מקרן קול
רכשנו מקרן קול שיש לו רק חיבורים אופטיים וחיבור של כניסת אודיו IN. ניתן לחבר אותו רק לממיר שיש לו כניסה אופטית. אך אם אנו רוצים לראות משהו באמצעות USB שמחובר לטלויזיה לא ניתן לשמוע דרך המקרן. בטלויזיה אין כניסה אופטית. האם מישהו יודע אם יש מתאם או אם יש פתרון
תודה
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איזה כניסת AUDIO IN יש למקרן - שני חיבורים עגולים בצבע אדום/לבן?
איזה דגם המקרן ואיזה דגם ה-TV?
איזה דגם המקרן ואיזה דגם ה-TV?
הפיתרון האידאלי זה סטרימר....
לא בדיוק הבנתי איזה כניסות יש במקרן קול שלך?... יש כניסה אנלוגית AUDIO IN או לא...אם כן אתה יכולה לקנות כבל פשוט ולחבר אותו מהיציאה של האוזניות מהטלויזיה.... כמובן שבמקרה כזה תאבדי הרבה מהאיכות ותשמעי רק סטריאו המקרה הטוב.
,
ציון
לא בדיוק הבנתי איזה כניסות יש במקרן קול שלך?... יש כניסה אנלוגית AUDIO IN או לא...אם כן אתה יכולה לקנות כבל פשוט ולחבר אותו מהיציאה של האוזניות מהטלויזיה.... כמובן שבמקרה כזה תאבדי הרבה מהאיכות ותשמעי רק סטריאו המקרה הטוב.
,
ציון
אם אין AUDIO OUT בטלויזיה את יכולה להשתמש בחיבור של האוזניה בטלויזיה ולחבר אותו למקרן קול שלך.
את צריכה להשתמש הכבל שקצה אחד יש בננה סטראופונית כמו באוזניות וקצה השני 2 בננות RCA (אדום ולבן
).
אבל כמו שאמרתי בתגובה הראשונה סטרימר זה הפתרון האידאלי עבורך שדרכו תנגני את המדינה שלך ואותו תחברי הכבל אופטי או HDMI למקרן קול.
ציון
את צריכה להשתמש הכבל שקצה אחד יש בננה סטראופונית כמו באוזניות וקצה השני 2 בננות RCA (אדום ולבן
).
אבל כמו שאמרתי בתגובה הראשונה סטרימר זה הפתרון האידאלי עבורך שדרכו תנגני את המדינה שלך ואותו תחברי הכבל אופטי או HDMI למקרן קול.
ציון
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ברוכה הבאה:)revital כתב:תודה על התשובה. אנחנו ננסה. מה עושה הסטרימר?...
קצת עיון בפורום, טיפה:)
http://www.hometheater.co.il/vt62697 - כאן כל התשובות לגבי המזרימדיה (סטרימר)
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 14/08/2011 21:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
בגדול כן...אבל בעצם שום דבר לא יושב על הסטרימר עצמו.revital כתב:זאת אומרת שאם אני מורידה סרט והוא בדיסק או קי ומחברת אותו לסטרימר אז אני אוכל לשמוע אותו במקרן?...
את צריכה להבין שהסטרימר צריך להיות מחובר לרשת המחשב, חיבור קוי עם כבל רשת או אלחוטי עם אנטנת WIRELESS וזאת בתנאי שיש לך רוואטר בבית שמאפשר חיבור WIRELESS.
אחרי שהסטרימר מחובר לרשת המחשב הוא "רואה" את כול החומר שנמצא על המחשב והוא מוסגל לנגן את כול סוג מדיה (סרטים, מוזיקה, תמונות, וכו') שנמצאים על המחשב ולהקרין לטלויזיה/רסייבר.
לדוגמא, הורדת שירים בפורמט MP3 מאינטרנט, אז עכשיו יש לך אפשרות לנגן את השירים האלה ולשמוע אותם דרך המערכת שלך ולא רק דרך המחשב.
אם הורדת סרט אז את יכולה לנגן אותו דרך הסטרימר ולראות אותו בטלויזיה.....
יש היום המון סוגים של סטרימרים וכמעט כולם תומכים כמעט בכול סוגי הפורמטים הקימים.
מקווה שהסברתי טוב....
ציון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חיבור אופטי וחיבור HDMI הם אותו דבר רק ההבדלים הבאים:revital כתב:הסברת טוב מאוד תודה. פשוט התבאסתי נורא מהמכשיר שומעים בו טוב אבל כמו שאמרתי אם אני מורידה סרט ומחברת לטלויזה את הדיסק און קי אני לא יכול לשמוע דרך המקרן. האם חיבור אופטי טוב יותר מחיבור HDI
והמון תודה....
HDMI מעביר גם אודיו וגם וידאו
HDMI מעביר פורמטים חדשים של אודיו כגון DTS-HD MASTER שלא נתמחים בקבל אופטי רגיל.
ציון
על איזה ממיר את מדבר בדיוק? על ממיר של YES/HOT?revital כתב:בכל מקום קוראים לזה מקרן קול. ואני מצטערת אם אני "חופרת" לכם. אבל גם אם אני מחברת סטרימר זה לא יעזור כי שוב המקרן מחובר לממיר ולא לטלויזיה. אני לא יכולה לחבר לטלויזיה משהו חיצוני ולשמוע דרך המקרן...
בכול מקרה, לעניות דעתי צריך להיות למקרן קול שלך יותר מכניסה אחת ככה שתיהי מסוגלת לחבר אליו יותר
ממקור אחד.
ושוב, את יכולה לחבר את הטלויזיה למקרן קול עם כבל אנלוגי פשוט מהיציאה של האוזניות בטלויזיה אל הכניסה האנלוגית של המקרן קול.... פשוט ויעיל.
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

סטרימר לא מקבל סאונד מה-TV, אלא יכול להוציא את התמונה ל-TV ואת הסאונד ישירות לרמקול שלך... וכנ"ל לגבי הממיר.
- epony
- חבר במועדון 10K

את עדיין יכולה לחבר בנפרד את הממיר למקרן קול בשביל הסאונד ול-TV בשביל התמונה.
כדי לפתור את נושא ה-USB כנראה שתצטרכי מכשיר נוסף שיודע לקרוא USB מלבד ה-TV...
כדי לפתור את נושא ה-USB כנראה שתצטרכי מכשיר נוסף שיודע לקרוא USB מלבד ה-TV...