אם אתה ספורטאי אז יתכן וחפיץ (גאדג'ט) זה הוא עבורך ואם לא - אולי הוא יכול לעשות לך חשק להיות. חברת Scosche האמריקאית השיקה את MyTrek, פתרון אלחוטי למדידת פעילות הלב בעת מאמץ גופני ושידורה לאייפון או לאייפוד טאץ.ה- MyTrek מתחבר לאייפון או לאייפוד באמצעות תקשורת Bluetooth (עד למרחק של 10מטר) וגם שולט על נגן המוסיקה.המכשיר כולל שלוש רצועות יד בגדלים שונים, סוללת ליתיום המספיקה לחמש שעות עבודה רציפה (מספיקה אפילו למי שרץ מרתון), הנטענת באמצעות כבל USB.ה- MyTrek הינה רצועה הניתנת להתאמה לזרוע ומו ...
שרשור תגובות: רצועת מד דופק אלחוטית לאייפון
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
למאמר: רצועת מד דופק אלחוטית לאייפון

אם אתה ספורטאי אז יתכן וחפיץ (גאדג'ט) זה הוא עבורך ואם לא - אולי הוא יכול לעשות לך חשק להיות. חברת Scosche האמריקאית השיקה את MyTrek, פתרון אלחוטי למדידת פעילות הלב בעת מאמץ גופני ושידורה לאייפון או לאייפוד טאץ.ה- MyTrek מתחבר לאייפון או לאייפוד באמצעות תקשורת Bluetooth (עד למרחק של 10מטר) וגם שולט על נגן המוסיקה.המכשיר כולל שלוש רצועות יד בגדלים שונים, סוללת ליתיום המספיקה לחמש שעות עבודה רציפה (מספיקה אפילו למי שרץ מרתון), הנטענת באמצעות כבל USB.ה- MyTrek הינה רצועה הניתנת להתאמה לזרוע ומו ...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למה שלא יעבוד על האייפון 6 או 8 לצורך העניין?sam22 כתב:מגניב
למרות שאני חושב שלרכוש כ"כ הרבה אביזרים למכשיר שלא "יחיה" (האייפון) הרבה זמן, זה טיפשי (עבורי)
הרי זה נראה צפוי שזה לא יעבוד על אייפון 6 או מכשיר אחר...
מדובר על תקשורת BT. אם היה מדובר על חיבור פיזי אז אולי אולי היית צודק. אבל כל עוד יש לאייפון BT והוא יתמוך באפליקציה של החברה אז אין סיבה שלא יעבוד ויתמוך קדימה.
אגב, על אותו משקל הם יכולים מחר לעשות אפליקציה לאנדרויד וזה יעבוד, כולה חיבור BT שמעביר את הנתונים.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שמוליק
תגיד שלא בא לך לבדוק דופק..
תגיד שלא בא לך לבדוק דופק..
...
נשמע לי מוזר כל הקטע הזה של רצועת יד.
כי אז אתה צריך שתי רצועות - רצועת זרוע לסלולרי על יד אחת והרצועה האלחוטית שלהם על היד השנייה.
אני תוהה עד כמה צריך להדק את זה כדי שזה לא ירד בזמן הריצה, למרות שכנראה בגלל זה הם נתנו 3 רצועות. היתרון של ההעברת שירים נראה נחמד ונוח יחסית.
הנקודה שעד היום לא ראיתי שום יצרן שיש לו רצועת דופק שנמצאת על הזרוע. די מוזר.
יש מוצר אחר שכבר מזמן שמתי עליו עין - רצועת דופק לחזה בטכנולוגית BT.
כמעט כל תוכנת ריצה עובדת איתה, כך שאין פה תלות באיזה מכשיר יש לכם.
עולה 100 דולר, לא זוכר אם הם שולחים מחוץ לארה"ב.

http://www.zephyr-technology.com/store/9600.0112.html
26 שעות עבודה אצל זפיר לעומת 5 שעות של הרצועת זרוע בכתבה פה. משהו פה נשמע לי בנוי לא נכון.
סתם לשם השוואה, רצועה לשעון פולאר מהסוג הישן שאי אפשר להחליף בטריה או לטעון מחזיקה עד שנתיים...
פתרון נוסף, יש גם את המוצרים שמבוססים על פרוטוקול ANT+ שאמנם עובד על תדרי 2.4GHz אבל זה לא BT.
לפי מה שראיתי כולם מתחברים רק לאייפון, משדר קטן שמתחבר לאייפון ישירות עולה 50-70$, ויש כל מיני אביזרים שאפשר לרכוש בנפרד - רצועת חזה, פוד לרגל, ופוד לאופניים.
כי אז אתה צריך שתי רצועות - רצועת זרוע לסלולרי על יד אחת והרצועה האלחוטית שלהם על היד השנייה.
אני תוהה עד כמה צריך להדק את זה כדי שזה לא ירד בזמן הריצה, למרות שכנראה בגלל זה הם נתנו 3 רצועות. היתרון של ההעברת שירים נראה נחמד ונוח יחסית.
הנקודה שעד היום לא ראיתי שום יצרן שיש לו רצועת דופק שנמצאת על הזרוע. די מוזר.
יש מוצר אחר שכבר מזמן שמתי עליו עין - רצועת דופק לחזה בטכנולוגית BT.
כמעט כל תוכנת ריצה עובדת איתה, כך שאין פה תלות באיזה מכשיר יש לכם.
עולה 100 דולר, לא זוכר אם הם שולחים מחוץ לארה"ב.

http://www.zephyr-technology.com/store/9600.0112.html
26 שעות עבודה אצל זפיר לעומת 5 שעות של הרצועת זרוע בכתבה פה. משהו פה נשמע לי בנוי לא נכון.
סתם לשם השוואה, רצועה לשעון פולאר מהסוג הישן שאי אפשר להחליף בטריה או לטעון מחזיקה עד שנתיים...
פתרון נוסף, יש גם את המוצרים שמבוססים על פרוטוקול ANT+ שאמנם עובד על תדרי 2.4GHz אבל זה לא BT.
לפי מה שראיתי כולם מתחברים רק לאייפון, משדר קטן שמתחבר לאייפון ישירות עולה 50-70$, ויש כל מיני אביזרים שאפשר לרכוש בנפרד - רצועת חזה, פוד לרגל, ופוד לאופניים.