Alphas עונה ראשונה
סידרה חדשה (יחסית, ישנם 5 פרקים כרגע) המשודרת בימי שני בארה"ב.
מדובר קבוצה של אנשים בעלי מוטציה כלשהי (הנקראים alphas) שמעניקה להם עליונות על פני אנשים רגילים (לדוגמא חושים מחודדים, יכולות אנליטיות, כוח על, וכו...), הם מתאגדים ליחידה תחת פיקודו של דוקטור שעוזר להם לשפר את השימוש בכוחות שלהם ובעצם "מדריך" אותם.
הקבוצה משמשת כיחידה מיוחדת אשר פותרת פשעים בעלי פרופיל "על טבעי" או לא מוסבר כאשר בדרך כלל הם נתקלים בalphas אחרים אשר מבצעים את הפשעים הנל.
דעה אישית: סדרה די מרעננת אשר מעבירה את הזמן עד ליציאת הסדרות המצופות יותר, בהחלט מומלץ למשועממים שבינינו.
מדובר קבוצה של אנשים בעלי מוטציה כלשהי (הנקראים alphas) שמעניקה להם עליונות על פני אנשים רגילים (לדוגמא חושים מחודדים, יכולות אנליטיות, כוח על, וכו...), הם מתאגדים ליחידה תחת פיקודו של דוקטור שעוזר להם לשפר את השימוש בכוחות שלהם ובעצם "מדריך" אותם.
הקבוצה משמשת כיחידה מיוחדת אשר פותרת פשעים בעלי פרופיל "על טבעי" או לא מוסבר כאשר בדרך כלל הם נתקלים בalphas אחרים אשר מבצעים את הפשעים הנל.
דעה אישית: סדרה די מרעננת אשר מעבירה את הזמן עד ליציאת הסדרות המצופות יותר, בהחלט מומלץ למשועממים שבינינו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כנ"ל.guyezra כתב:שמעתי דברים טובים, בינתיים אני אוגר......
- Huber
- חבר במועדון HT

צפיתי בפרק הראשטון נראה לא רע בכלל - יש פוטנציאל. כמה שדברים שהפריעו לי היו הליהוק של השחקן שמשחק את הסוכן FBI עם הכח הפיזי, לא יודע למה אבל משהו בו לא מסתדר לי. דבר שני זה הכח של הכוסית. לא מסתדר בכל רמה אפשרית. אדם עם יכולת סוג'סטיה כזו חזקה כבר מזמן היה מחזיק את העולם "בביצים". כמעט אין גבול למה שאדם כזה מסוגל לעשות ובמציאות היא כבר מזמן הייתה מנהלת כנראה את המדינה.
- Huber
- חבר במועדון HT

אז? תחשוב על האפשרויות. גש לבעל דירה ותשפיע עליו לחתום על חוזה שמעביר את הנכס לידך, גש לבעל ממון כלשהו ושכנע אותו להפוך אותך לשותף שווה וכו - האפשרויות מוגבלות רק ע"י הדימיון. הרי היא בעצמה אמרה שהיא חיה בפנטהאוז בלי לשלם שכ"ד.
- Huber
- חבר במועדון HT

אחרי 6 פרקים די התמכרתי לסידרה. הסידרה מושקעת, המשחק של רב השחקנים מצויין, הליהוק נכון ומתאים מבחינת השחקן לדמות ברב המיקרים, והדמויות מעניינות ובעלות אופי. מומלץ לכל מי שמתחבר לז'אנר הזה.
ד"א, השחקנית הפרסית די נאה בפני עצמה, אבל לשים אותה ליד השחקנית השנייה פשוט עושה לה עוול. כל פעם שרואים אותן יחד באותה הסצנה היחסיות בינהן פשוט גורם לה להיראות פשוטת מראה.
ד"א, השחקנית הפרסית די נאה בפני עצמה, אבל לשים אותה ליד השחקנית השנייה פשוט עושה לה עוול. כל פעם שרואים אותן יחד באותה הסצנה היחסיות בינהן פשוט גורם לה להיראות פשוטת מראה.
- Huber
- חבר במועדון HT

קלטתם מי הבאו להופעת אורח לפרק 7? כל הפרק החזקתי אצבעות שאולי ישאירו אותה קבוע בצוות, אני ממש מחבב את השחקנית הזו, מצד שני היא קצת "מקוללת", כל סידרה בה היא כיכבה בוטלה לבסוף 
- Huber
- חבר במועדון HT

בשורה טובה