שלום,
יש ברשותי מסך טלוויזיה סמסונג 34" HD READY. ויש לה 3 יציאות HDMI, שתיים מהם כתוב HDMI, ועל השלישית כתוב DVI אבל יש לה צורה של HDMI וגם הצלחתי להכניס לשם כבל HDMI.
רכשתי היום את ה-DVD הזה http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2707&CategoryID=164&Page=1[/url]
קניתי אותו כי היה לי חשוב שהוא יתמוך בHD ושיהיה לו USB.
מיד חיברתי בין הDVD לטלוויזיה כבל HDMI-HDMI.
וכשהרכבתי אותו חיברתי לו DOK ולתדהמתי לא ראיתי את סרט ה720P בפורמט MKV שהיה שם ולעומת זאת קבצי AVI ראיתי, אז חזרתי למחשב לראות אולי טעיתי ולא שמתי את סרט ה720P, אבל הוא כן היה שם ולא הוצג בDVD.
למה הוא לא מוצג בDVD?
ואמרתי לעצמי טוב אולי זה רק בעייה בDOK, אז לקחתי דיסקים שהיו צרובים עליהם סרטים באיכות 720P והכנסתי לDVD והDVD כתב "דיסק לא ידוע" הוא לא זיהה אותו, ניסתי 5 דיסקים ולא עזר כלום.
למה לא עובד לי הHD בDVD? לפני שאני צורב סרט לDVD אני צריך להמיר אותו?
עריכה: אה ונזכרתי בעוד שאלה: כתוב עליו DIVX מה זה? והאם יש לזה קשר לXVID?
תודה מראש.
עזרה| שאלות בנוגע לDVD חדש
מההההההההה ?
וואי איך נדפקתי אחי, הייתי צריך לשאול לפני, יש מצב שהם יתנו לי זיכוי עליו? יש לי הכל כולל הקרטון לא זרקתי אותו.
בכל מקרה:
יש למישהו הצעות לסטימר בשבילי. הכי חשוב לי יצאת USB ושיקרא HD.
ומה עם השאלה הנוספת אחי:
מה זה DIVX ? ומה זהXVID?
וואי איך נדפקתי אחי, הייתי צריך לשאול לפני, יש מצב שהם יתנו לי זיכוי עליו? יש לי הכל כולל הקרטון לא זרקתי אותו.
בכל מקרה:
יש למישהו הצעות לסטימר בשבילי. הכי חשוב לי יצאת USB ושיקרא HD.
ומה עם השאלה הנוספת אחי:
מה זה DIVX ? ומה זהXVID?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
סטרימר מומלץ יהיה xtreamer side winder
בדבר שאלתך האחרונה מדובר בשני מפענחי וידיאו שונים...
פורמט ה-HD ניחן בדרך כלל בסיומת MKV למשל הנפוצה.
בקשר לניופאן אאחל לך בהצלחה, אם המוצר בר להחזרה לא חושב שתיהיה בעיה תלוי אך ורק בהם
בדבר שאלתך האחרונה מדובר בשני מפענחי וידיאו שונים...
פורמט ה-HD ניחן בדרך כלל בסיומת MKV למשל הנפוצה.
בקשר לניופאן אאחל לך בהצלחה, אם המוצר בר להחזרה לא חושב שתיהיה בעיה תלוי אך ורק בהם