן להוריד את זה מהמיקום הנוכחי שלי-אבל את רוב המשחקים כן אפשר.... מה איכפת להם??הם לא רוצים עוד כסף??
הבאסה כאן-אי אפשר כמו בpsn להחליף חשבון איזור אחר ,פה הם יודעים מה המיקום של חיבור הרשת...מינוס ענקי שחייב להפתר...

אוזס

haim512 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

תודה חברים :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”