שלום לכולם
אני רוצה לקנות מערכת 5.1 ורסיבר לסלון ורציתי לדעת מה כדאי לי לעשות לקנות בארץ או לייבא מחו"ל בנוסף אני עוד כמה שבועות טס לחו"ל אז יש לי גם אפשרות לקנות בדיוטי פרי ב200 דולר, התקציב שלי הוא 3500 ש"ח למערכת רמקולים ורסיבר, מה אתם ממליצים לי לקנות ואיפה?
מכשירים בסלון:
ממיר HD של HOT
טלויזיה: Sony BRAVIA EX500 46
בכל זאת אני אציין שבדיוטי פרי יש מבצעים מאוד יפים כרגע על רסיבר דנון 1311 ב-$200 וסט רמקולים סאטליטיים 5.1 (5 קטנים ואחד גדול לבאסים) של JBK דגם SCS200.5 בעוד $200. השילוב הזה יעלה לך כמעט 3,000 ש"ח מחוץ לדיוטי פרי, אז בהחלט יש פה הנחה משמעותית!
אם אתה רוצה ללכת לכיוון אחר עם הרמקולים בהחלט יש עוד אופציות, אבל במחיר שלו בדיוטי פרי, הדנון 1311 הוא פשוט מציאה - קפוץ לחנות מתמחה, שמע אותו מול האונקיו, ואז תחליט אם שווה לך להוציא עוד כ-1,000 ש"ח על ה-309 לעומת המחיר של ה-1311 בדיוטי...
מבחינת מחיר נטו, כנראה שהכי טוב ללכת על יבוא אישי מחו"ל, אבל רק אם זה מתאים לך (אין אחריות, צריך לקנות גם ממיר מתח, יש סיכוי שהרדיו לא יעבוד כי תחנות אמריקאיות לא תואמות תמיד תחנות ישראליות, זה יגיע רק עוד 6-8 שבועות, וכו'...)
מבחינת עלות תועלת, קשה יהיה למערכות האחרות לנצח את הדנון וה-JBL (לא JBK, טעות שלי בהודעה הקודמת...) ב-$400 בלבד...
לגבי שתי האופציות "המקומיות", הכי טוב כאמור ללכת לחנות ולשמוע את שתיהן בעצמך!
epony כתב:מבחינת מחיר נטו, כנראה שהכי טוב ללכת על יבוא אישי מחו"ל, אבל רק אם זה מתאים לך (אין אחריות, צריך לקנות גם ממיר מתח, יש סיכוי שהרדיו לא יעבוד כי תחנות אמריקאיות לא תואמות תמיד תחנות ישראליות, זה יגיע רק עוד 6-8 שבועות, וכו'...)
מבחינת עלות תועלת, קשה יהיה למערכות האחרות לנצח את הדנון וה-JBL (לא JBK, טעות שלי בהודעה הקודמת...) ב-$400 בלבד...
...
לגבי קליטת רדיו, אין שום בעיה, בדקתי בחוברת הגדרות ויש אפשרות להחליף לשיטה באירופאית כך תוכל לקלוט רדיו בלי שום בעיה.
epony כתב:מבחינת מחיר נטו, כנראה שהכי טוב ללכת על יבוא אישי מחו"ל, אבל רק אם זה מתאים לך (אין אחריות, צריך לקנות גם ממיר מתח, יש סיכוי שהרדיו לא יעבוד כי תחנות אמריקאיות לא תואמות תמיד תחנות ישראליות, זה יגיע רק עוד 6-8 שבועות, וכו'...)
...
לגבי קליטת רדיו, אין שום בעיה, בדקתי בחוברת הגדרות ויש אפשרות להחליף לשיטה באירופאית כך תוכל לקלוט רדיו בלי שום בעיה.
טוב אז היום הלכתי לשמוע את הרמקולים ואת הרסיברים...
שמעתי את JBL 200.5 אבל לא אהבתי.
שמעתי את Harman Kardon HKTS9BQ + ONKYO 309 ואהבתי מאוד.
עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לי קנות את ONKYO 309 או את דנון 1311 או שכדאי משהו אחר? מה יותר טוב?
ראיתי עכשיו בזאפ את הרמקולים: HKTS11 Harman Kardon שהם לא רחוקים מהמחיר של HKTS9BQ השאלה היא איך הם?
אם יש לכם הצעות נוספות בקשר לרמקולים אז אני אשמח לשמוע.
הלכתי לחנויות והיה להם את הדנון אבל בחנות אחת הוא לא היה מחובר ובחנות השניה הוא היה מקולקל...
epony ראיתי עכשיו בזאפ את הרמקולים: HKTS11 Harman Kardon שהם לא רחוקים מהמחיר של HKTS9BQ השאלה היא איך הם? יש לך אולי מושג?
ואיך RXV371 Yamaha וRXV467 Yamaha בהשוואה לרסיברים שרשמתי?
הימאהה 371 ואונקיו 309 יותר טובים מהדנון 1311 נכון? ומה עם הAVR141 Harman Kardon?
ודבר נוסף הHKTS11 Harman Kardon יעבוד בסדר עם הרסיברים? אני מדבר מבחינת המתחים וכו?
אני יודע שאני שואל הרבה שאלות ותודה רבה על התשובות.
האונקיו 309 יותר טוב מהימאהה לטעמי בגלל אופי הסאונד (יותר נפח ופחות חדות) ההארמן קארדון נשמע מצויין בק"ב, באס עמוק וסאונד דינמי, חבל רק שבסטריאו הסאונד שלו "חנוק", לגבי הדנון אני מעדיף שלא להתייחס (במיוחד ברמות הכניסה). כל הרסיברים יתאימו לסט של ההארמן קארדון (לפחות אתה בכיוון הנכון בכל הקשור לסט רמקולים).
לפי מה שקראתי באינטרנט אז הפסיקו לייצר את HKTS11 מה הדגם שמחליף אותו?
מבחינת הנתונים או אם מישהו שמע מה יותר טוב? HKTS 20 או HKTS 16 או HKTS 9? הHKTS 30 נורא יקר...
אתם יודעם אם מוכרים את הרמקולים עם אחריות של יותר משנה אחת כי לא מצאתי יותר משנה...
סדר גודל המחירים:
HKTS 9 - 1,990
HKTS 20 - 2,688
HKTS 16 - 2,490
מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי לייבא מחו"ל את:
בamazon
Energy 5.1 Take Classic Home Theater System - 399$
Onkyo TX-NR609 7.2 Channel Network THX Certified A/V Receiver - 399$
איך הרמקולים והרסיבר? והשאלה אם כדאי לקנות אותם מאשר את HKTS 20 וOnkyo 309 בארץ?
דרך אגב יש חנות בארץ שאפשרת לשמוע את הרמקולים Energy 5.1 Take Classic?