בזמן האחרון אני עד לתופעה מעצבנת ביותר עם הקליטה של הDTT (יש לי ממיר של konka עם אנטנה שקניתי אצל יצרן אנטנות). הקליטה מצויינת ואז בערך בשעה 22:00 בערב השידור מתחיל להיקטע ומחייב אותי להוציא את האנטנה החוצה אם אני רוצה לראות משהו.
DTT - תופעה מעצבנת בחודש האחרון עם הקליטה לאחר השעה 22:00
אני גר במושב במרכז איזור השרון כמה ק"מ צפונית לכפר סבא.
בזמן האחרון אני עד לתופעה מעצבנת ביותר עם הקליטה של הDTT (יש לי ממיר של konka עם אנטנה שקניתי אצל יצרן אנטנות). הקליטה מצויינת ואז בערך בשעה 22:00 בערב השידור מתחיל להיקטע ומחייב אותי להוציא את האנטנה החוצה אם אני רוצה לראות משהו.

הממממ...לא יכול לחבר אנטנה חיצונית וגם לא רוצה..
עד לפני חודש ומשהו לא היתה כל בעיה. בזמן האחרון נראה כאילו השתנה משהו בעוצמת השידור ויש ירידה בעוצמה בשעה עשר בלילה..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
סביר להניח שזו תופעה אטמוספרית. בזמנו בצפון בשעות הלילה הייתי קולט רדיו וטלויזיה מקפריסין (היו שידורים מענינים דווקא שיועדו לבריטים שנפשו שם). יש מצב שתופעה דומה גורמת להפרעות או משבשת קליטה.
התופעה מוכרת ודווחה לרשות השנייה. הם מצידם מכירים בבעיה וגם מטפלים לתיקונה (הרבה מדי זמן לטעמי). הרגע, אין צפי לפתרון.wawaweewa כתב:אני גר במושב במרכז איזור השרון כמה ק"מ צפונית לכפר סבא.
...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
גם אני לצערי חווה את אותן בעיות בשעות דומות לשעות שציינת ואני באיזור המרכז.
אם אתה גר במושב אז אין שום בעיה להרים תורן עם אנטנה.
ממליץ לקנות כזאת אנטנה:
http://www.thm.co.il/%D7%90%D7%A0%D7%98 ... /p-218.htm
ממליץ לקנות כזאת אנטנה:
http://www.thm.co.il/%D7%90%D7%A0%D7%98 ... /p-218.htm
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אין בעיה לקבל אזהרה, אבל מה עם התכנים ה"איכותיים" יותר שיש מאוחר יותר, אנחנו יכולים להדליק את הטלויזיה החל מ- 21:00, וקצת אחר כך כבר אין קליטה אז מה הרשות השניה עשתה בזה? סתם עינוי ותסכול שאנו חווים כל ערב.
אגב שיבושי קליטה וממיר אינובה 7002
אחד החסרונות של הממיר הזה היא העובדה שכאשר הקליטה מופסקת למספר שניות ומעלה, המכשיר מפסיק להקליט והוא מכבה את עצמו באופן עצמוני. לא מאט תכניות החמצתי בשל עובדה מרגיזה זו.
יש פתרונות?
אחד החסרונות של הממיר הזה היא העובדה שכאשר הקליטה מופסקת למספר שניות ומעלה, המכשיר מפסיק להקליט והוא מכבה את עצמו באופן עצמוני. לא מאט תכניות החמצתי בשל עובדה מרגיזה זו.
יש פתרונות?