דרוש סטרימר עם JUKEBOX איכותי לסדרות
האם ה JUKEBOX מעודכן דרך המכשיר או דרושה עבודה במחשב?dima_vy כתב:orenP כתב:פופקורן A210 עם YAMJ בגירסת ZAPPITY (להתקנה בנפרד, ראה כאן) - בדיוק מה שאתה מחפש....
אכן, מסכים ב-100%...
האם יש תמיכה באתר סרטים הישראלי?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
1. מתעדכן דרך המחשב.
2. לא קראת את הלינק שנתנו לך.
3. אם אתה רוצה שיעבוד על הסטרימר עצמו, ללא מחשב, אז יש Yamj בחנות האפליקציות של NMT, ניתן לגשת דרך המכשיר ולהתקין. אני אישית לא ניסיתי את זה, אבל אולי מישהו מחברי הפורום ניסה.
3. אם אתה רוצה שיעבוד על הסטרימר עצמו, ללא מחשב, אז יש Yamj בחנות האפליקציות של NMT, ניתן לגשת דרך המכשיר ולהתקין. אני אישית לא ניסיתי את זה, אבל אולי מישהו מחברי הפורום ניסה.
דווקא כן הסתכלתי ...אבל לא לעומק..dima_vy כתב:1. מתעדכן דרך המחשב.
3. אם אתה רוצה שיעבוד על הסטרימר עצמו, ללא מחשב, אז יש Yamj בחנות האפליקציות של NMT, ניתן לגשת דרך המכשיר ולהתקין. אני אישית לא ניסיתי את זה, אבל אולי מישהו מחברי הפורום ניסה....
אין שם צילום מסך של סדרה ופרקים? והאם ה Sabish גם תומך אותו דבר? זה רק סקין שונה?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

assaf8888 כתב:דווקא כן הסתכלתי ...אבל לא לעומק..dima_vy כתב:1. מתעדכן דרך המחשב.
3. אם אתה רוצה שיעבוד על הסטרימר עצמו, ללא מחשב, אז יש Yamj בחנות האפליקציות של NMT, ניתן לגשת דרך המכשיר ולהתקין. אני אישית לא ניסיתי את זה, אבל אולי מישהו מחברי הפורום ניסה....
אין שם צילום מסך של סדרה ופרקים? והאם ה Sabish גם תומך אותו דבר? זה רק סקין שונה?...
תסתכל לעומק, בעמוד הראשון באותו לינק יש צילומי מסך של סדרות. Sabish - אכן, זה רק סקין שונה. מנוע הוא אותו מנוע
מקור של המנוע כאן
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

Re: עוד..
מה זאת אומרת איך מגיעים ל-jukebox? ה-yamj יותר קובץ index.htm, שהמכשיר רואה אותו בתיקיה כקובץ ברירת מחדל והוא מציג לך את התכנים שלך שיש בתיקיה...assaf8888 כתב:איך נראים שאר התפריטים של המכשיר?
איך מגיעים ל JUKEBOX? האם יש את כל האופציות שקיימות ב XTREAMER?...
אין לי מושג מה קיים ב-xtreamer, כי ראיתי אותו פעם אחת בחיים שלי. בכל מקרה היו בפורום דיונים והשוואות...