סמסונג D8000 פיקסל שרוף
בטל בשישים אומר שאם הכנת מרק עוף, בטעות נפלה לתוך הסיר חתיכת גבינה, והיחס בין המרק לגבינה הוא פחות מ1 חלקי 60, המרק עדיין כשר.
במסך מודרני יש כשישה מיליון תתי פיקסלים, ולדעתי מרבית החברות מאפשרות לעצמן מרחב תמרון מסויים לפני שתיהיה זכאי להחלפת מסך. כדאי לברר עם נותן האחריות מה המדיניות שלהם, ואיך היא ביחס למדיניות העולמית של סמסונג.
במסך מודרני יש כשישה מיליון תתי פיקסלים, ולדעתי מרבית החברות מאפשרות לעצמן מרחב תמרון מסויים לפני שתיהיה זכאי להחלפת מסך. כדאי לברר עם נותן האחריות מה המדיניות שלהם, ואיך היא ביחס למדיניות העולמית של סמסונג.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה בהחלט מעצבן, אבל פיקסל אחד שרוף לא אמור להשפיע כלל על חווית הצפייה שלך. אני מאמין שלהמון אנשים יש פיקסלים שרופים והם פשוט לא מודעים להם.
האם זה פיקסל דולק או כבוי, והאם ווידאת שזה פיקסל ולא אבק (אני לא מזלזל, קל מאוד להתבלבל בין השניים)?
האם זה פיקסל דולק או כבוי, והאם ווידאת שזה פיקסל ולא אבק (אני לא מזלזל, קל מאוד להתבלבל בין השניים)?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני עם מוקי בדעה שלי..
גם אצלי בפלזמה של סמסונג מצאתי איזה 3 פיקסלים תקועים. וזה אחרי שממש ישבתי במרחק של 20 ס"מ
וחפשתי לאט לאט עד ששמתי לב אליהם..
בצפייה רגילה ממרחק רגיל אין סיכוי לראות אותם גם אם יודעים איפה הם נמצאים במסך. עשיתי גם משאל
קטן עם חברים שבאו לצפות בסרטים ואף אחד מהם לא הצליח למצוא אפילו אחד.
אז כמו שנאמר קודם, פיקסל אחד תקול מתוך כמה מיליונים זה פשוט כלום. כל ההפרעה של דבר כזה לצופה
היא רק הפרעה פסיכולוגית בגלל שהוא יודע שהוא קיים ותו לא.
אחרי שכל זה נאמר, עניין ההחלפה הוא בהחלט עניין אישי שלך מול היבואן ואם הוא בכלל יסכים לזה.
גם אצלי בפלזמה של סמסונג מצאתי איזה 3 פיקסלים תקועים. וזה אחרי שממש ישבתי במרחק של 20 ס"מ
וחפשתי לאט לאט עד ששמתי לב אליהם..
בצפייה רגילה ממרחק רגיל אין סיכוי לראות אותם גם אם יודעים איפה הם נמצאים במסך. עשיתי גם משאל
קטן עם חברים שבאו לצפות בסרטים ואף אחד מהם לא הצליח למצוא אפילו אחד.
אז כמו שנאמר קודם, פיקסל אחד תקול מתוך כמה מיליונים זה פשוט כלום. כל ההפרעה של דבר כזה לצופה
היא רק הפרעה פסיכולוגית בגלל שהוא יודע שהוא קיים ותו לא.
אחרי שכל זה נאמר, עניין ההחלפה הוא בהחלט עניין אישי שלך מול היבואן ואם הוא בכלל יסכים לזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תומר_ב כתב:באחריות לא רשום כלום בנוגע לפיקסלים מתים.
מה זה בטל בשישים?
זה מעצבן!!! מסך כזה יקר צריך להיות מושלם וללא פיקסלים מתים....
תומר_ב
באחריות של מי לא רשום לגבי בעיית פיקסלים . מי מייבא את המסך ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על התגובות.
מוקי וג'אקו - עצם העניין שבמסך כזה יקר שנחשב למסך מהטובים שקיימים כיום - שיהיה פיקסל קטן שרוף זה כבר הורס את כל החוויה. השקתע ממטיב כספי שאין לי וקניתי מסך "מושלם" איכותי ולא מסך של 3-4 אלף. במסך כזה כן אני לא מצפה לכזאת תקלה! בעוד שמדובר בתקלה אלקטרונית נטו!!! אין שום סיבה שבעולם שפיקסל שרוף לא יכלל באחריות יבואן!! זה פשוט אבסורד. לא קניתי פיאט קניתי מרצדס ואני מצפה לשרות מושלם ברמה של מרצדס.
פניתי לחנות (מדובר בחנות בעלת שם שגם מפורסמת באתר. קניתי אחרי חיזור של חודשיים המלווה בהתלבטיות כספיות ) החנות הפנתה אותי ליבואן. מחר מתוכננת שיחת וועידה ביחד עם החנות והיבואן ואני לא מתכוון לוותר.
וכן ועוד אך זה פוגע בחווית הצפיה ורואים את הנקודה הסגולה/שחורה ממרחק 3 מטר וזה ממש מציק.
בכזה מחיר אני מצפה לשלמות ולא פחות מזה במיוחד כאשר הוצאתי כסף שאין לי.
עופר,
מסתבר שזה לא התפקיד שלהם להחליף... לצערי. הם מכוסים באחריות. אני צריך להתחנן בשביל החלפה.
אף אחד לא בא ואמר לי יכול להיות עוד חודש חודשים חצי שנה יהיה לך פיקסלים שרופים שהאחריות לא תכסה!! אם הייתי יודע הייתי חושב בשנית לקנות כזה מסך.
תודה. תחזיקו לי אצבעות....
מוקי וג'אקו - עצם העניין שבמסך כזה יקר שנחשב למסך מהטובים שקיימים כיום - שיהיה פיקסל קטן שרוף זה כבר הורס את כל החוויה. השקתע ממטיב כספי שאין לי וקניתי מסך "מושלם" איכותי ולא מסך של 3-4 אלף. במסך כזה כן אני לא מצפה לכזאת תקלה! בעוד שמדובר בתקלה אלקטרונית נטו!!! אין שום סיבה שבעולם שפיקסל שרוף לא יכלל באחריות יבואן!! זה פשוט אבסורד. לא קניתי פיאט קניתי מרצדס ואני מצפה לשרות מושלם ברמה של מרצדס.
פניתי לחנות (מדובר בחנות בעלת שם שגם מפורסמת באתר. קניתי אחרי חיזור של חודשיים המלווה בהתלבטיות כספיות ) החנות הפנתה אותי ליבואן. מחר מתוכננת שיחת וועידה ביחד עם החנות והיבואן ואני לא מתכוון לוותר.
וכן ועוד אך זה פוגע בחווית הצפיה ורואים את הנקודה הסגולה/שחורה ממרחק 3 מטר וזה ממש מציק.
בכזה מחיר אני מצפה לשלמות ולא פחות מזה במיוחד כאשר הוצאתי כסף שאין לי.
עופר,
מסתבר שזה לא התפקיד שלהם להחליף... לצערי. הם מכוסים באחריות. אני צריך להתחנן בשביל החלפה.
אף אחד לא בא ואמר לי יכול להיות עוד חודש חודשים חצי שנה יהיה לך פיקסלים שרופים שהאחריות לא תכסה!! אם הייתי יודע הייתי חושב בשנית לקנות כזה מסך.
תודה. תחזיקו לי אצבעות....
מכל מה שרשמת זה מה שהכי שמתי לב אליו.. אין ספק שזאת אחת המחלות של העם שלנו! הרבה אנשים מאשימים את הממשלה והמדינה ומה לא לפני שהם מסתכלים בעצמם ובאיך הם יכולים להתנהל כלכלית בצורה נכונה יותר (ואני יודע ומאמין שיש כאן בעיה, אבל לא רק במדינה אלא גם באזרחים)תומר_ב כתב:במיוחד כאשר הוצאתי כסף שאין לי....
חייבים ללמד התנהלות כלכלית בבית ספר!!!
תומר, מקווה שיסכימו להחליף לך, ובאחת חדשה ולא משומשת\מחודשת.
פיקסל דולק תמידית נחשב יותר גרוע מפיקסל כבוי תמידית. עד כדי כך שיצרני טלוויזיות יעדיפו "להמית" פיקסל דולק במידה ומצאו כזה בבדיקות בפס הייצור.
האם מדובר בפיקסל בודד, או כמה צמודים? אולי זו באמת תקלה אלקטרונית ולא פגם פיזי בפאנל (שברמת העקרון גם אותו אפשר להגדיר כפגם אלקטרוני).
פיקסל דולק תמידית נחשב יותר גרוע מפיקסל כבוי תמידית. עד כדי כך שיצרני טלוויזיות יעדיפו "להמית" פיקסל דולק במידה ומצאו כזה בבדיקות בפס הייצור.
האם מדובר בפיקסל בודד, או כמה צמודים? אולי זו באמת תקלה אלקטרונית ולא פגם פיזי בפאנל (שברמת העקרון גם אותו אפשר להגדיר כפגם אלקטרוני).
טוב..זה כבר שייך לנושא אחר דיון אחר. אני לא מאשים אף אחד. אני רוצה הגינות ע"פ היגיון.C0rnFlex כתב:מכל מה שרשמת זה מה שהכי שמתי לב אליו.. אין ספק שזאת אחת המחלות של העם שלנו! הרבה אנשים מאשימים את הממשלה והמדינה ומה לא לפני שהם מסתכלים בעצמם ובאיך הם יכולים להתנהל כלכלית בצורה נכונה יותר (ואני יודע ומאמין שיש כאן בעיה, אבל לא רק במדינה אלא גם באזרחים)תומר_ב כתב:במיוחד כאשר הוצאתי כסף שאין לי....
חייבים ללמד התנהלות כלכלית בבית ספר!!!...
למה תקלה בעלת אופי אלקטרוני נטו כזאת לא מכוסה ע"י אחריות היבואן? אני לא מבין את זה.
אני לא אוותר בהחלפה למשומשת/מוחדשת.מוקי27 כתב:תומר, מקווה שיסכימו להחליף לך, ובאחת חדשה ולא משומשת\מחודשת.
האם מדובר בפיקסל בודד, או כמה צמודים? אולי זו באמת תקלה אלקטרונית ולא פגם פיזי בפאנל (שברמת העקרון גם אותו אפשר להגדיר כפגם אלקטרוני)....
מדובר בפיקסל בודד מפריע כמו לכלוך על המסך (לא זה לא אבק...)
אין לי מושג אם זה פגם בפאנל. פיקסל אמור להיות במסך עצמו עד כמה שידוע לי.. אולי אני טועה.
מבחנתי אין מנוס מהחלפה. מאחר ותיקון מצריך פתיחה ולא ניראה לי שמסך לאחר פתיחה ניסגר במעבדה כמו במפעל ואז יחלו בעיות של זליגת אור ושאר ירקות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
רק שווה לנסות טריק שעבד לי עם מסך אחר. תנסה לעסות את הפיקסל בעדינות דרך החלק הקדמי של המסך.
זה נשמע הזוי אבל זה לעיתים פועל.
זה נשמע הזוי אבל זה לעיתים פועל.
עופר צודק. זה עבד לי בלפטופ ממש ישן, אבל במקרה שלי הפיקסל הבעייתי תמיד חזר למצב החצי תקוע שלו לאחר כמה זמן.
אם אתה רוצה לנסות משהו פחות פולשני, נסה את התוכנה הזו:
http://www.softpedia.com/get/System/Ben ... ster.shtml
יש שם מצב שמחליף צבעים, ויש הטוענים שהחלפה במהירות גבוהה משחררת פיקסלים תקועים.
אם אתה רוצה לנסות משהו פחות פולשני, נסה את התוכנה הזו:
http://www.softpedia.com/get/System/Ben ... ster.shtml
יש שם מצב שמחליף צבעים, ויש הטוענים שהחלפה במהירות גבוהה משחררת פיקסלים תקועים.