תרגום בפורמט SUB של האתרים "סרטים" ו-"סאבסנטר" ופופקורן A200
- margan_ron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 280
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שילכו לחפש....
שימשיכו ככה בסוף יתרגמו לעצמם.
שימשיכו ככה בסוף יתרגמו לעצמם.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
גם אצלי בPlay!On Mini התרגום פשוט לא מופיע. ובנוסף תוקע את הסטרימר, כלומר הוידאו מנגן אבל אין לי אפשרות לעשות כלום אלה לנתק אותו מהחשמל. במחשב לאומת זאת מתנגן כראוי עם WMP.
לא חושב שיש דרך לסדר את זה.
אני כבר צוופה בTRUE BLOOD בהקלטה ביס מקס כי פשוט לא מוצאים תרגום בשום צורהעקב ריב ילדותי בין אתרי תרגום.
לא חושב שיש דרך לסדר את זה.
אני כבר צוופה בTRUE BLOOD בהקלטה ביס מקס כי פשוט לא מוצאים תרגום בשום צורהעקב ריב ילדותי בין אתרי תרגום.
"על החתום...."
לא עובד ב XTREAMER
הסיפור זה קבוצה קטנה שנשארה נ QSUB שהחליטה להרוס את חוית התרגומים בארץ עי פןרמט פגום שלא ניתו לשימוש.
הסיבה היא מלחמה עם אתר בשם TOREC שרחמא ליצלן לא מפרסם את הקרדיטים שלהם. ומכיון שאין ביכולתם,
לפגוע באתר, הם מבצעים נוהל שכן ופוגעים בצופים. הבעיה היא שתרגומים מקבילים לא מפורסמים בגלל שיטת המונופול.
כך שברגע שהם מתרגמים הם גורמים לכך שאין תרגום מקביל , ואז יש תרגום ולא ניתן להשתמש בו.
מכיון שהדבר לא קיים בחול הרי זאת תופעת הישראלי המכוער בהתגלמותה.
ומה שהכי מענין שהם טוענים שאנחנו כפויי טובה וצריכים להודות להם.
בכל אופן כמו שכתבתי התרגום ,הוא לא IDX רגיל אלא חובל כדי למנוע קריעה , כך שהמחשב והסטרימר עלולים
להתקע ואולי יגרם גם משהו להרד דיסק, נוסף לכל גם הכיתוביות לא יהיו מתוזמנות נכון.
הסיבה היא מלחמה עם אתר בשם TOREC שרחמא ליצלן לא מפרסם את הקרדיטים שלהם. ומכיון שאין ביכולתם,
לפגוע באתר, הם מבצעים נוהל שכן ופוגעים בצופים. הבעיה היא שתרגומים מקבילים לא מפורסמים בגלל שיטת המונופול.
כך שברגע שהם מתרגמים הם גורמים לכך שאין תרגום מקביל , ואז יש תרגום ולא ניתן להשתמש בו.
מכיון שהדבר לא קיים בחול הרי זאת תופעת הישראלי המכוער בהתגלמותה.
ומה שהכי מענין שהם טוענים שאנחנו כפויי טובה וצריכים להודות להם.
בכל אופן כמו שכתבתי התרגום ,הוא לא IDX רגיל אלא חובל כדי למנוע קריעה , כך שהמחשב והסטרימר עלולים
להתקע ואולי יגרם גם משהו להרד דיסק, נוסף לכל גם הכיתוביות לא יהיו מתוזמנות נכון.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
Re: לא עובד ב XTREAMER
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
אבל יש לך אקסטרימר, שעובד גם עובד. תפעל לפי המדריך הזה, אם לא תבין אני אעזור לך.
אתה בהחלט צריך להודות להם, כי בלעדיהם ואחרים לא היית רואה אפילו סדרה אחת בזמן שאתה רוצה
ואיך שאתה רוצה, כי היית צריך לחכות לטוב ליבם של חברות הכבלים והלווין.
מאז הפורמט החדש, השתמשתי במדריך שצירפתי לך, וכלום לא קרה לא למכשיר שלי, לאף כונן קשיח(ויש לי שניים כאלה, חיצוניים)
ושום דבר אחר. אז לפני שאתה סתם זורק דברים באוויר, תוודא אותם.
במקום להודות שאתה לא מסוגל לפעול לפי מדריך ברשת, בחרת להשמיץ אותם. הטיעונים שהבאת פשוט לא נכונים.
אבל יש לך אקסטרימר, שעובד גם עובד. תפעל לפי המדריך הזה, אם לא תבין אני אעזור לך.
אתה בהחלט צריך להודות להם, כי בלעדיהם ואחרים לא היית רואה אפילו סדרה אחת בזמן שאתה רוצה
ואיך שאתה רוצה, כי היית צריך לחכות לטוב ליבם של חברות הכבלים והלווין.
מאז הפורמט החדש, השתמשתי במדריך שצירפתי לך, וכלום לא קרה לא למכשיר שלי, לאף כונן קשיח(ויש לי שניים כאלה, חיצוניים)
ושום דבר אחר. אז לפני שאתה סתם זורק דברים באוויר, תוודא אותם.
במקום להודות שאתה לא מסוגל לפעול לפי מדריך ברשת, בחרת להשמיץ אותם. הטיעונים שהבאת פשוט לא נכונים.
אני מצטרף, זה מאבד את הטעם להוריד סדרות כשהתרגום יוצא אחרי שהסדרה משודרת בארץ (ואז גם ככה כל מי שרוצה להוציא תרגום יכול), ועוד יוצא בפורמט מוזר של idx/sub שמצריך קימפול מחדש של ה MKV. אם כבר הוצאתם תרגום אחרי שהפרק שודר בארץ תוציאו אותו ב SRT.mayrun כתב:המלחמה שלכם עם TOREC לא מעניינת אותנו, אפילו לא קצת.
אתם רוצים לתרגם ולשחרר בפורמט SRT - כל הכבוד, תודה רבה על הזמן והמאמץ.
אתם לא רוצים - לא צריך, אל תשחררו ואל תערבו אותנו במלחמות הפנימיות שלכם....
אני מאד מעריך את העבודה של המתרגמים אבל יש שלב שבו מחליטים אם זה הכרחי או שכבר לא...
בכל הזדמנות צריך לפתוח את זה ולהראות להם שבסופו של דבר רק הם מפסידים מזה שהם שולחים אותנו לכל מיני אתרים מתחרים לחפש שם כתוביות.
חוץ מזה אולי המתרגמים עצמם ישכילו ויפרסמו את התרגומים שלהם באופן פרטי ללא כל הקבוצות הטיפשיות האלה והאתרים הגאוותניים.
חוץ מזה אולי המתרגמים עצמם ישכילו ויפרסמו את התרגומים שלהם באופן פרטי ללא כל הקבוצות הטיפשיות האלה והאתרים הגאוותניים.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הם לא מפסידים דבר.
זה אותה דרך שמישהו מנסה למנוע מלגנוב תוכנה וכ'ו.
לתרגם לוקח שעות ימים, זה המון עבודה.
ואם מישהו מנסה לגנוב לך אתה, אתה מנסה להגן על זה, אתם במקום להבין אותם רק מתבכיינים.
סבבה.
זה אותה דרך שמישהו מנסה למנוע מלגנוב תוכנה וכ'ו.
לתרגם לוקח שעות ימים, זה המון עבודה.
ואם מישהו מנסה לגנוב לך אתה, אתה מנסה להגן על זה, אתם במקום להבין אותם רק מתבכיינים.
סבבה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
danielk,
התגובה שלך הפרה את תקנון האתר ולכן נערכה.
כאן זאת לא הפלטפורמה להשמצת אתרים אחרים או עבור סגירת חשבונות.
התגובה שלך הפרה את תקנון האתר ולכן נערכה.
כאן זאת לא הפלטפורמה להשמצת אתרים אחרים או עבור סגירת חשבונות.