הגדרת פרוקסי באייפון 4
שלום איך אפשר להגדיר פרוקסי בחיבור לרשת אלחוטית שיהיה מוגדר על כל האפליקציות?
כלומר כשאני אפתח אפליקציה מסויימת שעושה שימוש ברשת אז היא תשתמש בפרוקסי שהגדרתי ולא ב-IP שלי.
אני מודע לזה שאפשר להגדיר פרוקסי בהגדרות של הרשת שאתה מחובר אליה אבל זה לא מוגדר על אפליקציות אלא רק על הדפדפן (לפי בדיקה שלי באנדרואיד).
אני לא מעוניין לנסות זאת באייפון מכוון שאיני רוצה לקחת את הסיכון ולדעת בסוף שהוא השתמש ב-IP שלי)
כלומר כשאני אפתח אפליקציה מסויימת שעושה שימוש ברשת אז היא תשתמש בפרוקסי שהגדרתי ולא ב-IP שלי.
אני מודע לזה שאפשר להגדיר פרוקסי בהגדרות של הרשת שאתה מחובר אליה אבל זה לא מוגדר על אפליקציות אלא רק על הדפדפן (לפי בדיקה שלי באנדרואיד).
אני לא מעוניין לנסות זאת באייפון מכוון שאיני רוצה לקחת את הסיכון ולדעת בסוף שהוא השתמש ב-IP שלי)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
באייפון זה נעשה ע״י APN - הגדרת פרופיל חלופי שיכול לכלול הגדרות שונות, כולל פרוקסי.
פרופיל פועל על כל יישומי הרשת של המכשיר.
יש כלים ליצירת custom APN, אבל לצערי איני בקיא ברמה הזו של הדברים.
פרופיל פועל על כל יישומי הרשת של המכשיר.
יש כלים ליצירת custom APN, אבל לצערי איני בקיא ברמה הזו של הדברים.
אוקיי תודה רבה לך.
רק כדי להיות בטוח - אתה בטוח ב-100% שהגדרת פרוקסי ב-APN פועל על כל יישומי הרשת של המכשיר?
מכוון שבאנדרואיד שניסית זאת ברשת אלחוטית וזה פעל רק על הדפדפן ועל שאר היישומים זה לא פעל.
אגב השאלה שלי הייתה להגדרת פרוקסי ברשת אלחוטית באייפון 4 שיוגדר על כל יישומי הרשת אז איך להגדיר פרוקסי בחיבור לרשת אלחוטית שיפעל על כל יישומי הרשת?
שוב פעם תודה.
רק כדי להיות בטוח - אתה בטוח ב-100% שהגדרת פרוקסי ב-APN פועל על כל יישומי הרשת של המכשיר?
מכוון שבאנדרואיד שניסית זאת ברשת אלחוטית וזה פעל רק על הדפדפן ועל שאר היישומים זה לא פעל.
אגב השאלה שלי הייתה להגדרת פרוקסי ברשת אלחוטית באייפון 4 שיוגדר על כל יישומי הרשת אז איך להגדיר פרוקסי בחיבור לרשת אלחוטית שיפעל על כל יישומי הרשת?
שוב פעם תודה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אה, לא שמתי לב שדיברת על רשת אלחוטית, ה APN פועל בהקשר של ה-3G (והוא פועל על כולם, כך למשל היישום Onavo מאפשר דחיסת מידע נכנס למכשיר).
לגבי חיבור לרשת אלחוטית, אני חושב שרק הגדרה בנתב עצמו תעבוד - כי זה פועל על כל המידע המועבר למכשיר (לא יודע מה היה לך באנדרואיד - ייתכן שהוא פועל במקביל גם ב wi fi וגם ב 3G).
לגבי חיבור לרשת אלחוטית, אני חושב שרק הגדרה בנתב עצמו תעבוד - כי זה פועל על כל המידע המועבר למכשיר (לא יודע מה היה לך באנדרואיד - ייתכן שהוא פועל במקביל גם ב wi fi וגם ב 3G).