הוחלט לקנות מסך חדש LCD או LED !
אנו החלטנו לקנות מסך חדש לסלון. אמא לא רוצה פלזמה בטענה שזה "מיושן", ניסיונות שכנוע לא עבדו, לא נורא.
עכשיו אנחנו מחפשים מסך LCD או LED בגודל של 47" .
הלכנו היום לחנות והסתכלנו מעט דגמים. ראינו את הדגם של LG מסך LCD שהוא LD460 , נראה נחמד סך הכל, משום מה הצבעים לא היו הכי טובים אבל מספקים, כנראה ניתן לסדר בכיול כלשהו. מה שהרתיע אותי זה החוסר בחיבורים, אין הרבה חיבורים כל כך, 2 HDMI , ועוד אחד קומפוננט...
ולא היה עוד LCD אחר מושך או משהו. עכשיו מסכי הLED , התקציב הוא גג 5500 . ראינו שם הרבה של סמסונג אך לא היו בתקציב מסכי 46" שעלו 5000+- , הרוב היו 10000 ככה. אבל ראיתי באינטרנט את הדגמים 46D5000 או אולי 46C5100 שמחירם נע בין 4800-5500 ... יש דגמים נוספים מומלצים?
תעזרו בבקשה, הרכישה מתוכננת לשבוע הבא . בנוסף למסך זה נרכוש גם שני מסכי LG גם מדגם LD460 בגודל של 32"(נראה לי שזה הכי מומלץ בגודל זה..)
עכשיו אנחנו מחפשים מסך LCD או LED בגודל של 47" .
הלכנו היום לחנות והסתכלנו מעט דגמים. ראינו את הדגם של LG מסך LCD שהוא LD460 , נראה נחמד סך הכל, משום מה הצבעים לא היו הכי טובים אבל מספקים, כנראה ניתן לסדר בכיול כלשהו. מה שהרתיע אותי זה החוסר בחיבורים, אין הרבה חיבורים כל כך, 2 HDMI , ועוד אחד קומפוננט...
ולא היה עוד LCD אחר מושך או משהו. עכשיו מסכי הLED , התקציב הוא גג 5500 . ראינו שם הרבה של סמסונג אך לא היו בתקציב מסכי 46" שעלו 5000+- , הרוב היו 10000 ככה. אבל ראיתי באינטרנט את הדגמים 46D5000 או אולי 46C5100 שמחירם נע בין 4800-5500 ... יש דגמים נוספים מומלצים?
תעזרו בבקשה, הרכישה מתוכננת לשבוע הבא . בנוסף למסך זה נרכוש גם שני מסכי LG גם מדגם LD460 בגודל של 32"(נראה לי שזה הכי מומלץ בגודל זה..)
- Idan-Golzman
- עוסק בתחום

- תגובות: 59
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תתגמש טיפה במחיר לכיוון ה-7-8 אם יש באפשרותך... אם החלטת ללכת על LED, בתקציב הזה תמצא את ה LG LV550 החדשה, על הנייר מסך LED דיי סטנדרטי אבל יש לו אחלה תמונה בהשוואה למסכים אחרים עם נתונים כמעט זהים, ובנוסף לזה יש לו את האופציה הנחמדה הזאת של הSMART TV (אם כי זאת לא הסיבה לקנות בגללה מסך...)
ופלזמה זה אומנם טכנולוגיה לא צעירה כמו הLED אבל כבודה במקומה מונח, תעשה סיבוב בכמה מקומות ותראה גם לאימא שלך פלזמות, ושתחליט לבד איפה התמונה טובה יותר.
ופלזמה זה אומנם טכנולוגיה לא צעירה כמו הLED אבל כבודה במקומה מונח, תעשה סיבוב בכמה מקומות ותראה גם לאימא שלך פלזמות, ושתחליט לבד איפה התמונה טובה יותר.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
יש עכשיו בייבוא רשמי (ח.י.) את ה LK430 שזו טלוויזיה דומה מאוד ל LD460 רק עם עוד כניסת HDMI ועם DVB-T (דגם 2011). הייתי הולך עליה.
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לגבי ה 47", תבדוק את ה LK530Y. גם מהדגמים החדשים.
דרך אגב, מהמעט שראיתי בחנויות דגמי ה LCD שראיתי של ח.י. באו כולם בגדלים של 32 ומעלה עם פאנל IPS בעוד שדגמי ה LED הזולים למשל ה 5300 באו עם פאנל A-MVA של AUO שפחות טוב.
דרך אגב, מהמעט שראיתי בחנויות דגמי ה LCD שראיתי של ח.י. באו כולם בגדלים של 32 ומעלה עם פאנל IPS בעוד שדגמי ה LED הזולים למשל ה 5300 באו עם פאנל A-MVA של AUO שפחות טוב.