שלום לכולם!
אני רוצה לקנות כבל כמו שרשום בכותרת ואני מבקש קצת הסבר:
יש לי פלזמה PDW8 פנאסוניק וממיר HOT (דוקסיס), הבנתי שצריך לקנות כבל כזה שגם
תומך ב RGB וכאשר אני מחבר אותו עלי להגדיר הן בממיר והן בפלזמה RGB.
השאלות שלי הם:
1- האם זה נכון מה שהבנתי וכתבתי כאן?
2- האם יש כבל כזה שיש לו גם יציאות אודיו (באותו הכבל)?
3- איזה כבל (חברה)עלי לקנות שיהיה איכותי ולא יקר מידי?
4- כאשר אני אבקש מהמוכר כבל כזה האם עלי לבקש מהמוכר כבל SCART ל SVIDEO או הפוך(הSCRAT נמצא בממיר והSVIDEO בטלויזיה)?
מודה לכם מאד
איתי
כבל SCART ל SVIDEO צריך עזרה!
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
1. לא בדיוק, מה שאתה רשמת בכותרת זה כבל SCART TO S-VIDEO סוג חיבור זה פחות מומלץ והוא לא עובד ב-RGB, מה שעדיף לך הוא לחבר כבל SCART TO 4BNC מהממיר לטלויזיה לחיבור ה-RGB בתצורת BNC שיש במסך (אם אני זוכר נכון בדגם הזה קיים החיבור הזה).
2. יש כבל כזה, בכל מקרה אתה יכול לחבר בעזרת הכבל SCART TO 4BNC את אות הוידאו ובעזרת כבל AUDIO רגיל (אדום+לבן) במחברי RCA את הסאונד.
3. כבל כזה עולה בסביבות 250 ש"ח תחפש בפורום מדריכים תחת המדריך של סוגי RGB וכיצד ניתן לחבר את הממיר למסך יש שם קישור היכן ניתן לרכוש כבל כזה.
4. כבל SCART TO S-VIDEO כפי שכבר נרשם בסעיף אחד זה כבל אחר ממה שהתכוונת בתחילת הודעתך, בכל מקרה כבל פשוט כזה עולה בסביבות 30-40 ש"ח וסוג חיבור זה הוא פחות ממולץ מחיבור SCART TO SCART או SCART TO 4BNC אשר מעבירים את אות הוידאו ב-RGB , מכיוון שבמסך שלך אין חיבור SCART האפשרויות שלך הן שתי האחרות אתה יכול לנסות לחבר קודם כל בעזרת כבל SCART TO S-VIDEO ואם תהיה מרוצה מאיכות התמונה להשאיר כך ואם לא לנסות את האפשרות השנייה.
(יש אפשרות גם לחבר בעזרת TRANSCODER מחיבור ה-SCART ל-COMPONENT במסך אך זו אפשרות יותר יקרה).
2. יש כבל כזה, בכל מקרה אתה יכול לחבר בעזרת הכבל SCART TO 4BNC את אות הוידאו ובעזרת כבל AUDIO רגיל (אדום+לבן) במחברי RCA את הסאונד.
3. כבל כזה עולה בסביבות 250 ש"ח תחפש בפורום מדריכים תחת המדריך של סוגי RGB וכיצד ניתן לחבר את הממיר למסך יש שם קישור היכן ניתן לרכוש כבל כזה.
4. כבל SCART TO S-VIDEO כפי שכבר נרשם בסעיף אחד זה כבל אחר ממה שהתכוונת בתחילת הודעתך, בכל מקרה כבל פשוט כזה עולה בסביבות 30-40 ש"ח וסוג חיבור זה הוא פחות ממולץ מחיבור SCART TO SCART או SCART TO 4BNC אשר מעבירים את אות הוידאו ב-RGB , מכיוון שבמסך שלך אין חיבור SCART האפשרויות שלך הן שתי האחרות אתה יכול לנסות לחבר קודם כל בעזרת כבל SCART TO S-VIDEO ואם תהיה מרוצה מאיכות התמונה להשאיר כך ואם לא לנסות את האפשרות השנייה.
(יש אפשרות גם לחבר בעזרת TRANSCODER מחיבור ה-SCART ל-COMPONENT במסך אך זו אפשרות יותר יקרה).
-golan-