שוב תרגום
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שוב חוזר הניגון הישן עם קבצי תרגום שיותר גדולים מהסרט/סדרה המקורית. אני עוקב אחרי breaking bad אבל כבר שבוע לא משוחרר srt.
היום נשברנו וראינו בלי תרגום (ליתר דיוק, אשתי נשברה, אני לא צריך תרגום).
נראה לי שנוותר על תרגום, אין לי מה לעשות עם sub/idx
היום נשברנו וראינו בלי תרגום (ליתר דיוק, אשתי נשברה, אני לא צריך תרגום).
נראה לי שנוותר על תרגום, אין לי מה לעשות עם sub/idx
-
oferlaor
- מנהל

בזה תאשים את הישראלי המכוער ן QSUB
פתרון ביניים לטעון כיתובית אנגלית , ובעזרת תוכנת http://www.nikse.dk/
לבצע תרגום אוטומטי
לבצע תרגום אוטומטי
ניסיתי לדבר על ליבם באתר סרטים:
http://sratim.co.il/viewpost.php?pid=320853
אבל הם מאוד מקובעים בדעות שלהם וחיים באשליה שהפורמט SUB/IDX נמצא בשימוש אצל "מאות אלפי גולשים" ושאני היחידי שיש לו בעיה עם הפורמט הזה.
חבל שהם לא מבינים שהם פוגעים רק בגולשים התמימים ובנוסף פוגעים בעצמם ע"י כך שהם שולחים את הגולשים אל אתר טורק שם יש רק SRT.
http://sratim.co.il/viewpost.php?pid=320853
אבל הם מאוד מקובעים בדעות שלהם וחיים באשליה שהפורמט SUB/IDX נמצא בשימוש אצל "מאות אלפי גולשים" ושאני היחידי שיש לו בעיה עם הפורמט הזה.
חבל שהם לא מבינים שהם פוגעים רק בגולשים התמימים ובנוסף פוגעים בעצמם ע"י כך שהם שולחים את הגולשים אל אתר טורק שם יש רק SRT.
חים בסרט שהפורמט שלהם -(שגם מהווה בזבוז מטורף של מקום) יעיל במשהו במלחמה שלהם נגד טורק.
גם אני יצא לי לתרגם איזה סרט- עשיתי את זה כי התרגום ששוחרר היה תרגום שתוכנה עשתה והיה נוראי. אז נכון שזה מעצבן שראיתי שמישהו גזר את הקרדיט אבל הפסיק להיות אכפת לי בדיוק חצי שעה אחכ.
לגבי הפורמט המטומטם הזה , אם בהתחלה היתי בצד שלהם בענין של גנבת הקרדיטים אחרי כמה פעמים שנתקלתי בחוסר איכפתיות מהגולשים שלהם בקטע של לשחרר את הקובץ כתוביות עברתי לשימוש רק בטורק. אחרי הכל הכתוביות שלהם לא יעילות לי.בסופו של דבר יוצא שבפועל הם גורמים לי להכנס רק למתחרים שלהם ובכך הם משיגים בדיוק את המטרה ההפוכה ממה שהם רצו. מה שניקרא חכמי חלם.
לתשומת ליבם - אני מאמין שבקרוב הם יגיבו גם פה על השרשור
גם אני יצא לי לתרגם איזה סרט- עשיתי את זה כי התרגום ששוחרר היה תרגום שתוכנה עשתה והיה נוראי. אז נכון שזה מעצבן שראיתי שמישהו גזר את הקרדיט אבל הפסיק להיות אכפת לי בדיוק חצי שעה אחכ.
לגבי הפורמט המטומטם הזה , אם בהתחלה היתי בצד שלהם בענין של גנבת הקרדיטים אחרי כמה פעמים שנתקלתי בחוסר איכפתיות מהגולשים שלהם בקטע של לשחרר את הקובץ כתוביות עברתי לשימוש רק בטורק. אחרי הכל הכתוביות שלהם לא יעילות לי.בסופו של דבר יוצא שבפועל הם גורמים לי להכנס רק למתחרים שלהם ובכך הם משיגים בדיוק את המטרה ההפוכה ממה שהם רצו. מה שניקרא חכמי חלם.
לתשומת ליבם - אני מאמין שבקרוב הם יגיבו גם פה על השרשור
בדיוק אתמול (כשהורדתי SUB/IDX) חשבתי שכבר הרבה זמן שהנושא הזה לא נטחן כאן... 
ואם כבר הגבתי, אז לגופו של עניין, מקובלת עלי לחלוטין העובדה ש QSUBS מנסים למנוע גניבת קרדיטים, ואני מרגיש חובה מוסרית להודות להם יום יום על שנים שאני נהנה מפרי עמלם. אני גם מקבל בהבנה את העובדה שאני צריך להוריד את התרגומים הללו ידנית (Automatic Subtitles Downloader לא מוריד אותן אוטומטית). מצד שני, אם אצל חלק מהאנשים, העניין מוביל לתוצאה ההפוכה, כלומר דוחק את האנשים לעבר טורק, נראה לי שזו חרב פיפיות מבחינתם, ושכדאי ל QSUBS לעשות חשיבה מחדש בנושא.
עופר,
בקשר ל Breaking Bad - מתרגם את זה QWER90 שהוא מתרגם עצמאי, גם הוא משחרר בהתחלה רק SUB/IDX כמו QSUBS?
ואם כבר הגבתי, אז לגופו של עניין, מקובלת עלי לחלוטין העובדה ש QSUBS מנסים למנוע גניבת קרדיטים, ואני מרגיש חובה מוסרית להודות להם יום יום על שנים שאני נהנה מפרי עמלם. אני גם מקבל בהבנה את העובדה שאני צריך להוריד את התרגומים הללו ידנית (Automatic Subtitles Downloader לא מוריד אותן אוטומטית). מצד שני, אם אצל חלק מהאנשים, העניין מוביל לתוצאה ההפוכה, כלומר דוחק את האנשים לעבר טורק, נראה לי שזו חרב פיפיות מבחינתם, ושכדאי ל QSUBS לעשות חשיבה מחדש בנושא.
עופר,
בקשר ל Breaking Bad - מתרגם את זה QWER90 שהוא מתרגם עצמאי, גם הוא משחרר בהתחלה רק SUB/IDX כמו QSUBS?
-
oferlaor
- מנהל

חד משמעית זה דוחף למתחרים. מצאתי את עצמי לראשונה מזה שנים באתר torec.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
האקסטרימר שלי תומך בזה.
הוספת התרגום לסרט לוקח בדיוק 45 שניות במחשב שלי ואין לי בעיה.
משם העתקה לשרת מקומי ו/או הזרמה וזהו.
אני מודע שלא כל הסטרימרים מסוגלים לעשות את העבודה הזאת, ולכן אני מבין את המתלוננים.
כשתשמעו את בעל אתר טורק טוען, ומוכיח שהוא לא פוגע בתרגומים של החברים בקבוצה,
אז כדאי לקחת את זה בערבון מוגבל. הוא פוגע בעיקר בתרגומים של glbegin הידוע לטובה לכולנו ושל עוד מתרגם או שניים.
אני אישית, מעדיף את המתרגם על פני תנאי כזה או אחר לסיום המלחמה.
וחבל שדבר כזה מוביל אנשים לאתר של הרודן מבגדד. אם תמצאו שם SRT, תמצאו את המקור באתרים אחרים באותו פורמט.
הוספת התרגום לסרט לוקח בדיוק 45 שניות במחשב שלי ואין לי בעיה.
משם העתקה לשרת מקומי ו/או הזרמה וזהו.
אני מודע שלא כל הסטרימרים מסוגלים לעשות את העבודה הזאת, ולכן אני מבין את המתלוננים.
כשתשמעו את בעל אתר טורק טוען, ומוכיח שהוא לא פוגע בתרגומים של החברים בקבוצה,
אז כדאי לקחת את זה בערבון מוגבל. הוא פוגע בעיקר בתרגומים של glbegin הידוע לטובה לכולנו ושל עוד מתרגם או שניים.
אני אישית, מעדיף את המתרגם על פני תנאי כזה או אחר לסיום המלחמה.
וחבל שדבר כזה מוביל אנשים לאתר של הרודן מבגדד. אם תמצאו שם SRT, תמצאו את המקור באתרים אחרים באותו פורמט.
addic7ed.com
כתוביות לכל הסדרות באנגלית. רוב האנשים שאני מכיר מבינים אנגלית מספיק טוב, אבל קשה להם לשמוע (במיוחד כישראלים שרגילים לכתוביות). הפיתרון הוא כתוביות באנגלית שתמיד זמינות, ותוך זמן מאוד מאוד קצר מרגע השידור.
כתוביות לכל הסדרות באנגלית. רוב האנשים שאני מכיר מבינים אנגלית מספיק טוב, אבל קשה להם לשמוע (במיוחד כישראלים שרגילים לכתוביות). הפיתרון הוא כתוביות באנגלית שתמיד זמינות, ותוך זמן מאוד מאוד קצר מרגע השידור.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Re: בזה תאשים את הישראלי המכוער ן QSUB
אוי פיתרון מצוין.gadlavy כתב:פתרון ביניים לטעון כיתובית אנגלית , ובעזרת תוכנת http://www.nikse.dk/
לבצע תרגום אוטומטי...
tphku
אפילו שזה מתרגם בצורה נכה מאוד מאוד, אבל לא איכפת לי.
תודה על השיתוף.
בנוסף חוץ מטורק וסרטים מאיפה אתם משיגים כתוביות ( סאב סנטר לא רלוונטי)
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
למה סאב סנטר לא רלוונטי?
האתר במבנה החדש הוא המועדף עליי ביותר.
אני מודע שאין אף סטרימר שמבצע סקראפ ממנו ו/או מוריד ממנו כתוביות.
אבל לפי דעתי, המבנה החדש שלו מאוד נוח, קל להתמצא בו ולמצוא תרגום, ולפי דעתי הוא ההכי מהיר בטעינה שלו.
האתר במבנה החדש הוא המועדף עליי ביותר.
אני מודע שאין אף סטרימר שמבצע סקראפ ממנו ו/או מוריד ממנו כתוביות.
אבל לפי דעתי, המבנה החדש שלו מאוד נוח, קל להתמצא בו ולמצוא תרגום, ולפי דעתי הוא ההכי מהיר בטעינה שלו.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
סוג התרגום הזה באמת מעצבן.
חבל שאין תוכנה שהופכת את הפורמט sub/idx לפורמט srt.
אבל עוד פתרון תוכלו להתקין תוכנה שהופכת את הסרט והתרגום idx לסרט עם תרגום מובנה כך שהפורמט של התרגום כבר יהיה כלול בתוך הסרט.
חבל שאין תוכנה שהופכת את הפורמט sub/idx לפורמט srt.
אבל עוד פתרון תוכלו להתקין תוכנה שהופכת את הסרט והתרגום idx לסרט עם תרגום מובנה כך שהפורמט של התרגום כבר יהיה כלול בתוך הסרט.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
קרמריקה כתב:addic7ed.com
כתוביות לכל הסדרות באנגלית. רוב האנשים שאני מכיר מבינים אנגלית מספיק טוב, אבל קשה להם לשמוע (במיוחד כישראלים שרגילים לכתוביות). הפיתרון הוא כתוביות באנגלית שתמיד זמינות, ותוך זמן מאוד מאוד קצר מרגע השידור....
אני אישית משתמש לרב בזה:
http://subscene.com/