שלב בחירת הסאב...
אוקי,
לאחר שבחרתי את הרמקולים למערכת 7.1 (סדרת רפרנס 82 של קליפש)
הגיע הזמן לבחור את הסאב... החלטתי לא לקחת את הסאב של קליפש ולהתמקד בחברה שמתמחה בסאבים.
התקציב של הוא עד 1000$ - קנייה בארה"ב.
המטרה: 80% סרטים 20% מוזיקה
מדובר בסלון אבל שפתוח לשאר הבית - הסלון 4X4 החלל - 8X8 בערך...
האפשרויות: - לפי עדיפות כרגע...
1. Rythmik F15
2. HSU VTF-15H
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות!!!
לאחר שבחרתי את הרמקולים למערכת 7.1 (סדרת רפרנס 82 של קליפש)
הגיע הזמן לבחור את הסאב... החלטתי לא לקחת את הסאב של קליפש ולהתמקד בחברה שמתמחה בסאבים.
התקציב של הוא עד 1000$ - קנייה בארה"ב.
המטרה: 80% סרטים 20% מוזיקה
מדובר בסלון אבל שפתוח לשאר הבית - הסלון 4X4 החלל - 8X8 בערך...
האפשרויות: - לפי עדיפות כרגע...
1. Rythmik F15
2. HSU VTF-15H
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות!!!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הזה הייתי לוקח זוג HSU VTF-2 MK3 או זוג eD A2-300 ולא סאב בודד לחלל כ"כ גדול.
אם אתה הולך על זוג, המיקום האופטימלי שלהם הוא אחד מול השני, רצוי אחד בקיר הקדמי ואחד בקיר האחורי...
אם אתה הולך על זוג, המיקום האופטימלי שלהם הוא אחד מול השני, רצוי אחד בקיר הקדמי ואחד בקיר האחורי...
אין קיר אחוריepony כתב:בתקציב הזה הייתי לוקח זוג HSU VTF-2 MK3 או זוג eD A2-300 ולא סאב בודד לחלל כ"כ גדול.
אם אתה הולך על זוג, המיקום האופטימלי שלהם הוא אחד מול השני, רצוי אחד בקיר הקדמי ואחד בקיר האחורי......
מדובר על קיר קדמי עליו יהיה מסך למקרן
ומולו הסלון 4X4 (ספות לישיבה)
משני הצדדים יש עוד המשך של כמעט 2 מטר לכל צד
והצד האחורי ממשיך למטבח עוד - 6 מטרים לערך.
הבעייה שהמשלוח נעשה מארה"ב - עוד סאב יעלה משמעותית את ההוצאה כי בגלל הגודל והמשקל המחירים למשלוח לארץ יעלו פלאים...
אני מעדיף סאב אחד חזק וטוב...
קודם למה לפתוח שרשור חדש? דבר שני כמעט הכפלת את התקציב לא?
לגבי השרשור החדש, אתה צודקHazooM כתב:קודם למה לפתוח שרשור חדש? דבר שני כמעט הכפלת את התקציב לא?...
מתנצל מראש, כנראה מההתלהבות של החיפושים והבדיקות פרח מזכרוני שהעלתי כבר שרשור שקשור לנושא הנ"ל.
לגבי הכפלת התקציב,
אמת ויציב, החלטתי למתוח את התקציב במקצת, להוסיף עוד 300-400 דולר
ולרכוש סאב שיעשה צדק עם הנבחרת המופלאה שאני מתכוון לרכוש.
גם נורא חשוב לי שהסאב ירד לתדרים הנמוכים
שמעתי לא מזמן את ה- Sunfire HRS והבנתי עד כמה סאב טוב משפר את החווייה.
אז החלטתי לרכוש מחו"ל סאב טוב יותר והעלתי את השיקולים לפניכם כדי לקבל את העצות הטובות ביותר
תודה רבה,
ושוב סליחה,
יותם.
הHRS10 הוא סאב מעולה לסרטים, חסרה לו קצת דינמיקה אבל הוא מפצה על זה בעוצמה שלא קיימת באף סאב בקטגוריית מחיר שלו ואף בסאבים יקרים ממנו במקרים מסויימים. אני אישית נהנה ממנו מאוד
. קח בחשבון שתצטרך לשלם הרבה יותר בשביל להנות מכל העולמות (גם עוצמה וגם דינמיות).
זה מאוד תלוי בפירמה שאתה מחפש....מוצרים אמריקאים כגון קליפש ופולק אודיו אפשר למצוא ממש בזול למשל באתר הבא:BlkBrd כתב:איפה אתה קונה רמקולים בארה״ב? לא מצאתי אף מקום שהמחיר לאחר הובלה ומיסים נמוך
יותר מאשר בארץ....
http://www.newaudiovideo.com/
ציון
אם ככה אני דווקא ממליץ (במידה ויש מקום) על שני סאבים במקום אחד (באותו התקציב). שני סאבים יעזרו בלצמצםlinyotam כתב:לגבי השרשור החדש, אתה צודקHazooM כתב:קודם למה לפתוח שרשור חדש? דבר שני כמעט הכפלת את התקציב לא?...
מתנצל מראש, כנראה מההתלהבות של החיפושים והבדיקות פרח מזכרוני שהעלתי כבר שרשור שקשור לנושא הנ"ל.
לגבי הכפלת התקציב,
אז החלטתי לרכוש מחו"ל סאב טוב יותר והעלתי את השיקולים לפניכם כדי לקבל את העצות הטובות ביותר
...
את הבעיות האקוסטיות שנוצרות בחדר (וזה גם נראה יותר טוב). הסאנפייר HRS אגב הוא דוגמא גרועה יחסית
לסאבים שאתה מכוון אליהם כרגע.
- epony
- חבר במועדון 10K

HazooM כתב:אם ככה אני דווקא ממליץ (במידה ויש מקום) על שני סאבים במקום אחד (באותו התקציב). שני סאבים יעזרו בלצמצםlinyotam כתב:לגבי השרשור החדש, אתה צודקHazooM כתב:קודם למה לפתוח שרשור חדש? דבר שני כמעט הכפלת את התקציב לא?...
לגבי הכפלת התקציב,
...
את הבעיות האקוסטיות שנוצרות בחדר (וזה גם נראה יותר טוב). הסאנפייר HRS אגב הוא דוגמא גרועה יחסית
לסאבים שאתה מכוון אליהם כרגע....
בדיוק מה שאמרתי
לא הבנתי,
למה ה- Sunfire מהווה דוגמא גרועה?
הוא בסך הכל שימש לי להשראה לחפש סאבים שמסוגלים לרדת נמוך ולהישאר איכותיים ומדוייקים.
ואז נתקלתי בחברות כמו Rythmik ו- HSU שהרשימו אותי בביצועים שלהם.
אז אני שוקל מה לרכוש...
וכמו שאמרתי קודם, אני לא פוסל אפשרות של 2 סאבים... במידה והתקציב מאפשר זאת (1000 דולר - גג
)
אך מעדיף שלא, בגלל משקל הסאבים... השילוח יהיה יקר למדיי.
ולכן, חשוב שהסיבה תהיה מוצדקת
אם אני מניח סאב 15 איכותי ממול ל- SeetSpot זה לא אמור להספיק?
ומבחינת עומק ודיוק? עדיף 2 קטנים על אחד גדול ברמת המחירים הנ"ל...?
למה ה- Sunfire מהווה דוגמא גרועה?
הוא בסך הכל שימש לי להשראה לחפש סאבים שמסוגלים לרדת נמוך ולהישאר איכותיים ומדוייקים.
ואז נתקלתי בחברות כמו Rythmik ו- HSU שהרשימו אותי בביצועים שלהם.
אז אני שוקל מה לרכוש...
וכמו שאמרתי קודם, אני לא פוסל אפשרות של 2 סאבים... במידה והתקציב מאפשר זאת (1000 דולר - גג
אך מעדיף שלא, בגלל משקל הסאבים... השילוח יהיה יקר למדיי.
ולכן, חשוב שהסיבה תהיה מוצדקת
אם אני מניח סאב 15 איכותי ממול ל- SeetSpot זה לא אמור להספיק?
ומבחינת עומק ודיוק? עדיף 2 קטנים על אחד גדול ברמת המחירים הנ"ל...?
זה לא סאב גרוע חלילה אבל לא מתקרב לסאבים שאתה כרגע שוקל לרכוש.למה ה- Sunfire מהווה דוגמא גרועה?...
תלוי בחדר... סאב לא ממקמים מול נקודת ההאזנה מכיון שזה לא משנה. ממקמים איפה שנשמע הכי טוב (איפה שישאם אני מניח סאב 15 איכותי ממול ל- SeetSpot זה לא אמור להספיק?...
הכי פחות בעיות אקוטיות יחסית לנקודת ההאזנה שלך) ואז קובעים אם זה מיקום טוב מבחינה דקורטיבית ואם לא
אז מתפשרים על מיקום אחר.
כל מקרה לגופו אבל בגדול אלא אם חדר ההאזנה שלך זה מגרש כדורגל או חלל כמו באולפני הקלטות אז שני סאביםומבחינת עומק ודיוק? עדיף 2 קטנים על אחד גדול ברמת המחירים הנ"ל...?...
יפיקו תוצאה עדיפה. ארבעה אפילו יותר
HazooM כתב:אם ככה אני דווקא ממליץ (במידה ויש מקום) על שני סאבים במקום אחד (באותו התקציב). שני סאבים יעזרו בלצמצםlinyotam כתב:לגבי השרשור החדש, אתה צודקHazooM כתב:קודם למה לפתוח שרשור חדש? דבר שני כמעט הכפלת את התקציב לא?...
לגבי הכפלת התקציב,
...
לסאבים שאתה מכוון אליהם כרגע....
תן לי דוגמא של סאב בקטגוריית מחיר של 4000 ש"ח שנותן כמו שהHRS נותן בסרטים, אני לא נכנס איתך עכשיו לויכוח "שאין כזה דבר סאב טוב לסרטים וסאב טוב למוזיקה", העמדה שלך בנושא די ברורה.אני לא מצאתי כזה דבר לאחר שבדקתי סאבים של B&W, קליפש, פולק אודיו וכדומה, לכולם היתה דינמיות טובה אבל בהשוואה לHRS הם נישמעו חיוורים.
זה בדיוק הקטע, אני לא מדבר על סאבים של היצרנים המוכרים. סאבים באותו המחיר כמו של HSU או Rythmik הםאני לא מצאתי כזה דבר לאחר שבדקתי סאבים של B&W, קליפש, פולק אודיו וכדומה, לכולם היתה דינמיות טובה אבל בהשוואה לHRS הם נישמעו חיוורים....
ברמה אחרת יחסית לתוצרת הזולה של היצרנים שציינת.
נערך לאחרונה על ידי HazooM ב 13/08/2011 10:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
HazooM כתב:אני לא מצאתי כזה דבר לאחר שבדקתי סאבים של B&W, קליפש, פולק אודיו וכדומה, לכולם היתה דינמיות טובה אבל בהשוואה לHRS הם נישמעו חיוורים.
זה בדיוק הקטע, אני לא מדבר על סאבים של היצרנים המוכרים. סאבים באותו המחיר כמו של HSU או Rythmik הם
ברמה אחרת יחסית לתוצרת הזולה של היצרנים שציינת....
מדובר בפירמות שמביאים לארץ?אני לא אחד שמוציא כסף מהכיס מבלי לבדוק מה אני קונה ומה לעשות שזו הסחורה שהחנויות המתמחות מחזיקות. תמורה בעד הכסף מדובר בסאב הכי טוב שאני מכיר בקטגוריית מחיר שלו (אפילו עם החיסרון שיש לו).
מדובר בפירמות שמבצעות משלוחים בתוך ארה"ב ולפעמים גם מחוץ...zeev78 כתב:HazooM כתב:אני לא מצאתי כזה דבר לאחר שבדקתי סאבים של B&W, קליפש, פולק אודיו וכדומה, לכולם היתה דינמיות טובה אבל בהשוואה לHRS הם נישמעו חיוורים.
זה בדיוק הקטע, אני לא מדבר על סאבים של היצרנים המוכרים. סאבים באותו המחיר כמו של HSU או Rythmik הם
מדובר בפירמות שמביאים לארץ?אני לא אחד שמוציא כסף מהכיס מבלי לבדוק מה אני קונה ומה לעשות שזו הסחורה שהחנויות המתמחות מחזיקות. תמורה בעד הכסף מדובר בסאב הכי טוב שאני מכיר בקטגוריית מחיר שלו (אפילו עם החיסרון שיש לו)....
אבל זה לא משנה, כי בעזרת חברות כגון: Ushops וכדומה אתה יכול לשלוח את הסאב אליהם והן מבצעות את המשלוח אלייך עד הבית והמחיר עדיין יוצא זול בהרבה מבארץ
לדוגמא: סאב כמו ה- F15 של Rythmik יעלה למשלוח עד הבית בסביבות: 5150 שח
ומדובר בסאב שכל האודיופילים מהללים וכנ"ל הביקורות בכל האתרים המתמחים... בקיצור, עסקה שווה
שמתי לך קישור שתוכל לעיין בנתוני הסאב... זה באמת מרשים
http://www.rythmikaudio.com/F15_specs.html
יותם.[/b]
- epony
- חבר במועדון 10K

תעשה מה שטוב לך, אף אחד לא אומר אחרת. ישנם אלו שמוכנים להתפשר באיכות המוצר על מנת לרכוש בארץמדובר בפירמות שמביאים לארץ?אני לא אחד שמוציא כסף מהכיס מבלי לבדוק מה אני קונה ומה לעשות שזו הסחורה שהחנויות המתמחות מחזיקות...
מהיבואן וזה שיקול מקובל.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
linyotam כתב:מדובר בפירמות שמבצעות משלוחים בתוך ארה"ב ולפעמים גם מחוץ...zeev78 כתב:HazooM כתב:אני לא מצאתי כזה דבר לאחר שבדקתי סאבים של B&W, קליפש, פולק אודיו וכדומה, לכולם היתה דינמיות טובה אבל בהשוואה לHRS הם נישמעו חיוורים.
מדובר בפירמות שמביאים לארץ?אני לא אחד שמוציא כסף מהכיס מבלי לבדוק מה אני קונה ומה לעשות שזו הסחורה שהחנויות המתמחות מחזיקות. תמורה בעד הכסף מדובר בסאב הכי טוב שאני מכיר בקטגוריית מחיר שלו (אפילו עם החיסרון שיש לו)....
אבל זה לא משנה, כי בעזרת חברות כגון: Ushops וכדומה אתה יכול לשלוח את הסאב אליהם והן מבצעות את המשלוח אלייך עד הבית והמחיר עדיין יוצא זול בהרבה מבארץ
לדוגמא: סאב כמו ה- F15 של Rythmik יעלה למשלוח עד הבית בסביבות: 5150 שח
ומדובר בסאב שכל האודיופילים מהללים וכנ"ל הביקורות בכל האתרים המתמחים... בקיצור, עסקה שווה
שמתי לך קישור שתוכל לעיין בנתוני הסאב... זה באמת מרשים
http://www.rythmikaudio.com/F15_specs.html
יותם.[/b][/quote
איך הגעת בדיוק למחיר הזה?
החישוב שלך לדעתי מטעה
המחיר של הסאב 899$על זה יש להוסיף עוד 93$ דמי משלוח פנימי ..הסאב שוקל 102 ליברות 45 ק"ג עלות משלו ב TNT לפי מחשבון שלהם כולל ביטוח 498$ ..סהכ לפני מיסוי ומעמ 1490 דולר !! על זה יש להוסיף 30% מס ועוד 16%מעמ 518$ סהכ 2008$ שהם לפי שער של 3.5 7028 שח לא כולל דמי ביול ושאר מתנות בדרך 100 שקלים נוספים
...