הוזמן מחו"ל Yamaha RX-A710. מחפש רמקולים מתאימים...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חשבתי שירדת מהסט של פולק בגלל הנתונים הטכניים שלו...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1580 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
ירדתי חל'קית, ראה כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 22#1480822epony כתב:חשבתי שירדת מהסט של פולק בגלל הנתונים הטכניים שלו......
ואם אתה שואל למה חלקית אז הנה ההסבר:
1. לא מצאתי רמקולים סטליטיים שהם גם מעוצבים ונראים טוב כמו הפולק אודיו לעיל / bose cube והם פחות או יותר סבירים מבחינת השמע שלהם והמחיר
2. רשמת לי שאם אני אמצא סאב שנקודת הטווח הגבוה שלו עוברת את הטווח הנמוך של הרמקולים הסטליטיים אז לא תהיה לי בעיה כ"כ כי הם יקזזו אחד את השני. ונראה לי שהסאב שרשמתי psw110 עונה על הצורך, אלא אם אני טועה ?
3. ההנהלה לא רוצה לראות רמקולים גדולים (ובינינו לא יודע איך החליקה לי על הנושא של הרמקולים שיהיו תלויים מהתקרה)
אם יש לך רעיונות אחרים נוספים לפתרון אני יותר מאשמח לשמוע. בעקבות כל מה שקראתי כאן שיניתי את הדעות שלי ויותר מפעם אחת ממה שהייתי מקובע עליו מלכתחילה
- epony
- חבר במועדון 10K

קשה לי עם הבוז בגלל דברים שגם אתה תיארת בעצמך (בורות בסאונד גם בהיי וגם במיד)... באותו כסף אפשר להביא זוג מורל SP1 שנראים ונשמעים הרבה יותר טוב לעניות דעתי, וגם מגיעים עם מתקני תלייה שיקלו עליך מאוד.
מה שאמרתי על הנתונים הטכניים של הפולק הוא שהם לא סאטיליטים מספיק טובים, נקודה. אפשר יהיה להשתמש בהם עם סאב שעולה עד 140 הרץ, אבל לעניות דעתי סאב לא צריך לעלות מעל 120 הרץ, ולכן רמקולים שלא יורדים מתחת ל-120 הרץ הם רמקולים שיהיה לי קשה להמליץ עליהם.
מה שאמרתי על הנתונים הטכניים של הפולק הוא שהם לא סאטיליטים מספיק טובים, נקודה. אפשר יהיה להשתמש בהם עם סאב שעולה עד 140 הרץ, אבל לעניות דעתי סאב לא צריך לעלות מעל 120 הרץ, ולכן רמקולים שלא יורדים מתחת ל-120 הרץ הם רמקולים שיהיה לי קשה להמליץ עליהם.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

האם יש מצב שאי אפשר להשיג את המורל בחו"ל באתרים השונים ?epony כתב:קשה לי עם הבוז בגלל דברים שגם אתה תיארת בעצמך (בורות בסאונד גם בהיי וגם במיד)... באותו כסף אפשר להביא זוג מורל SP1 שנראים ונשמעים הרבה יותר טוב לעניות דעתי, וגם מגיעים עם מתקני תלייה שיקלו עליך מאוד.
מה שאמרתי על הנתונים הטכניים של הפולק הוא שהם לא סאטיליטים מספיק טובים, נקודה. אפשר יהיה להשתמש בהם עם סאב שעולה עד 140 הרץ, אבל לעניות דעתי סאב לא צריך לעלות מעל 120 הרץ, ולכן רמקולים שלא יורדים מתחת ל-120 הרץ הם רמקולים שיהיה לי קשה להמליץ עליהם....
לפי מה שמופיע באתר של חברת מורל אז הנתונים היבשים שלהם הם: 180-22,000Hz (-5dB)
שזה נראה "על הנייר" פחות טוב מהנתונים של הפולק אודיו, בטווח הנמוך שפה הבעיה שלנו: 130-20,000Hz (-3dB)
לא ?
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

יש נתונים סותרים באתר שלהם, בחוברת רשום שהם מתחילים מ 100 הרץ: http://www.morel.co.il/support/pdf/home ... manual.pdfavihuli כתב:האם יש מצב שאי אפשר להשיג את המורל בחו"ל באתרים השונים ?epony כתב:קשה לי עם הבוז בגלל דברים שגם אתה תיארת בעצמך (בורות בסאונד גם בהיי וגם במיד)... באותו כסף אפשר להביא זוג מורל SP1 שנראים ונשמעים הרבה יותר טוב לעניות דעתי, וגם מגיעים עם מתקני תלייה שיקלו עליך מאוד.
מה שאמרתי על הנתונים הטכניים של הפולק הוא שהם לא סאטיליטים מספיק טובים, נקודה. אפשר יהיה להשתמש בהם עם סאב שעולה עד 140 הרץ, אבל לעניות דעתי סאב לא צריך לעלות מעל 120 הרץ, ולכן רמקולים שלא יורדים מתחת ל-120 הרץ הם רמקולים שיהיה לי קשה להמליץ עליהם....
לפי מה שמופיע באתר של חברת מורל אז הנתונים היבשים שלהם הם: 180-22,000Hz (-5dB)
שזה נראה "על הנייר" פחות טוב מהנתונים של הפולק אודיו, בטווח הנמוך שפה הבעיה שלנו: 130-20,000Hz (-3dB)
לא ?...
ובדף המוצר 180 הרץhttp://www.morel.co.il/products/home_sat_compo ... .html#SPEC
- epony
- חבר במועדון 10K

מורל זו חברה ישראלית - אין סיבה לקנות את הרמקולים שלהם בחו"ל. חוצמזה, זוג SP1 עולה כ-700 ש"ח בארץ שזה באמת לא כזה נורא...
לגבי טווח התדרים של ה-SP1, ה-180 נראה לי כמו טעות, אבל אולי יש מישהו בפורום עם זוג כזה בבית שיכול להרגיע אותך..?
לגבי טווח התדרים של ה-SP1, ה-180 נראה לי כמו טעות, אבל אולי יש מישהו בפורום עם זוג כזה בבית שיכול להרגיע אותך..?
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בדקתי עוד קצת באתרים נוספים והטווח הנכון הוא 100.epony כתב:מורל זו חברה ישראלית - אין סיבה לקנות את הרמקולים שלהם בחו"ל. חוצמזה, זוג SP1 עולה כ-700 ש"ח בארץ שזה באמת לא כזה נורא...
לגבי טווח התדרים של ה-SP1, ה-180 נראה לי כמו טעות, אבל אולי יש מישהו בפורום עם זוג כזה בבית שיכול להרגיע אותך..?...
אז האופציות לזוג סראונד הן: מורל SP1 ב 700 שקל או bose cube ב 290 שקל או פולק אודיו RM8 ב 460 שקל.
כולם מגיעים אגב עם מתלים. פשוט חוויה...
epony בתור יועץ הסתרים שלי (הוסמכת...
- blueheaven
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סורי שאולי זה שאלה קצת מאוחרת אבל אתה יכול בבקשה לחלוק כמה עלה לך השילוח+המס?
אני רוצה לדעת איך לגשת עם הרצון שלי לרכוש את המגבר הזה לאשתי...
תודה
גיא
תודה
גיא
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כל המידע נמצא פה: http://www.hometheater.co.il/vt147959.% ... ha-RX-A710blueheaven כתב:סורי שאולי זה שאלה קצת מאוחרת אבל אתה יכול בבקשה לחלוק כמה עלה לך השילוח+המס?
תודה
גיא...
ואם יש עוד משהו פתוח - תרגיש חופשי.
אגב - המשפט האחרון שלך הוא דו משמעי: אתה רוצה לגשת לאישתך או שאתה רוצה לקנות לה אותו.. חחח
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא הבנתי. תסביר ?rony77 כתב:תשמע אני חייב להגיד לך משהו הסלון שלך מדהים ביופיו, באמת הרגה אותי התמונה הזאתי. אפשר לשאול איפה אתה גר?...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 29/08/2011 23:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה