אני רוצה לשתף אותכם בנוגע לשרות שנראה לי לא תקין ע"י YES
שלום
אני עובר דירה ומעוניין להקפיא את המנוי שלי ל 4 חודשים.
פניתי לYES ואמרו שאפשר להקפיא עד 4 חודשים ואני צריך לשלם רק על הציוד ברשותי :
ממיר YES MAX HS 60 ש"ח
ממיר MAX 10 ש"ח
ממיר רגיל 30-40ש"ח (לא זוכר בדיוק)
קיצר סכום של כמעט 100 ש"ח בחודש על הקפאה !!!!
נדהמתי כששמעתי את הסכום מהנציגה אז שאלתי אם אני יכול להמשיך להשתמש בממיר HD שלי ,אני עובר להורים לכמה חודשים ויש להם YES אז חשבתי להחליף את הממיר HD שלי בממיר רגיל אצלהם, הרי אני משלם על הממיר, והנציגה אמרה שלא ניתן.
כששאלתי אותה מדוע אני משלם על ציוד שלא ניתן להשתמש בו, היא ענתה שזהו הנוהל.
האם נראה לכם תקין הנוהל הזה בYES ??
לשלם על ציוד שאיני יכול להשתמש בו עקב מעבר דירה ?
אני עובר דירה ומעוניין להקפיא את המנוי שלי ל 4 חודשים.
פניתי לYES ואמרו שאפשר להקפיא עד 4 חודשים ואני צריך לשלם רק על הציוד ברשותי :
ממיר YES MAX HS 60 ש"ח
ממיר MAX 10 ש"ח
ממיר רגיל 30-40ש"ח (לא זוכר בדיוק)
קיצר סכום של כמעט 100 ש"ח בחודש על הקפאה !!!!
נדהמתי כששמעתי את הסכום מהנציגה אז שאלתי אם אני יכול להמשיך להשתמש בממיר HD שלי ,אני עובר להורים לכמה חודשים ויש להם YES אז חשבתי להחליף את הממיר HD שלי בממיר רגיל אצלהם, הרי אני משלם על הממיר, והנציגה אמרה שלא ניתן.
כששאלתי אותה מדוע אני משלם על ציוד שלא ניתן להשתמש בו, היא ענתה שזהו הנוהל.
האם נראה לכם תקין הנוהל הזה בYES ??
לשלם על ציוד שאיני יכול להשתמש בו עקב מעבר דירה ?
נערך לאחרונה על ידי tzahi ב 14/08/2011 16:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצד אחד אתה רוצה להקפיא את השירות ומצד שני להשתמש בממירים כדי להשתמש בשירות...tzahi כתב:לא הבנתם, אין לי בעיה לשלם על הציוד שברשותי, אבל אם אני ממשיך לשלם על הציוד למה אני לא יכול להמשיך להשתמש בו ?
לא נראה לי הגיוני וחוקי הדרישה הזו של YES...
אלעד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
נראה לי שאתם מפספסים. התשלום הוא על הציוד שהוא מחוייב עליו. ההקפאה היא על המנוי.
צריך לזכור שאין חוק שאומר שהם בכלל צריכים לאפשר הקפאה. חוקית הם יכולים לבקש שתתנתקו ותתחברו כשתרצו להתחבר לשירות מחדש.
מה שכן, אני חושב שזה משהו שהחוק לא נתן עליו את הדעת עם הורדת חוקי ההתחייבות. שווה לשלוח שאילתה בנושא למשרד התקשורת.
צריך לזכור שאין חוק שאומר שהם בכלל צריכים לאפשר הקפאה. חוקית הם יכולים לבקש שתתנתקו ותתחברו כשתרצו להתחבר לשירות מחדש.
מה שכן, אני חושב שזה משהו שהחוק לא נתן עליו את הדעת עם הורדת חוקי ההתחייבות. שווה לשלוח שאילתה בנושא למשרד התקשורת.
כן, אני רוצה להקפיא את התוכנית ולהמשיך להשתמש בממירים שעליהם אני ממשיך לשלם.Elad8 כתב:מצד אחד אתה רוצה להקפיא את השירות ומצד שני להשתמש בממירים כדי להשתמש בשירות...tzahi כתב:לא הבנתם, אין לי בעיה לשלם על הציוד שברשותי, אבל אם אני ממשיך לשלם על הציוד למה אני לא יכול להמשיך להשתמש בו ?
לא נראה לי הגיוני וחוקי הדרישה הזו של YES......
למרות שאין חוק שמחייב אותם לאפשר הקפאה, הם מצהירים בפרסומות שלהם ובכל אפשרות על האפשרות להקפיא מנוי אז הם לא יכולים להתנער מזה אחרי שהצהירו שהם כן מקפיאים.oferlaor כתב:נראה לי שאתם מפספסים. התשלום הוא על הציוד שהוא מחוייב עליו. ההקפאה היא על המנוי.
מה שכן, אני חושב שזה משהו שהחוק לא נתן עליו את הדעת עם הורדת חוקי ההתחייבות. שווה לשלוח שאילתה בנושא למשרד התקשורת....
גם לא נראה לי שYES או HOT יעדיפו שהלקוחות יתנתקו ויתחברו מחדש במקום להקפיא את המנוי, הרי בהקפאה אתה עדיין לקוח שלהם ועדיין משלם כסף, אם תתנתק לא בטוח שתרצה לחזור לאותה חברה.
שיבואו לקחת אותם לכל תקופת ההקפאה..Elad8 כתב:אתה ממשיך לשלם על הממירים משום שהם עדיין ברשותך, למה שיתנו לך להשתמש בהם אם אתה לא משלם על המנוי?
הממירים שברשותך מקושרים למנוי שלך ולכתובת שלך, שימוש בהם בכל מקום אחר הוא לא חוקי....
עזוב, אין תירוצים.
אתה מכיר מישהו שהצליח לשנות את החוזה ולנהל מו"מ על הסעיפים בו?באמת תירוצים, זה כתוב שחור על גבי לבן: בהקפאת השירות ממשיכים לשלם על הממירים. אולי הגיע הזמן שאנשים ידעו על מה הם חתומים לפני שהם באים בטענות לכל העולם ואישתו....
כנראה שלא, כי החוזים אחידים (לא מדבר על הכסף/ערוצים שם אפשר להשיג קצת הטבות) אלא על החוזה עצמו ועל חוזים אחידים חלות הגבלות והחמרות.
והאופציה - "אז אל תתחבר" לא תמיד רלונטית כשאין תחרות אמיתית, כשיש דואופול - לא קיימת כמעט אופציה חלופית (ולמרבית האוכלוסיה התעסקות בחלופות כמו סטרימרים, או צפייה במחשב לא עוזרת)
Elad8 כתב:מצד אחד אתה רוצה להקפיא את השירות ומצד שני להשתמש בממירים כדי להשתמש בשירות...tzahi כתב:לא הבנתם, אין לי בעיה לשלם על הציוד שברשותי, אבל אם אני ממשיך לשלם על הציוד למה אני לא יכול להמשיך להשתמש בו ?
לא נראה לי הגיוני וחוקי הדרישה הזו של YES......
Elad8 כתב:אתה ממשיך לשלם על הממירים משום שהם עדיין ברשותך, למה שיתנו לך להשתמש בהם אם אתה לא משלם על המנוי?
הממירים שברשותך מקושרים למנוי שלך ולכתובת שלך, שימוש בהם בכל מקום אחר הוא לא חוקי....
אתה לא צריך להתאמץ כל כך להגן על חברות המונפול.Elad8 כתב:באמת תירוצים, זה כתוב שחור על גבי לבן: בהקפאת השירות ממשיכים לשלם על הממירים. אולי הגיע הזמן שאנשים ידעו על מה הם חתומים לפני שהם באים בטענות לכל העולם ואישתו....
מילא הודעה אחת, אבל כמה הודעות מעלות תהיות בקשר לנטרליות שלך...