מה לפי דעתכם ההגדרות הכי טובות ל-TruMotion של LG
אני קניתי לפני כמה ימים מסך LED 42LE4600 Scarlet של LG ואני כבר עשיתי לה קליברציה לפי הנוחות שלי ורק עם ה-TruMotion אני עדיין מתעסק (100 הרץ) כשאני רואה סרטים או כשאני על ה-PS3 או כשאני רואה ספורט.
רציתי לשאול אתכם מה הם ההגדרות הכי טובות בכל סוג של חווית צפיה שהזכרתי למעלה, כרגע אני נמצא על הגדרות משתמש כאשר ה-Blur וה-Judder על אחד (זה מ-1 עד 10 כאשר האופציות שלהם לנמוך זה 3 ולגובה זה 7).
אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
רציתי לשאול אתכם מה הם ההגדרות הכי טובות בכל סוג של חווית צפיה שהזכרתי למעלה, כרגע אני נמצא על הגדרות משתמש כאשר ה-Blur וה-Judder על אחד (זה מ-1 עד 10 כאשר האופציות שלהם לנמוך זה 3 ולגובה זה 7).
אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אצלי זה על משתמש ו-2. לפעמים מוריד את זה ל-1 כשהאפקט מטריד מדיי... במיוחד בסרטים, מעל 2 זה נהיה מוזר מדיי...
מסכים איתך לגמרי כשזה מגיע לסרטים ולסדרות אבל מה אתה עושה כשאתה רואה כדורגל? אני אישית לא רואה שם כל כך הרבה הבדל כמו שאני רואה בסדרות ובסרטים... ואין לי מוגש על כמהלשים כשאני משחק בסוני...Israsvensk כתב:אצלי זה על משתמש ו-2. לפעמים מוריד את זה ל-1 כשהאפקט מטריד מדיי... במיוחד בסרטים, מעל 2 זה נהיה מוזר מדיי......
תשים הגדרות משתמש על 0 בשניהם כשאתה צופה בבלוריי כי תכני בלוריי כבר מגיעים עם 24 פריימים והתוספת הזו של ה-TRUMOTION לא עושה להם טוב. בשידורי טלוויזיה רגילים, השידור הוא על 50HZ אז התמונה לא נראית כל כך מוזרה. שם תשים על איך שנראה לך הכי טוב וטבעי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יש לך מצב של CUSTOM?
ראיתי שיש רק לדורות החדשים, לא כ"כ זוכר אם יש בישנים.
ראיתי שיש רק לדורות החדשים, לא כ"כ זוכר אם יש בישנים.
א. אני לא צופה בבלוריי אני צופה בMKV על המחשב, גם להם יש את זה? (אני אישית לא רואה את זה עליהם)
ב. יש לי Custom וטוב שכך, עד כמה הדגם שלי ישן?
ג. מה הייתם אומרים שכדאי לי לעשות לגבי הסוני ולגבי שידורי ספורט? אני ממש בהתלבטות פה...
ב. יש לי Custom וטוב שכך, עד כמה הדגם שלי ישן?
ג. מה הייתם אומרים שכדאי לי לעשות לגבי הסוני ולגבי שידורי ספורט? אני ממש בהתלבטות פה...
- Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא חושב שאתה צריך לעשות מזה כזה סיפור... סה"כ זה מאד תלוי באינפוט ובאיכות/סוג צילום שלו. בסרט אחד זה נראה מאד מלאכותי ומוזר ובסרט אחר זה עושה נפלאות.
לא כ"כ יכול לעזור לך לגבי הסוני והספורט כי אני לא משחק\צופה באף אחד מהם, אבל אני מניח שגם פה זה אינדיבידואלי.
בכללי אני מניח שלמשחקי כדורגל שהמצלמה זזה מהר דווקא תתאים הגדרה גבוהה יותר.
לא כ"כ יכול לעזור לך לגבי הסוני והספורט כי אני לא משחק\צופה באף אחד מהם, אבל אני מניח שגם פה זה אינדיבידואלי.
בכללי אני מניח שלמשחקי כדורגל שהמצלמה זזה מהר דווקא תתאים הגדרה גבוהה יותר.