בחירת שלט חכם

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
אור פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

עכשיו אחרי השדרוג המסיבי שעשיתי אני צריך לדאוג לשלט חכם שישלוט עליה כדי שלא תצא משליטה (וגם כדי שההורים שלי לא יצאו משליטה)...
ההתלבטות שלי היא בין HARMONY ל-NEVO.
טיעונים בעד ה-NEVO: לאחר תכנות נכון הוא נוח יותר לשימוש, שולט בוודאות על כל המכשירים בגלל הDATABASE הגדול של UNIVERSAL.
טיעונים נגד ה-NEVO: לא נראה לי שמספיק עמיד בפני נפילות, יקר!!! 1100$ ועוד 250$ לתכנות השלט. (לגבי תכנות השלט רציתי לשאול אתכם מהנסיון שלכם עם NEVO\PRONTO האם בן אדם שמתעסק עם מחשבים במשך כל החיים שלו יצליח לתכנת אותו בצורה נוחה ומתאימה?)

טיעונים בעד הHARMONY 890: עמיד בפני נפילות, זול (1600 ש"ח), שנתיים אחריות, פשטות תכנות, לפי מה שהבנתי גם פשטות הפעלה אך אני בספק אם הוא מתקרב לפשטות של NEVO\PRONTO...
טיעונים נגד הHARMONY 890: אין תצוגה של הבחירה הרצויה (כלומר לא יהיה רשום במסך שלו "צפייה בהוט" או "צפייה בלויין HD" אלא רק "WATCH TV" ופעולות סטנדרטיות), אין תצוגה של הכפתורים של השלט שהוזן אל הHARMONY (דבר שמצריך זכרון של איזה כפתור בHARMONY תואם לאיזה כפתור בשלט הוט למשל).

אז מה אתם אומרים?
באיזה לבחור?

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #2 

שלט ההרמוני הרבה יותר פשוט לתפעול מהפרונט. הפרונטו דורש לתכנת ולעצב ויש המשקיעים עשרות ואף מאות שעות בכך. שלט ההרמוני מתבסס על מאגר נתונים בו דאטה של כל המכשירים בעולם ואתה מגדיר רק את רכיבי המערכת ואיך היא פועלת. לדוגמא כשרואה טלביזיה השמע דרך הטלביזיה או דרך הרסיבר וכד'.

שלט הרמוני בעשרות$ והיקרים יותר מאות$ יעשו את אותה עבודה וההבדל העיקרי הוא מיקום הכפתורים וצג שחור או צבעוני (אני משתמש בהרמוני 885) לאחר שפרונטו שלי שכב שנים במגירה (נמכר לחבר בפורום). כל כפתור שהוגדר /התווסף לשלט מופיע בתצוגה באם לא שוייך לכפתור בשלט.

יש מאמר שלי על ההרמוני במאמרי הפורום אוג' 2005.

באם אתה מאיזור רעננה, אתה מוזמן לבוא ולהתרשם מהשלט.

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”