קניית אוזניות - דחוף!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Arinitz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני הולך להזמין מחר את האוזניות Shure SE315 ולשלם עליהן 790 שקל. אני רוצה לוודא בעזרתכם שאני עושה את הקנייה הכי נכונה, ושהסכום הנכבד שאני הולך להוציא עליהם שווה את זה.
אני מאוד אשמח אם תגידו מה דעתכם או תציעו חלופות.
אני שומע מוזיקה מ- Zune 80 GB ושומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, רוק, אלטרנטיבית ועולם. חשוב לי שהסאונד יהיה מפורט, שהבאס לא יתלהם אך יהיה ניכר והצליל יהיה מאוזן.
בתודה, אריאל

Costia
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מחיר:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773479
אופציות נוספות: (הוא מעדכן את השרשור כמה פעמים בשבוע אז כל מה שכתוב שם רלוונטי להיום)
http://www.head-fi.org/forum/thread/478 ... added-8-10

לא יודע להמליץ לך על משהו ספציפי, אני BASSHEAD. אתה ככל הנראה לא.
איזה אוזניות יש לך עכשיו ומה אתה חושב עליהן?

Arinitz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

יש לי כרגע סקאלקנדי סמוקין' באדס שהסאונד שלהם הוא יחסית לטעמי, הבעיה היא יותר מדי פירוט ולפעמים יש בלאגן בסאונד. יש לי גם סוני MDR EX 36V שהן טובות אבל הבידוד סאונד שלהן לא משהו והבאסים לא מספיק חזקים. הן יכולות להיות גם צורמות.

sivan77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

Arinitz כתב:אני הולך להזמין מחר את האוזניות Shure SE315 ולשלם עליהן 790 שקל. אני רוצה לוודא בעזרתכם שאני עושה את הקנייה הכי נכונה, ושהסכום הנכבד שאני הולך להוציא עליהם שווה את זה.
אני מאוד אשמח אם תגידו מה דעתכם או תציעו חלופות.
...
אריאל, לא שווה לך יותר להקדיש יותר זמן לייעוץ ולקריאה, אם אתה הולך להוציא כזה סכום ? קח אוויר ותן לעצמך זמן, אם תקנה עוד שבוע אני לא חושב שזה יהיה סוף העולם, וזה יהיה בלב שלם. :wink:

עריכה: מקווה שזה לא בא מאוחר מידי, לא שמתי לב לתאריך.

Arinitz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

לא קניתי עדיין. העניין הוא שקראתי המון באינטרנט, אבל אני רק יכול לדמיין את הצליל שלהן באמת. אם אין לכם הסתייגויות אני אקנה אותן בימים הקרובים.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”