צריך בבקשה המלצות לרמקולים ורסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #21 

הרמקולים מומלצים מאוד - זה אחד הסטים הנמכרים ביותר בארה"בף והוא זוכה לביקורות נלהבות בכמעט כל מקום (כולל בחירת העורכים למערכת 5.1 ברמת כניסה של CNET) - לצערי, לא ידוע לי על חנויות בארץ שמחזיקות רמקולים של Energy...

הרסיבר גם מצויין ואם תעשה חיפוש בפורום תראה שיש עליו כמה דיונים ממש מהימים האחרונים...

לדעתי במחיר הזה אין בכלל מה להשוות למה שתקבל בארץ בשביל אותו כסף - ה-609 נמצא 2-3 דרגות מעל ה-309, והרמקולים של אנרג'י טובים יותר מכל סט סאטליטים אחר שתמצא ב-3,000 ואפילו ב-4,000 ש"ח!

עוד סט רמקולים שכדאי לשקול בתקציב הזה הוא ה-TL2600 של פולק אודיו

אלטרנטיבה נוספת לכל המערכת זו מערכת קומפלט של אונקיו מדגם HT-S9400THX - אם תלחץ על הלינק ותוסיף אותה לעגלת הקניות, תראה שהמחיר צונח מ-$1,000 ל-$780, שזה אחלה מחיר לכזאת מערכת!!

soulriver פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

מישהו יכול בבקשה לעזור לי לחשב את גודל הכללי של הרמקולים כדי לראות כמה זה יעלה לי בushops אני צריך לדעת:
אורך, רוחב, גובה, משקל.
מוצר - Energy 5.1 Take Classic Home Theater System

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #23 

תתקשר לאנשים הטובים ב-Crutchfield ותשאל אותם מה גודל הקופסה...

בהערכה גסה, הייתי מכפיל את גודל הסאב ב-2 ומחשב לפי זה - לי יצא משהו כמו $700 כולל הכל חוץ מממיר מתח ($400 לרמקולים, כ-$150 לשילוח וכ-$150 למיסים).

soulriver פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

יש מממיר מתח טוב שהוא לא גדול מאוד ובמחיר טוב?
אני צריך גם לקנות זרועה לטלויזיה 46 אינץ' LCD, עם אפשרות הזזה למטה למעלה שמאלה וימינה, אני אשמח לשמוע המלצות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”