שאלה למומחים לגבי הזרמת סאונד
יש ברשותי אקסטרימר פרו, אבל זה קשור דווקא יותר להגדרות של המחשב.
אני מחובר על אותה רשת אלחוטית מהלפטופ והסטרימר ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להעביר את הסאונד מהמחשב לסטרימר ללא השהיה ב"לייב", אני חושב שטכנית זה ניתן לעשיה ואולי אני רק לא מכיר משהו שעושה את זה. כמו שידור רדיו אינטרנטי מהמחשב לרשת הביתית בצורת קובץ שהסטרימר יודע לקרוא
מקווה שהייתי מספיק ברור
אני מחובר על אותה רשת אלחוטית מהלפטופ והסטרימר ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להעביר את הסאונד מהמחשב לסטרימר ללא השהיה ב"לייב", אני חושב שטכנית זה ניתן לעשיה ואולי אני רק לא מכיר משהו שעושה את זה. כמו שידור רדיו אינטרנטי מהמחשב לרשת הביתית בצורת קובץ שהסטרימר יודע לקרוא
מקווה שהייתי מספיק ברור
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
לא ברורה השאלה (לי לפחות...)999mor כתב:יש ברשותי אקסטרימר פרו, אבל זה קשור דווקא יותר להגדרות של המחשב.
מקווה שהייתי מספיק ברור...
אתה יכול להתקין תוכנת upnp במחשב כמו tversity ואז לנגן קבצי שירים דרך האקסטרימר....
אם אתה מתכוון להוציא כבל audio- out מהמחשב ל audio in בסטרימר אז זה לא ניתן מאחר ואין סטרימר שאני מכיר עם כניסת audio-in.
ה "audio-in" בא לידי ביטוי בכבל רשת / wifi / usb or disk
*** אתה יכול להתקין על המחשב שלך תוכנה שהופכת את המחשב שלך ל "רדיו אינטרנט" מעין סטרימינג של מוזיקה דרך שרת ופורט פתוח שיותקנו אצלך במחשב.
ואז בסטרימר לערוך את תחנות הרדיו ולהוסיף את המחשב שלך כתחנת רדיו .....(כמובן צריך להתקין תוכנה שתתמוך בפרוטוקול ובצורה שהסטרימר שלך פונה לתחנות רדיו אינטרנטיות) אבל למה לכל הרוחות לעשות דבר כזה ?
כי בלפטופ הרמקולים לא מספקים את הסחורה למשל בין סרטוני יוטיוב למיניהם, סקייפ ועוד והסטרימר מחובר למערכת קולנוע ביתית, ולמשוך כבל מהמערכת ללפטופ לא בא בחשבון.
סך הכל שהשמע של הלפטופ יעבור דרך wifi ושהסטרימר ידע להפעיל את זה בלי דיילי מטורף
בדיוק מה שרשמת, שה audio-in בסטרימר דרך wifi הרשת הביתית שבה שני המכשירים מחוברים, ככה שזה לא באמת הזרמה מהאינטרנט אלא באותה רשת ללא ping
תוכנות upnp למיניהן יתנו לי לנגן קבצים וזה לא הכוונה
לא הבנתי כל כך מה אפשר לעשות לגבי השידור רדיו אינטרנטי אשמח אם תוכל לחדד את הנושא. תודה
סך הכל שהשמע של הלפטופ יעבור דרך wifi ושהסטרימר ידע להפעיל את זה בלי דיילי מטורף
בדיוק מה שרשמת, שה audio-in בסטרימר דרך wifi הרשת הביתית שבה שני המכשירים מחוברים, ככה שזה לא באמת הזרמה מהאינטרנט אלא באותה רשת ללא ping
תוכנות upnp למיניהן יתנו לי לנגן קבצים וזה לא הכוונה
לא הבנתי כל כך מה אפשר לעשות לגבי השידור רדיו אינטרנטי אשמח אם תוכל לחדד את הנושא. תודה
לטובת השואלים אחריי:
מצאתי פתרון, תוכנה בשם jamcast ואחת הפונקציות שלה היא בדיוק מה שחיפשתי virtual soundcard
רק שלאקסטרימר יש בעיה עם הקישור שמופיע בupnp והיה צריך ליצור קובץ stream.plsx שבתוכו :
[playlist]
File1=http://192.168.1.105:58641/Media/audio/ ... tureStream
Title1=XFM
Length1=-1
NumberOfEntries=1
Version=2
מי שינסה רק לא לשכוח להחליף את האי פי. הבעיה בזה היא הדיליי אבל לא משהו בלתי נסבל במיוחד אם משתמשים בזה לשמוע שירים
מצאתי פתרון, תוכנה בשם jamcast ואחת הפונקציות שלה היא בדיוק מה שחיפשתי virtual soundcard
רק שלאקסטרימר יש בעיה עם הקישור שמופיע בupnp והיה צריך ליצור קובץ stream.plsx שבתוכו :
[playlist]
File1=http://192.168.1.105:58641/Media/audio/ ... tureStream
Title1=XFM
Length1=-1
NumberOfEntries=1
Version=2
מי שינסה רק לא לשכוח להחליף את האי פי. הבעיה בזה היא הדיליי אבל לא משהו בלתי נסבל במיוחד אם משתמשים בזה לשמוע שירים
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
כתבתי לך את זה כאן :
זה מה שהתוכנה הזו מדמה.
וזה בדיוק מה שעשית*** אתה יכול להתקין על המחשב שלך תוכנה שהופכת את המחשב שלך ל "רדיו אינטרנט" מעין סטרימינג של מוזיקה דרך שרת ופורט פתוח שיותקנו אצלך במחשב...