XCM Cross Battle Adapter 2.2 הגיע הזמן לזרוק את השלט של ה-PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

אני לא יכול לסבול את השלט של ה-PS3, הוא פשוט גרוע, חבל שסוני לא מבינה שמה שהיה טוב בשנת 95 היום כבר ממש לא אטרקציה, אז החלטתי לקנות מתאם לשלט של הבוקס cross battle adapter, יש את הגירסה הישנה באיביי שעולה 14$ כולל משלוח, שזה מאפשר לחבר שלט חוטי של הבוקס ובנוסף מאפשר לעשות AUTO FIRE לכל כפתור שתבחרו, אבל יש גם כמה גירסאות חדשות יותר למתאם הזה עם כמה שידרוגים משמעותיים

XCM Cross Battle Adapter plus - תוספת של תמיכה ברטט

XCM Cross Battle Adapter 2 - תומכת גם במיפוי הכפתורים, תוכלו להחליף בין כל כפתור שתבחרו ( בלי צורך לשנות כלום במשחק עצמו ) זה תוספת מאוד חשובה בעיקר בגלל שלפי דעתי המיפוי שנותנים בגירסאות הפלייסטיישן ממש לא מתאים לשלט של הבוקס

XCM Cross Battle Adapter 2.1 - מאפשר גם חיבור של שלט אלחוטי בעזרת המתאם של המחשב ( צריך לקנות בנפרד )

XCM Cross Battle Adapter 2.2 - תומכת גם ב-SixAxis tilt function, כנראה בעזרת לחיצה על כפתור ושליטה עם האנלוגיים ( נראה לי שהגירסה הזאת היא היחידה שלא תומכת ב-AUTO FIRE, לא רשום על זה שום דבר, אבל אולי כן, בכל מקרה זה לא ממש היה חשוב לי אז לא התעניינתי יותר מדיי )

אני קניתי את 2.2 עלה 95$ + הנחה של 10$ שהיה לי לאתר על רכישה קודמת, זה המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא, יצא בערך 300 ש"ח אבל לחסוך את כל הסבל מהשלט הגרוע של הסוני שווה כל שקל, גם חסך לי לקנות שלט נוסף, את המתאם האלחוטי של הבוקס יש לי זרוק באיזה מגירה ללא שימוש אז אין לי צורך לקנות גם אותו

http://mag.divineo.cn/magento/ps3-xcba22.html

תמונה

אחרי שעברתי על האתר של החברה שיצרה את המתאמים, ראיתי שיש להם גם מתאם שמאפשר לחבר את ה-G27 של לוגיטק לאקס בוקס, וזה אחת הסיבות שלא קניתי אותו עד עכשיו למרות שאני יכול להביא חדש ב1000 ש"ח, ככה שכנראה אני אצטרך לבזבז עוד קצת כסף... זה האתר שלהם

xcm.cc

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”