אושר המיזוג בין ניופאן ומיניליין

חדשות ועדכונים של HT Magazine
asaf23 פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #1 

המיזוג אושר בתנאי שניופאן תמכור את חלקה ברשת בסט ביי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

חשבתי שזה באמת מה שיקרה.

מעניין איך בדיוק כל הסיפור הזה יסתדר עכשיו. יש לחברה שלושה מותגים חזקים של מסכים - HAIER, טושיבה וסמסונג...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

מעט פרטים על העסקה שדלפו עד כה.

http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 31,00.html

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

עוד מסמר בארון של יבוא אלקטרוניקה בידורית לישראל ותחרות בפרט (n)

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

ride כתב:עוד מסמר בארון של יבוא אלקטרוניקה בידורית לישראל ותחרות בפרט (n)
...
למה אתה כזה ציני. הרי ברור שהכל נעשה על מנת לשפר את מגוון המוצרים ורמת השירות שמוענקים ללקוחות. אני בטוח שכשחקן גדול יותר וחזק יותר הם יוכלו לשנות לטובה את תמונת שוק האלקטרוניקה הבידורית בארץ. :lol: (כנראה להפוך יבוא אישי מחו"ל לאופציה עדיפה באופן ברור, מה שימנע התחבטויות מיותרות).

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #6 

הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

מדברים גבוהה גבוהה על מלחמה בריכוזיות , אבל פועלים בדיוק בכיוון ההפוך.

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

ride כתב:
עוד מסמר בארון של יבוא אלקטרוניקה בידורית לישראל ותחרות בפרט

למה אתה כזה ציני. הרי ברור שהכל נעשה על מנת לשפר את מגוון המוצרים ורמת השירות שמוענקים ללקוחות. אני בטוח שכשחקן גדול יותר וחזק יותר הם יוכלו לשנות לטובה את תמונת שוק האלקטרוניקה הבידורית בארץ. (כנראה להפוך יבוא אישי מחו"ל לאופציה עדיפה באופן ברור, מה שימנע התחבטויות מיותרות).
...
איזה לשפר ... ברגע שיבואן אחד יחזיק כמה מותגים הוא פשוט יתאם ביניהם את המחירים , הוא צמצם את התחרות בקנייה הזו.
It's Five O'Clock Somewhere

ashke151
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

שאלת המליון דולר..........האם יתנו תמיכה ושרות למוצרים שניקנו בחו"ל? או שעדיין יתנהגו כמו בריונים של השכונה!
חבל שאני לא מתעניין בבולים זה היה יותר זול.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #9 

קצת בעיה ליבואן לתת שירות למוצרים שלא נרכשות בארץ
אם מדובר על מסכים שמיובאים ממדינות ארה"ב אין ליבואן חלקי חילוף כי המוצר שונה
כנ"ל גם בחלק ממדינות אירופה, רוב המוצרים שהיבואן מביא מגיעים מהשוק שמיועד לאסייה

2 היבואן לא חיב לך כלום גם היבואן לא הרוויח ממך כי לא רכשת אצלו וגם אתה דורש שירות?
ונחמד שאתה עוד קורא להם ביריוני השכונה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917
נתן תודות: 457 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #10 

שירות = כסף !!
בחברות גדולות יש אפשרות לתשלום נוסף ואז האחריות היא בינלאומית

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #11 

היבואן לא חיב לך כלום גם היבואן לא הרוויח ממך כי לא רכשת אצלו וגם אתה דורש שירות?
ונחמד שאתה עוד קורא להם ביריוני השכונה
...
אתה טועה , היבואן הוא נציגה הבלעדי של החברה אותה הוא מייבא בארץ .אם קניתי מכשיר מחברה X והוא התקלקל אני חושב שמאוד הגיוני (ובהרבה מקומות בעולם חושבים ככה , רק בארצנו הקטנטונת להגיון אין משמעות) שאני אוכל לתקן אותו אצל מישהו שמוסמך לכך ע"י החברה ויש לו את היכולת להשיג את כל החלפים.אף אחד לא מבקש שתהיה לי אחריות בארץ , אבל אין שום סיבה שלא יתקנו לי בתשלום , זו בריונות.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #12 

amiti כתב:הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

...
משום מה נראה לי שבהיותו של המשורר טוען כי הריכוזיות במשק היא בעיה ויש להלחם בתופעה הזו לא הייתה כוונתו לאלקטרוניקה בידורית אלא לדברים קצת יותר אקוטיים לכלל האוכלוסיה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

אוריאל,

צריך לזכור שמרבית החברות הן היבואניות של עצמן ברוב העולם ולכן שם אין ממש סיבה להמנע מלתת אחריות בינ"ל.

כאן מדובר בחברות נפרדות שמרוויחות על כל מכשיר שהן מקבלות. רק במצב שבו הן חתומות על הסכם מול חברת האם שהן מקבלות החזר על התיקון, רק אז הן צריכות לעשות זאת.

זה נכון לא רק לגבי מסכים, אלא על מוצרים בכלל (רכב ביבוא אישי למשל).

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

oferlaor כתב:אוריאל,

צריך לזכור שמרבית החברות הן היבואניות של עצמן ברוב העולם ולכן שם אין ממש סיבה להמנע מלתת אחריות בינ"ל.

כאן מדובר בחברות נפרדות שמרוויחות על כל מכשיר שהן מקבלות. רק במצב שבו הן חתומות על הסכם מול חברת האם שהן מקבלות החזר על התיקון, רק אז הן צריכות לעשות זאת.

...
עופר אין ספק שאתה צודק.לא התכוונתי שניופאן (לדוגמא) יתחילו לתקן מסכי טושיבה שנרכשו בחו"ל בהתנדבות ,
שיתקנו בתשלום אבל שיתקנו , כך גם הם מרוויחים על מכשירים שלא נרכשו דרכם (מרויחים על התיקונים) וגם הלקוחות מרוויחים כי התיקון נעשה ע"י מישהו שמוסמך לכך ועם חלפים מקוריים.
אף אחד לא מצפה שהם יפסידו כסף בשביל לקוחות שלא קנו דרכם אבל אני חושב שנושא כזה צריך להיות מוסדר בחוק , עם הפריבילגיה של להיות יבואן יחיד לאותו יצרן צריכות לבוא גם קצת חובות ולא רק היכולת לעשוק אותנו ללא כל פרופורציה ובלי שום הגיון.את הלקוח הקטן זה ממש לא צריך לעניין אם שווה לחברה מסויימת לפתוח כאן נציגות או שהיא בוחרת ביבואן שיפיץ את המוצרים שלה.זה גם צריך להיות אינטרס של היצרנים - לא יתכן שבמדינה אחת מיש שקונה מוצר מקבל X וובמדינה אחרת קונים את אותו מוצר ומקבלים Y (שלא לאמר מקבלים Z)

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

אוריאל כתב:
oferlaor כתב:אוריאל,

...
לא יתכן שבמדינה אחת מיש שקונה מוצר מקבל X וובמדינה אחרת קונים את אותו מוצר ומקבלים Y (שלא לאמר מקבלים Z)
...
זה כבר לא ברמת יבואן או נציגות זה ברמת יצרן ועד כמה שאני יודע משאלות שנשאלות לרוב במפגשי השקה
שליבואן אין בכלל מה לעשות בעניין הכל מוכתב מלמעלה משיקולים אינטרסטים של היצרן .
2 אל תשכח שדרישות התקן בארץ שונות למשל מהתקן בארה"ב דבר שגם אני לא מצליח להבין מדוע?

בנוסף בארץ ישנם שיקולים אינטרסנטים של משרד התקשורת ומכון התקנים בפרט. מכון התקנים למשל הוא גוף מונופוליסט בחסות המדינה שעושה ומחליט מה שמתאים לו והרבה פעמים אין הצדקה (ואין דרך לערער כי אין גוף אחר שנותן תקינה) להחלטות תקינה מסויימות לפעמים הם מתעלים על עצמם ומשנים החלטות אבל לרוב לא

לעניין התיקונים משיחות עם יבואנים הם טוענים לחוסר הצדקה להחזיק מלאי חלפים למוצרים שנרכשו מחו"ל
ויש לזה הצדקה תחשוב על אלפי הפריטים שיבואן צריך להחזיק במלאי למוצרים שהוא מביא אז על אחת כמה וכמה על מוצרי ביבוא אישי, לפי טענתך היבואן צריך להחזיק את כל החלפים לכל הדגמים שמיוצרים לכלל העולם רק כי אולי פלוני אלמוני יחליט להביא איזה מסך מחו"ל ? מדובר בסכומי עתק שהיבואן צריך להשכיב במחסן אני במקרה הזה מאוד מצדיק את היבואנים
בנוסף בשום מקום בעולם זה לא קיים לא באירופה ולא בארה"ב אם לא רכשת מוצר מקומי מלא יתקנו לך את המוצר ולא בגלל שהם לא רוצים אלה כי אין להם חלפים ואני לא מדבר כבר על מיידע טכני שאין להם בקיצור רעיון לא מוצלח ולא הגיוני
אותו דבר כשאתה טיפש.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

shay1
ממש , אבל ממש לא נכון...אף אחד לא מצפה שהיבואן יחזיק מלאים עצומים של חלפים (אגב , אפשר לחשוב שצריך להחזיק 100 מכולות בנמל בשביל לתקן את האולי 3 רסיברים שהם יקבלו לתקן מייבוא אישי) , כמו שאני מזמין מה שלא יהיה מחו"ל וזה מגיע צ'יק צ'ק גם היבואן יכול לעשות את זה...
ועל כל החלק הראשון אני מתנצל בפני היבואנים אבל זה פשוט ערימה של שטויות והם מחר*נים עלינו פשוט כי הם יכולים , בכל מקום בעולם יש את התקנים שלו וגם לנו יש את התקנים שלנו , במקום שבו מכשיר לא עומד בתקן המקומי פשוט לא מייבאים אותו , זה לא כלכלי להתחיל לפתוח מכשירים אחד אחרי השני ולעשות להם מודיפיקציות כדי להתאים אותם לתקן.
לגבי טענות היבואנים במשפט קצר : הן לא מעניינות אותי . זאת בעיה של היבואן - אם היית צריך לקנות מכשיר ולא לתקן אף אחד לא היה אומר לך: "זה לא כלכלי אז אנחנו לא מחזיקים".אלה תירוצים של עסקנים שקרנים והגיע הזמן שנפסיק לאכול אותם.בנוסף ליצרן אין שום אינטרס שלא יתקנו מכשירים שלו , זה לירות לעצמך ברגל ושאף אחד לא יספר סיפורי מעשיות על תקנים וכו' , אני אישית קניתי מוצר של SHURE בחו"ל וכשהיתה לי בעיה תיקנו לי אותו בישראל ללא כל תשלום נוסף אז שאף אחד לא יספר סיפורים , הם פשוט לא רוצים , אם הם היו רוצים הם היו מתקנים הכל צי'ק צ'ק.
ומי שמספר מעשיות על חלקים יקרים מחו"ל שלא כלכלי להחזיק ושלוקח המון זמן להזמין יכול לקרוא פה בפורום על רובי מטופ אודיו שתיקן לאנשים מכשירים שבכלל לא היו אירופאים ועבדו במתח 110V , בקיצור זה עניין של רצון וזהו , כשאין רצון תמיד יש תירוצים מפה ועד מחר .

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #17 

MarioMan כתב:
amiti כתב:הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

...
משום מה נראה לי שבהיותו של המשורר טוען כי הריכוזיות במשק היא בעיה ויש להלחם בתופעה הזו לא הייתה כוונתו לאלקטרוניקה בידורית אלא לדברים קצת יותר אקוטיים לכלל האוכלוסיה.
...
לא משנה באיזה תחום מדובר , ברגע שמספר השחקנים קטן בפלח שוק מסויים - יהיה זה שוק החלב או שוק האלקטרוניקה הבידורית (מיניליין וניופאן זה לא רק בידור אלא גם מוצרי חשמל בסיסיים לקיום מודרני) - כך אותו התחום מפסיק לעבוד על פי כללי השוק החופשי ועובר לשוק ריכוזי של מונופולים. מדיניות הממשלה זהה - גם כשמדובר בחלב וגם כשמדובר באלקטרוניקה. היא לא מנעה את הריכוזיות בעבר וממשיכה לא לפעול בהווה , למרות הדיבורים מצד כולם , כולל ראש הממשלה. כאשר הממשלה תהיה רצינית בכוונותיה מדיניות אחידה תמנע ריכוזיות יתר בכל התחומים. עד אז נשאר רק עם אויר חם וססמאות ריקות.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

אוריאל כתב:shay1
ממש , אבל ממש לא נכון...אף אחד לא מצפה שהיבואן יחזיק מלאים עצומים של חלפים (אגב , אפשר לחשוב שצריך להחזיק 100 מכולות בנמל בשביל לתקן את האולי 3 רסיברים שהם יקבלו לתקן מייבוא אישי) , כמו שאני מזמין מה שלא יהיה מחו"ל וזה מגיע צ'יק צ'ק גם היבואן יכול לעשות את זה...
ועל כל החלק הראשון אני מתנצל בפני היבואנים אבל זה פשוט ערימה של שטויות והם מחר*נים עלינו פשוט כי הם יכולים , בכל מקום בעולם יש את התקנים שלו וגם לנו יש את התקנים שלנו , במקום שבו מכשיר לא עומד בתקן המקומי פשוט לא מייבאים אותו , זה לא כלכלי להתחיל לפתוח מכשירים אחד אחרי השני ולעשות להם מודיפיקציות כדי להתאים אותם לתקן.
לגבי טענות היבואנים במשפט קצר : הן לא מעניינות אותי . זאת בעיה של היבואן - אם היית צריך לקנות מכשיר ולא לתקן אף אחד לא היה אומר לך: "זה לא כלכלי אז אנחנו לא מחזיקים".אלה תירוצים של עסקנים שקרנים והגיע הזמן שנפסיק לאכול אותם.בנוסף ליצרן אין שום אינטרס שלא יתקנו מכשירים שלו , זה לירות לעצמך ברגל ושאף אחד לא יספר סיפורי מעשיות על תקנים וכו' , אני אישית קניתי מוצר של SHURE בחו"ל וכשהיתה לי בעיה תיקנו לי אותו בישראל ללא כל תשלום נוסף אז שאף אחד לא יספר סיפורים , הם פשוט לא רוצים , אם הם היו רוצים הם היו מתקנים הכל צי'ק צ'ק.
ומי שמספר מעשיות על חלקים יקרים מחו"ל שלא כלכלי להחזיק ושלוקח המון זמן להזמין יכול לקרוא פה בפורום על רובי מטופ אודיו שתיקן לאנשים מכשירים שבכלל לא היו אירופאים ועבדו במתח 110V , בקיצור זה עניין של רצון וזהו , כשאין רצון תמיד יש תירוצים מפה ועד מחר .
...
לצערי אני לא מסכים כלל עם דבריך זה חרתה בריבוע וסתם נסיון להתנגח על היבואנים (סלח על הביטוי)
אתה בעצם רוצה שהיבואן יחזיק פקידות ומחסנאי ואמין מכס בשעות נוספות או לחילופין אינשים שיעסקו רק בך רק בגלל איזה רסיבר שהחלטת להביא ביבוא אישי? סלך אבל אתה ממש לא רציני ואתה עושה מעצמך צחוק אני שוב חוזר ואומר שאני בטוח שבמקום אחר בעולם גם היו מתנהגים בדיוק אותו דבר רק אנחנו הישראלים חושבים שאם רכשנו איזה רסיבר ב2000$ בחו"ל אז רכשנו בסכום הזה גם את המיפעל ואת היבואן בכל מקום בעולם מתנהגים בדיוק אותו דבר רק אתה רוצה שהיבואן יחרוג ממנהגו שאולי אם פעם תחליט להביא רסיבר/מסך הוא יפרוס לך שטיח אדום
טוב שאתה לא מבקש שישלח את הטכנאים להישתלמות בחו"ל על מכשירים שאולי אתה או מישהו אחר יחליטו להביא ביבוא אישי אולי לפחות יוכל לתקן לכם (בכסף כמובן) במידה ותהיה לך תקלה.
סלח לי על הציניות מבלי לפגוע בך אבל אתה לא רציני 8O
אם היית יודע במה זה כרוך מבחינת היבואן ליבא חלפים ואפילו רק אם זה כבל או דיודה היית מזמן מדבר אחרת.
תחשוב שאתה מוסך לא מורשה ויכול להשתמש בכל חלק חלופי שתרצה וכל השוק פתוח לפניך לבין מוסך מורשה שמחויב להשתמש בחלפים מקוריים בלבד ולרכוש אותם רק דרך היצרן/יבואן הפרוצדורה שונה בין השניים ב 180 מעלות
אותו דבר כשאתה טיפש.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

האנלוגיה שנתת מצויינת , ובאמת רוב האנשים שקונים רכבים יוקרתיים מוכנים לשלם יותר כסף רק בכדי שיתקנו אותם במוסך מורשה עם חלפים מקוריים (למרות שזה יותר יקר) .אני ממש לא מנסה להתנגח עם אף יבואן ולא היתה לי מעולם בעיה עם יבואן בישראל , אני לא יודע על מה מבוססת הטענה שלך שבכל מקום בעולם זה כמו בארץ , אני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא נכון כי אני כבר תיקנתי פעמיים מוצרים שקניתי בחו"ל במדינות שונות מאלו שבהן קניתי את המוצר.לגבי אחד מהמוצרים (PS3) זה אפילו לא היה באותה יבשת .
ושוב , אתה לא צריך לקחת את זה לקיצוניות.אף אחד לא מצפה לפקידות ומחסנאים ואמיני מכס מיוחדים לאנשי היבוא האישי .גם ככה הוא מחזיק פקידות וגם ככה הוא מחזיק מחסנאים וגם אמיני מכס.בכל מקום בעולם (מלבד ארה"ב ולפעמים יפן) המוצרים די זהים,היבואן ממש לא צריך להתחיל לאגור אלפי חלקים.
כל יצרן יודע בדיוק איפה הכשלים הנפוצים ומה ומתי מתקלקל בדר"כ . את הדברים האלה הוא גם ככה מחזיק , אם פעם ב..משהו נדיר קרה ונפלת על תקלה נדירה אז שיזמין (בכל מקרה המכשיר לא באחריות ואתה משלם על התיקון).בוא נשים את הדברים בפרופורציות , כמה אנשים(באחוזים) אתה כבר חושב שרוכשים מוצרים בייבוא אישי וכמה מתוכם נאלצים לשלוח אותם לתיקון?
שוב,כשיבואן מקבל את הזכות לייבא בבלעדיות מוצרי חברה מסויימת הוא גם צריך לקבל קצת חובות , לא רק את הזכות לקרוע לנו את הצורה , לא יקרה
כלום אם הוא (חס ושלום חמסה חמסה שום בצל) יאלץ לתת שירות לרוכשי המוצרים של החברה ולא משנה היכן קנו אותם.
לסיכום ובהמשך לאנלוגיה הנחמדה שלך על עולם הרכב - אם היית קונה מרצדס בחו"ל ומייבא אותה לארץ קשה לי מאוד להאמין שהיית מקבל תירוץ כזה לחוסר שירות (לא קנית אצלנו לא נותנים לך שירות) . לא היית מסכים ללכת לטפל במרצדס שלך במוסך עאבד את סלים בטייבה בגלל שקנית בחו"ל , היית קרוב לודאי הופך את כל העולם ומשלם מה שצריך ושיטפלו בך כמו שמגיע למי שרוכש מרצדס.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

אוריאל כתב:האנלוגיה שנתת מצויינת , ובאמת רוב האנשים שקונים רכבים יוקרתיים מוכנים לשלם יותר כסף רק בכדי שיתקנו אותם במוסך מורשה עם חלפים מקוריים (למרות שזה יותר יקר) .אני ממש לא מנסה להתנגח עם אף יבואן ולא היתה לי מעולם בעיה עם יבואן בישראל , אני לא יודע על מה מבוססת הטענה שלך שבכל מקום בעולם זה כמו בארץ , אני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא נכון כי אני כבר תיקנתי פעמיים מוצרים שקניתי בחו"ל במדינות שונות מאלו שבהן קניתי את המוצר.לגבי אחד מהמוצרים (PS3) זה אפילו לא היה באותה יבשת .
ושוב , אתה לא צריך לקחת את זה לקיצוניות.אף אחד לא מצפה לפקידות ומחסנאים ואמיני מכס מיוחדים לאנשי היבוא האישי .גם ככה הוא מחזיק פקידות וגם ככה הוא מחזיק מחסנאים וגם אמיני מכס.בכל מקום בעולם (מלבד ארה"ב ולפעמים יפן) המוצרים די זהים,היבואן ממש לא צריך להתחיל לאגור אלפי חלקים.
כל יצרן יודע בדיוק איפה הכשלים הנפוצים ומה ומתי מתקלקל בדר"כ . את הדברים האלה הוא גם ככה מחזיק , אם פעם ב..משהו נדיר קרה ונפלת על תקלה נדירה אז שיזמין (בכל מקרה המכשיר לא באחריות ואתה משלם על התיקון).בוא נשים את הדברים בפרופורציות , כמה אנשים(באחוזים) אתה כבר חושב שרוכשים מוצרים בייבוא אישי וכמה מתוכם נאלצים לשלוח אותם לתיקון?
שוב,כשיבואן מקבל את הזכות לייבא בבלעדיות מוצרי חברה מסויימת הוא גם צריך לקבל קצת חובות , לא רק את הזכות לקרוע לנו את הצורה , לא יקרה
כלום אם הוא (חס ושלום חמסה חמסה שום בצל) יאלץ לתת שירות לרוכשי המוצרים של החברה ולא משנה היכן קנו אותם.
לסיכום ובהמשך לאנלוגיה הנחמדה שלך על עולם הרכב - אם היית קונה מרצדס בחו"ל ומייבא אותה לארץ קשה לי מאוד להאמין שהיית מקבל תירוץ כזה לחוסר שירות (לא קנית אצלנו לא נותנים לך שירות) . לא היית מסכים ללכת לטפל במרצדס שלך במוסך עאבד את סלים בטייבה בגלל שקנית בחו"ל , היית קרוב לודאי הופך את כל העולם ומשלם מה שצריך ושיטפלו בך כמו שמגיע למי שרוכש מרצדס.
...
בוא נחילט שאנחנו לא מסכימים אחד עם השני
לנסות להסביר לאדם שאין לא מושג מה זה יבוא ובמה זה כרוך
או לתקן מוצר שאינו מיובא באופן סדיר ארצה זו בעיה
ותאמין לי עברתי את כל מה שאמרתי לך מרכבים ביבוא אישי ועד ליבוא של מוצרים
ואני יודע מה גודל הבירוקטיה וגודל הניירת שמצריך יבוא של כל חלק וחלק ואתה לא תהיה מכון לשלם ליבואן את המחיר שהוא ידרוש כי בטח תחשוב שהוא גנב
תמשיך לחשוב שזה קלי קלות לתקן ולהביא חלפים למוצרים שלא מגיעים באופן סדיר
ארצה.
אולי תעשה סטארט אפ תפתח מעבדה לתיקון מכשירים ביבוא אישי אולי תרוויח מליונים

לסיכום שיהיה בוקר טוב :)
אותו דבר כשאתה טיפש.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”