שאלה|איכות הסאונד בממיר HOT HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
sap2221 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי את הממיר החדש HD עם האור הכחול של טומפסון , וגם מערכת קולנוע ביתית רסיבר+5.1 רמקולים , עכשיו כמו שהבנתי הערוצים הרגילים משדרים 2 ערוצים , ערוצי HD משדרים 5 ערוצים , עכשיו בהגדרות של הקול בממיר יש שם אפשרות לסמן את DOLBY DIGITAL ב ON\OFF , שאני מכוון אותו על ON ונכנס לHD MOVIES בלי הרסיבר אני לא שומע קול ושאני מכוון לOFF אני שומע קול , בכל מקרה בשניהם כשהרסיבר דלוק אני שומע בכל ה5, גם בערוצים רגילים וגם בHD , עכשיו יש לי כמה שאלות

1-מזה בעצם הdolby digital הזה ועם איזה כבל צריך לחבר אותו ולאיפה(אל תשכחו שיש לי תרסיבר)
2-למה זה עשה לי ככה עם הON/OFF בדולבי דיגיטל
3-אם הרסיבר שלי גם בערוצים רגילים וגם בערוצי HD שומעים בכל ה5 רמקולים, איך אני יודע מתי זה סראונד אמיתי ומתי זה לא? (אגב במערכת בישביל שאשמע בכל הרמקולים בכל הערוצים אני מכוון אותה ל5CH STEREO) ואז מופיע לי סימן כזה שכתוב שם CINEMA DSP משו כזה
4-ה-dolby digital משנה אם יש לי רסיבר?

guy200
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

הדולבי דיגיטל או ליתר דיוק Dolby® Digital 5.1 הוא תקן המגדיר שידור של 6 ערוצי שמע היקפי.
אם יש לרסיבר שלך כניסה אופטית אז יש לחבר את יציאת הממיר HD של הוט בסיב אופטי לרסיבר או לחלופין בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי S/PDIF. הרסיבר שלך אמור בחיבור שכזה לזהות אוטומטית מקור שמע שמשדר בדולבי ולפענח את האות. ובקשר לשאלתך איך אפשר לדעת מתי הרסיבר מפענח אות בדולבי דיגיטל, אז לדעתי בתצוגה הקדמית שלו הוא אמור לסמן שהוא במצב של דולבי דיגיטל. אני מציע שתעיין בחוברת ההפעלה של הרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”