המלצה לסטרימר עד 1000 ש"ח
שלום חברים,
לפני מס' שבועות קניתי טלוויזיה פיליפס 7655 LED.
אני רוצה לקנות סטרימר. מטרת הסטרימר היא אך ורק צפייה בסרטי HD באיכות הכי טובה שיש ויכלות תרגום (כתוביות)
יש לי כונן חיצוני של WD שאותו אני אחבר לסטרימר.
מכיוון שאין לי מושג בנושא אבקש המלצה לסטרימר עד 1000 ש"ח שיענה על דרישותי
תודה מראש
לפני מס' שבועות קניתי טלוויזיה פיליפס 7655 LED.
אני רוצה לקנות סטרימר. מטרת הסטרימר היא אך ורק צפייה בסרטי HD באיכות הכי טובה שיש ויכלות תרגום (כתוביות)
יש לי כונן חיצוני של WD שאותו אני אחבר לסטרימר.
מכיוון שאין לי מושג בנושא אבקש המלצה לסטרימר עד 1000 ש"ח שיענה על דרישותי
תודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
ראוי לציין כי הפתרון של ה- MovieJukeBox עבור ה- PH הינו מהמגמישים ביותר וגם מופיע בעברית. יש גם את מכשירי ה- TViX שצריכים גם כן להכנס למשוואה.
ביקורות לכל המכשירים והשוואה בינהם ניתן למצוא בדביק.
ביקורות לכל המכשירים והשוואה בינהם ניתן למצוא בדביק.
בכוונתי לדחוף HDD פנימה, ולנגן סרטי HD שלא עולים על 11-12MBPS (מעל הרשת הביתית בחיבור קווי), ולעיתים שימוש בחיבור USB לדיסק חיצוני.
לא צריך דפדפן, הבאה מדיה מהאינטרנט, פשוט לא צריך את זה.
האם ה Xtreamer Sidewinder באמת יהווה פתרון סלוני מצוין עבורי ללא בעיות? (קורא את כל הפורמטים בקלות, לא נתקע, לא מתחמם, וכו')
ההתלבטות היא בינו לבין הפופקורן A210.
תודה!
לא צריך דפדפן, הבאה מדיה מהאינטרנט, פשוט לא צריך את זה.
האם ה Xtreamer Sidewinder באמת יהווה פתרון סלוני מצוין עבורי ללא בעיות? (קורא את כל הפורמטים בקלות, לא נתקע, לא מתחמם, וכו')
ההתלבטות היא בינו לבין הפופקורן A210.
תודה!
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
סלח לי אבל את זה לא הבנתי:
"בכוונתי לדחוף HDD פנימה, ולנגן סרטי HD שלא עולים על 11-12MBPS (מעל הרשת הביתית בחיבור קווי),"
אתה מנגן מהרשת או מדיסק פנימי? אם מהרשת אז למה לסכן את הסטרימר בהתחממות יתר עם דיסק פנימי? דרך הרשת (לפחות ב A210) ניתן לנגן כל קובץ HD שהוא. כולל כותרים מלאים.
"בכוונתי לדחוף HDD פנימה, ולנגן סרטי HD שלא עולים על 11-12MBPS (מעל הרשת הביתית בחיבור קווי),"
אתה מנגן מהרשת או מדיסק פנימי? אם מהרשת אז למה לסכן את הסטרימר בהתחממות יתר עם דיסק פנימי? דרך הרשת (לפחות ב A210) ניתן לנגן כל קובץ HD שהוא. כולל כותרים מלאים.
לדעתי
1. A-210 אם תוכל להרשות לעצמך כספית הוא לדעתי טוב מכל הסטרימרים של עד 1000 ש"ח
המעבד מחברה אחרת מהסטרימרים המוזכרים אבל הוא בעל זכרון גדול יותר
2. מתחתיו TVIX N1 החברה ידועה במוניטין שלה (DVICO) שיש לה מוצרים טובים
ראה סקירה בדביק על המוצרים הנ"ל שלדעתי ימקד אותך
אקסטרימר ב 470 ש"ח לדעתי באמת שווה (הייתי לוקח אותו כסטרימר שני לחדר שינה)
1. A-210 אם תוכל להרשות לעצמך כספית הוא לדעתי טוב מכל הסטרימרים של עד 1000 ש"ח
המעבד מחברה אחרת מהסטרימרים המוזכרים אבל הוא בעל זכרון גדול יותר
2. מתחתיו TVIX N1 החברה ידועה במוניטין שלה (DVICO) שיש לה מוצרים טובים
ראה סקירה בדביק על המוצרים הנ"ל שלדעתי ימקד אותך
אקסטרימר ב 470 ש"ח לדעתי באמת שווה (הייתי לוקח אותו כסטרימר שני לחדר שינה)
את ההבדלים החומרתיים קל לראות באמצעות טבלת ההשוואות ודומיה.
גם את הסקירות כמובן קראתי.
השאלה שלי נובעת מכך שמאז הסקירות, יצאו כמויות אינספור של עדכוני תוכנה לN1 ולאקסטרימר (ואולי גם לפופקורן), ולכן הסקירות לא ממש רלוונטיות להיום.
מחלקיקי מידע שמצאתי פזורים בפורום (וברשת), סקירה על האקסטרימר מ- 2009 פשוט לא קרובה אפילו ללהיות מייצגת כיום.
אם כך, מה באמת ההבדל בין אותם המכשירים? (למעט blueray מלא בשניים שאינם xtreamer)
"טוב יותר וטוב פחות" (כפי שמצאתי בשלל מקומות) לא נותן מידע אמיתי על ההבדלים ביניהם.
האם האקסטרימר ישרת בצורה נאמנה את כל צרכיי? (וידאו HD באמצעות רשת קווית וחיבור דיסק קשיח באמצעות USB מפעם לפעם, יציב, אמין, מהיר, ללא קירטועים)
ואם כן, למה לי בכלל לרכוש מוצר יקר יותר?
תודה
גם את הסקירות כמובן קראתי.
השאלה שלי נובעת מכך שמאז הסקירות, יצאו כמויות אינספור של עדכוני תוכנה לN1 ולאקסטרימר (ואולי גם לפופקורן), ולכן הסקירות לא ממש רלוונטיות להיום.
מחלקיקי מידע שמצאתי פזורים בפורום (וברשת), סקירה על האקסטרימר מ- 2009 פשוט לא קרובה אפילו ללהיות מייצגת כיום.
אם כך, מה באמת ההבדל בין אותם המכשירים? (למעט blueray מלא בשניים שאינם xtreamer)
"טוב יותר וטוב פחות" (כפי שמצאתי בשלל מקומות) לא נותן מידע אמיתי על ההבדלים ביניהם.
האם האקסטרימר ישרת בצורה נאמנה את כל צרכיי? (וידאו HD באמצעות רשת קווית וחיבור דיסק קשיח באמצעות USB מפעם לפעם, יציב, אמין, מהיר, ללא קירטועים)
ואם כן, למה לי בכלל לרכוש מוצר יקר יותר?
תודה