בכוונתי לרכוש LCD של פיליפס 37.
מבין הדגמים החדשים שמגיעים בימים אלה, יש 2 אפשרויות ראליות:
1. דגם 9631 - כ 21,000 ש"ח: פיקסל-פלוס 2, אמבילייט 2, ניגודיות דינמית 6000, תגובה 8 מ"ש, בהירות 500, טיונר דיגיטלי ל DVB-T, כולל USB, כולל 2X HDMI
2. דגם 7321 - כ 15,500 ש"ח - פיקסל-פלוס 1, ללא אמבילייט, ניגודיות דינמית 3200, תגובה 8 מ"ש, בהירות 500, 2X HDMI
אני מתלבט בין 2 הדגמים. האם יש באמת פער משמעותי באיכות הצפייה (בעיקר בכבלים) שמצדיק את הפער במחיר, מעבר לנושא האמבילייט?
פיליפס LCD 37 - דגם 9631 או 7321
כל תשובה שתינתן לך פה תהיה כמובן בעין סובייקטיבית מאחר וכל אחד מחליט אם ההפרש בתמונה מצדיק כזה הפרש במחיר ,
יש כאלו שעל הפרש זעיר בתמונה ישלמו גם 10000 שח וכאלו שרק עבור שינוי משמעותי ישלמו חצי מהסכום ( כמובן שהכל בהתאם ליכולת ), אם ההית שואל מה אני ההיתי עושה אז אין ספק שההיתי בוחר באופציה אחת מאחר ויש הבדלים באיכות הצפייה, זהו מסך איכותי יותר עם מעבד תמונה מתקדם פיקסל פלוס HD 2 שהחליף את הפיקסל פלוס 1 הדיי ותיק וישן במושגי עולם הוידאו.
יש כאלו שעל הפרש זעיר בתמונה ישלמו גם 10000 שח וכאלו שרק עבור שינוי משמעותי ישלמו חצי מהסכום ( כמובן שהכל בהתאם ליכולת ), אם ההית שואל מה אני ההיתי עושה אז אין ספק שההיתי בוחר באופציה אחת מאחר ויש הבדלים באיכות הצפייה, זהו מסך איכותי יותר עם מעבד תמונה מתקדם פיקסל פלוס HD 2 שהחליף את הפיקסל פלוס 1 הדיי ותיק וישן במושגי עולם הוידאו.
תראה קודם כל הפיקסל פלוס 2 מספק איכות תמונה טובה מהרבה מהפיקסל פלוס 1. בנוסף האמבילייט משפר את חווית הצפיה והופך אותה למהנה יותר , ואת המסך לגדול יותר (המחקרים גם אומרים שזה מצמצם את האישון ומגביר את הקונטרסט).
אין ספק שהראשונה טובה יותר. אבל אם כבר טלוויזיה כזאת במחיר כזה אני ממליץ לך לבדוק את ה9830 של פיליפס שמספקת בנוסף גם full HD אם אני לא טועה.
אין ספק שהראשונה טובה יותר. אבל אם כבר טלוויזיה כזאת במחיר כזה אני ממליץ לך לבדוק את ה9830 של פיליפס שמספקת בנוסף גם full HD אם אני לא טועה.