האם ניתן להשיג בארץ לוח ZOTAC IONITX-T-U?
-
boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
יש לי ב-HTPC את הלוח שקדם לו (IONITX-C-U) ואני בסה"כ מאוד מרוצה. עם זאת, הוא לא תומך בפורמטים החדשים ועכשיו שיש לי רסיבר שתומך בהם (אונקיו 709) זה קצת מפריע לי. ה-IONITX-T-U כן תומך בפורמטים האלה וגם כולל שדרוגים נחמדים אחרים כגון מעבד עם שתי ליבות, תמיכה בזכרונות DDR3, USB3 ו-WiFi מובנה (מיותר מבחינתי, כי המחשב מחובר לראוטר שצמוד לו). הוויתורים היחידים הם שהלוח החדש כולל רק 2 חיבורי SATA, בעוד הלוח הישן כולל 3 חיבורים כאלה ועוד חיבור eSATA חיצוני אחד, וכן תמיכה ב-RAID. המשותף לשני הלוחות היא צריכת חשמל אפסית ושקט מוחלט - הם משתמשים בקירור פסיבי למעבד, לצ'יפסט, ולכרטיס המסך, וספק הכח הוא חיצוני (כמו של לאפטופ, וללא מאוורר כמובן).
חיפוש בגוגל של "IONITX-T-U" site:.il החזיר אפס תוצאות. האמנם הדרך היחידה להשיג את הלוח הזה היא בהזמנה מחו"ל?
חיפוש בגוגל של "IONITX-T-U" site:.il החזיר אפס תוצאות. האמנם הדרך היחידה להשיג את הלוח הזה היא בהזמנה מחו"ל?
-
boren
-
- חבר מביא חבר

הלוח הזה נראה טוב, מלבד המאוורר. לא ציינתי שהמחשב משמש לא רק לסרטים ולמוזיקה, אלא גם לגלישה כשהחדר שקט, ולכן חשוב לי שהוא יהיה שקט. המאוורר הקטן שעל הלוח הזה + המאוורר בספק הכח זה בדיוק שני מאווררים יותר ממה שיש לי היום. הייתי מתפשר על מאוורר בספק הכח, אבל המאוורר הקטן שעל המעבד הופך את הלוח הזה לפחות אטרקטיבי. מהניסיון שלי עם מאווררים קטנים הם מייצרים הרבה רעש והמצב רק הולך ומחמיר.
ראיתי שיש לוחות AMD E-350 של Asus ו-Zotac שמשתמשים בקירור פאסיבי. הבעיה היא שכצפוי לא ניתן לרכוש אותם בארץ (אם כי ה-Asus כנראה נמכר בעבר ב-KSP). אולי eBay זה הפתרון...
ראיתי שיש לוחות AMD E-350 של Asus ו-Zotac שמשתמשים בקירור פאסיבי. הבעיה היא שכצפוי לא ניתן לרכוש אותם בארץ (אם כי ה-Asus כנראה נמכר בעבר ב-KSP). אולי eBay זה הפתרון...
-
boren
-
- חבר מביא חבר

אתה צודק. בגדול הדרישה מאוד פשוטה - אני מחפש לוח מקביל ללוח שלי אבל עם תמיכה בפורמטים החדשים. אם אפשר לקבל מעבד קצת יותר חזק, זה יהיה נחמד, אבל זה פחות קריטי. המחשב בסה"כ מתפקד מצויין (במיוחד בהתחשב בכך שמדובר ב-HTPC ב-850 ש"ח).
זה המארז שלי: http://tms.co.il/product/8588
אפשר להשיג את ה-PICOPSU או ספק דומה בארץ?
זה המארז שלי: http://tms.co.il/product/8588
אפשר להשיג את ה-PICOPSU או ספק דומה בארץ?