נראה שיש לי בעייה במגבר הסטריאו שלי
שלום...
רק לפני כמה ימים הבחנתי בבעייה שממש מציקה לי:
כשני מגביר את המגבר שלי לווליום גבוה אני שומע רעשים מעצבנים.
אני מחבר את המגבר למחשב דרך כבל RCA רגיל.
יש לי מגבר harman/kardon
דגם: HK 970
האם זו בעייה של המגבר? מה יכול לגרום לבעייה הזאת והאם ניתן לתקנה.
אני לא חושב שזו בעייה שנובעת מהמחשב שלי מאחר והרעשים האלה נשמעים גם כשאני משנה את מקור השמע של המגבר ל TV, אם כי עוצמת הרעשים ב TV (מקור: טלוזיה) נמוכה משל AUX (מקור: מחשב)
בבקשה עזרו לי להבין מה קורה פה.
תודה,
גלעד.
רק לפני כמה ימים הבחנתי בבעייה שממש מציקה לי:
כשני מגביר את המגבר שלי לווליום גבוה אני שומע רעשים מעצבנים.
אני מחבר את המגבר למחשב דרך כבל RCA רגיל.
יש לי מגבר harman/kardon
דגם: HK 970
האם זו בעייה של המגבר? מה יכול לגרום לבעייה הזאת והאם ניתן לתקנה.
אני לא חושב שזו בעייה שנובעת מהמחשב שלי מאחר והרעשים האלה נשמעים גם כשאני משנה את מקור השמע של המגבר ל TV, אם כי עוצמת הרעשים ב TV (מקור: טלוזיה) נמוכה משל AUX (מקור: מחשב)
בבקשה עזרו לי להבין מה קורה פה.
תודה,
גלעד.
אם המקור שלך הוא המחשב אז יכול להיות שיש מקור חשמלי קרוב לכרטיס קול, תראה שאין כבל שצמוד לכרטיס ושיש מרחב בין הרכיבים השונים.
אפשר גם לנסות לשחק עם הווליום של המחשב ולראות אם יש השפעה, יש את הווליום הראשי ויש ווליום לכל תוכנה, נסה לשחק עם זה ולראות אם יש השפעה.
כשאמרת "ווליום גבוה" למה בדיוק התכוונת? ווליום ב50% או יותר?
אפשר גם לנסות לשחק עם הווליום של המחשב ולראות אם יש השפעה, יש את הווליום הראשי ויש ווליום לכל תוכנה, נסה לשחק עם זה ולראות אם יש השפעה.
כשאמרת "ווליום גבוה" למה בדיוק התכוונת? ווליום ב50% או יותר?
בווליום הזה גם במגבר שלי הרעש מתחיל לבלוט, זאת לא בעיה אלא עיוות טבעי, לפי נתוני היצרן יש למגבר שלך יחס אות-רעש של 95db שזה אומר שכשאתה מגיע לזה אז הרעש מתחיל להשמע יותר חזק מהמוזיקה.
אין פה בעיה, המגבר שלך בסדר גמור, הוא כנראה כבר לא מתאים לשימושים שלך אם אתה צריך להגביר כל כך הרבה.
אין פה בעיה, המגבר שלך בסדר גמור, הוא כנראה כבר לא מתאים לשימושים שלך אם אתה צריך להגביר כל כך הרבה.