כתוביות לא מוצגות בניגון ריפ בלוריי מלא באמצעות mpc-hc

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

בעת ניגון ריפ בלוריי מלא באמצעות mpc-hc, לא מופיעה רשימת הסטרימים של האודיו / כתוביות שאמורים להופיע.
בהורדה בוודאות אמורים להיות מס' פסי קול / כתוביות (מדובר בתיקית בלוריי לאחר חילוץ קבצי ה-RAR, ולפני כיווץ/הסרה של פסי קול וכתוביות מיותרים).

הדבר חוזר על עצמו בכל ריפ בלוריי מלא - כשבכל אחד מהם אמורים להיות בוודאות מס' סטרימים של אודיו / כתוביות - כך שהבעיה היא לא ספציפית לסרט מסויים.

את הסרט אני מריץ ע"י פתיחת הקובץ הגדול ביותר בתיקיה BDMV / STREAM. הסרט עצמו רץ ללא בעיה, כולל האצה בחומרה.

רק אציין שבניגון קבצי mkv, כל הכתוביות הנמצאות בקונטיינר, מופיעות תחת תפריט Subtitles ב- mpc-hc, ומופעלות ללא כל בעיה.

תודה לעוזרים :)

uri120
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 343
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

ה MPC-HC לא תומך בניגון תיקיית בלוריי מלא.

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

uri120 כתב:ה MPC-HC לא תומך בניגון תיקיית בלוריי מלא.
...
אם כך, גם את הסרט עצמו הוא לא היה אמור לנגן, לא?
אשמח לשמוע אם ישנו איזה שהוא פתרון יצירתי לבעיה.

uri120
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 343
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

לא. הכתוביות והשפות הנוספות נמצאות בקבצים אחרים בתיקיות.
תשקול לנגן את הסרט בתוכנה אחרת כגון TMT 5. הבעיה שהיא כמו אחרות לא תומכת בכתוביות חיצוניות (וחבל).
אתה יכול להשתמש בתוכנת ה TSMuxer כדי להטמיע כתוביות בעזרת המדריך המופיע פה באתר -
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01328

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

uri120 כתב:לא. הכתוביות והשפות הנוספות נמצאות בקבצים אחרים בתיקיות.
תשקול לנגן את הסרט בתוכנה אחרת כגון TMT 5. הבעיה שהיא כמו אחרות לא תומכת בכתוביות חיצוניות (וחבל).
אתה יכול להשתמש בתוכנת ה TSMuxer כדי להטמיע כתוביות בעזרת המדריך המופיע פה באתר -
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01328
...
למה אתה מתכוון כתוביות חיצוניות, ל-srt כמו עם mkv, או גם לכתוביות שבאות בתיקיית בלוריי?
כי כאן srt לא רלוונטי.
את המדריך אני מכיר, פשוט הייתי בטוח ש-mpc-hc ידע להריץ כתוביות מתיקיית בלוריי, וע"י כך לחסוך עבודה מיותרת...

POWER DVD 10 ידע לעשות את זה?

תודה על העזרה :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

עד כמה שידוע לי, כתוביות מקוריות של הבלו ריי אפשר לנגן רק עם TMT ו-PDVD, שהן תוכנות בתשלום.
עם MPC HC, בוקסי, XBMC וכל תוכנה אחרת המשתמשת במקודדים חיצוניים של מערכת ההפעלה תוכל לנגן את קובץ ה-M2TS הגדול שבבלו ריי יחד עם קובץ SRT באותו שם בדיוק. בד"כ הסינכרונים שיש באתרי הכתוביות לריפים דחוסים מבלו ריי (קבצי MKV 1080P וכו) מתאימים גם לקובץ ה-M2TS של הריפ המלא, ואין צורך לסנכרן.
לא מכיר כיום תוכנה שיודעת לעשות גם את זה וגם את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

pixies כתב:עד כמה שידוע לי, כתוביות מקוריות של הבלו ריי אפשר לנגן רק עם TMT ו-PDVD, שהן תוכנות בתשלום.
עם MPC HC, בוקסי, XBMC וכל תוכנה אחרת המשתמשת במקודדים חיצוניים של מערכת ההפעלה תוכל לנגן את קובץ ה-M2TS הגדול שבבלו ריי יחד עם קובץ SRT באותו שם בדיוק. בד"כ הסינכרונים שיש באתרי הכתוביות לריפים דחוסים מבלו ריי (קבצי MKV 1080P וכו) מתאימים גם לקובץ ה-M2TS של הריפ המלא, ואין צורך לסנכרן.
לא מכיר כיום תוכנה שיודעת לעשות גם את זה וגם את זה.
...
לגבי srt מאתרים- ידוע, אבל הסיבה שהורדתי ריפים מלאים (לסרטים שיש לי כבר ב- mkv...), מעבר לשדרוג האודיו / וידאו,
היא כדי ליהנות מתרגום מקורי (מסחרי).
טוב, לא נותר אלא לבדוק עם אחת התוכנות האחרות.

תודה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”