Fujicom -לא לא פשוט לא!!!
עשיתי איזו שטות והרגשתי שאני חייב לשתף אותכם
רציתי להתפנק עם איזו פלזמה לחדר השינה, עשיתי סיבוב קטן בין החנויות ובסוף קניתי פלזמה של FUJICOM 42 .
הסיבה שקניתי את המסך הנ"ל היא שתמיד שמדברים על מסכים תמיד מזכירים את הנושא של איכות התמונה דבר שהוא לא כל כך חשוב עבורי מכיוון שהמסך אצלי מיועד אך ורק לצפיות בהקלטות מהHTPC ובנוסף היתה לי בעיה של מקום ובמסך הזה הרמקולים ממוקמים מאחור
אתמול קיבלתי את המסך , התקנתי אותו על הקיר ומייד בהדלקה הראשונה קפץ הפקק . העברתי את התקע לשקע אחר והכל הסתדר . ביצעתי כמה הגדרות ראשוניות והתחלתי לצפות.
הסאונד שהדבר הזה הוציא היה ברמה של טרנזיסטור משנות השישים -לאחר חצי שעה של ניסיונות הבנתי שאין מה לעשות והפיתרון היחידי יהיה איזו מערכת הגברה חיצונית -לא נורא אפשר לחיות עם זה
לאחר מכן ניתקלתי בבעיה נוספת, בכל הדלקה צריך לנווט מחדש לכניסת הוידאו המתאימה - המסך לא מוכן ליזכור בשום פנים ואופן באיזה מצב כיבית אותו ובכל הדלקה הוא חוזר למצב TV
סף העצבים שלי התחיל לעלות אבל ניחמתי את עצמי בעובדה שקיניתי בזול ואין מה לעשות שקונים בזול זה מה שמקבלים
הלכתי לישון "מבואס" קלות ואמרתי לעצמי שמחר בבוקר נימצא כבר איזה פיתרון כדי לשפר את המצב
בבקור קמתי עם כוחות מחודשים הדלקתי את הפלזמה ו.........שוב קפץ הפקק!!!!
באותו רגע הבנתי שהבעיה לא היתה בשקע אלא במסך עצמו שכניראה ספק הכוח שלו חייב להקפיץ את הפקק לפני שהוא ניכנס לעבודה
זה כבר היה WAY TOO MUCH בישבלי .האולקוס התחיל לעבוד ובאותו רגע החלטתי שהמסך הזה פשוט לא בישבלי וכניראה שבפלזמות יש עוד כמה דברים חשובים חוץ מהאיכות של התמונה שכל הזמן מדברים עליה
הרמתי טלפון לחנות והסברתי למוכר שאני לא אוהב לסבול ושהפסיכיאטר שלי לא מרשה לי להתעסק עם דברים שעושים לי אולקוס
המוכר שהוא באמת בחור נחמד אמר לי אל תידאג נחליף לך למה שאתה רוצה תבוא ביום ראשון ונסדר את הכל כי היום אין עם מי לדבר אצל היבואן
מכיוון שהרבה סבלנות אין לי , אחרי שעתיים כבר ההיתי אצלו הוא כבר הבין שאין טעם לחכות ליום ראשון , ראיתי על הקיר מסך שמוא מצא חן בעיני ,הוספתי כסף (כמעט כפול) ולקחתי אותו .טושיבה 42WP56
רציתי להתפנק עם איזו פלזמה לחדר השינה, עשיתי סיבוב קטן בין החנויות ובסוף קניתי פלזמה של FUJICOM 42 .
הסיבה שקניתי את המסך הנ"ל היא שתמיד שמדברים על מסכים תמיד מזכירים את הנושא של איכות התמונה דבר שהוא לא כל כך חשוב עבורי מכיוון שהמסך אצלי מיועד אך ורק לצפיות בהקלטות מהHTPC ובנוסף היתה לי בעיה של מקום ובמסך הזה הרמקולים ממוקמים מאחור
אתמול קיבלתי את המסך , התקנתי אותו על הקיר ומייד בהדלקה הראשונה קפץ הפקק . העברתי את התקע לשקע אחר והכל הסתדר . ביצעתי כמה הגדרות ראשוניות והתחלתי לצפות.
הסאונד שהדבר הזה הוציא היה ברמה של טרנזיסטור משנות השישים -לאחר חצי שעה של ניסיונות הבנתי שאין מה לעשות והפיתרון היחידי יהיה איזו מערכת הגברה חיצונית -לא נורא אפשר לחיות עם זה
לאחר מכן ניתקלתי בבעיה נוספת, בכל הדלקה צריך לנווט מחדש לכניסת הוידאו המתאימה - המסך לא מוכן ליזכור בשום פנים ואופן באיזה מצב כיבית אותו ובכל הדלקה הוא חוזר למצב TV
סף העצבים שלי התחיל לעלות אבל ניחמתי את עצמי בעובדה שקיניתי בזול ואין מה לעשות שקונים בזול זה מה שמקבלים
הלכתי לישון "מבואס" קלות ואמרתי לעצמי שמחר בבוקר נימצא כבר איזה פיתרון כדי לשפר את המצב
בבקור קמתי עם כוחות מחודשים הדלקתי את הפלזמה ו.........שוב קפץ הפקק!!!!
באותו רגע הבנתי שהבעיה לא היתה בשקע אלא במסך עצמו שכניראה ספק הכוח שלו חייב להקפיץ את הפקק לפני שהוא ניכנס לעבודה
זה כבר היה WAY TOO MUCH בישבלי .האולקוס התחיל לעבוד ובאותו רגע החלטתי שהמסך הזה פשוט לא בישבלי וכניראה שבפלזמות יש עוד כמה דברים חשובים חוץ מהאיכות של התמונה שכל הזמן מדברים עליה
הרמתי טלפון לחנות והסברתי למוכר שאני לא אוהב לסבול ושהפסיכיאטר שלי לא מרשה לי להתעסק עם דברים שעושים לי אולקוס
המוכר שהוא באמת בחור נחמד אמר לי אל תידאג נחליף לך למה שאתה רוצה תבוא ביום ראשון ונסדר את הכל כי היום אין עם מי לדבר אצל היבואן
מכיוון שהרבה סבלנות אין לי , אחרי שעתיים כבר ההיתי אצלו הוא כבר הבין שאין טעם לחכות ליום ראשון , ראיתי על הקיר מסך שמוא מצא חן בעיני ,הוספתי כסף (כמעט כפול) ולקחתי אותו .טושיבה 42WP56
על סיפור כזה נאמר
"המרירות של האיכות הנמוכה נשארת זמן רב אחרי התפוגגות השמחה מהמחיר הנמוך"
ותראה כמה שזה נכון -אבל טוב שלסיפור שלך יש סוף טוב ולקחת משהו איכותי יותר שתהנה ממנו כמו שצריך.
אני מקווה שהסיפור הזה ילמד אחרים המתפתים לקנות פלאזמה בין מדפי החלב ומדפי הירקות ברשתות הגדולות במחירים מפתים ואיכות פלאים...
היום בעת קניות בחנתי אחת כזאת איזה 10 דקות והאמת שהייתי המום -אפילו בדיוידי יש כפילות תמונה מריחות וצבע לא טבעי ,אין תלת מימד והתרגום מרצד ....במשחק כדורגל יש 44 שחקנים ושני שופטים -אבל תג המחיר וחלוקת התשלומים נראו ברור מתמיד באופן חד תלת מימדי ובגווני שחור לבן תואמים
ישראל
"המרירות של האיכות הנמוכה נשארת זמן רב אחרי התפוגגות השמחה מהמחיר הנמוך"
ותראה כמה שזה נכון -אבל טוב שלסיפור שלך יש סוף טוב ולקחת משהו איכותי יותר שתהנה ממנו כמו שצריך.
אני מקווה שהסיפור הזה ילמד אחרים המתפתים לקנות פלאזמה בין מדפי החלב ומדפי הירקות ברשתות הגדולות במחירים מפתים ואיכות פלאים...
היום בעת קניות בחנתי אחת כזאת איזה 10 דקות והאמת שהייתי המום -אפילו בדיוידי יש כפילות תמונה מריחות וצבע לא טבעי ,אין תלת מימד והתרגום מרצד ....במשחק כדורגל יש 44 שחקנים ושני שופטים -אבל תג המחיר וחלוקת התשלומים נראו ברור מתמיד באופן חד תלת מימדי ובגווני שחור לבן תואמים
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חבל שרוב המסכים שנמכרים בארץ הם מסכים זולים שלא שווים כלום, אנשים חושבים שאם הם קונים מסך ב8K במקום ב13-30K הם דפקו את החנות, ולא מבינים שאין דבר כזה סתם זול, רק חבל שלא כולם עושים כמוך ומחליפים את המסך, ומתפשרים על האיכות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני בטוח שיש הרבה אנשים שזה מתאים להם.
צריך לברר קודם לרכישה, אם זה מספק אתכם.
צריך לברר קודם לרכישה, אם זה מספק אתכם.
תאמין לי זה פשוט דרק!oferlaor כתב:אני בטוח שיש הרבה אנשים שזה מתאים להם.
צריך לברר קודם לרכישה, אם זה מספק אתכם....
האמת שזה יכול להתאים לחרשים כי גם ככה השמיעה ברמה מינימליסטית.
עדיף להישאר עם טלביזיה רגילה.
ביום שני אני אמור לקבל את הטושיבה עד אז אתה מוזמן לבוא אלי כדי להבין שאין הרבה אנשים שיהנו מהפלא הטכנולוגי הזה
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רפי ,
אני מצפה לראות את החיבור עם ה HTPC שביצעת שם
יהיה מעניין לראות
אני מצפה לראות את החיבור עם ה HTPC שביצעת שם
יהיה מעניין לראות
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- oferlaor
- מנהל

rafid,
כמו שאמרתי יש כאלה שזה יתאים להם מסיבות שונות. למשל ההורים שלי לא יבחינו בתמונה גרועה אם זה היה עם שלג, מרוח וברזולוציה של 200x200...
כמו שאמרתי יש כאלה שזה יתאים להם מסיבות שונות. למשל ההורים שלי לא יבחינו בתמונה גרועה אם זה היה עם שלג, מרוח וברזולוציה של 200x200...
אנשים לא מבינים שאין דבר כזה לקנות מוצר בזול בזול ,ולחשוב שזה ממש כמו מוצר שעולה
פי שתיים .פשוט אין!!!
במקרה של פלזמה רואים בעניים,אבל זה לא רק פלזמות,זה בכל מוצר.
לפחות עכשיו רכשתה פלזמה מצויינת. מנסיון אישי
תתחדש
פי שתיים .פשוט אין!!!
במקרה של פלזמה רואים בעניים,אבל זה לא רק פלזמות,זה בכל מוצר.
לפחות עכשיו רכשתה פלזמה מצויינת. מנסיון אישי
תתחדש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
השכן שלי גם כן קנה פלסמת EDTV של FUJICOM דגם 45INT.
למסך יש כניסת HDMI וגם DVI.
מחוברת ב RGB לממיר של YES.
הבחור לא וידאופיל אבל הוא מבסוט עד הגג מאיכות הצפייה לאור העובדה שהוא שילם סכום די פעוט עבור מסך 42 אינץ.
הבחור לא נתקל בבעיות חשמל כמו שאתה חווית.
לפי דעתי זה טוב שיש פלסמות בכאלה רמות מחיר - זה מאפשר לאנשים לקנות מסך דק וגדול בלי לשבור חסכונות ולהוציא סכום גבוה.
אגב, יש לבחור עוד 2 מסכי 32 אינץ, LCD של FUJICOM
3 מסכים דקים, 106 אינץ סך הכל, בפחות מ 16K ש"ח - שזה סכום נמוך יותר ממה שרובנו מוציאים על מסך 42 בודד.
למסך יש כניסת HDMI וגם DVI.
מחוברת ב RGB לממיר של YES.
הבחור לא וידאופיל אבל הוא מבסוט עד הגג מאיכות הצפייה לאור העובדה שהוא שילם סכום די פעוט עבור מסך 42 אינץ.
הבחור לא נתקל בבעיות חשמל כמו שאתה חווית.
לפי דעתי זה טוב שיש פלסמות בכאלה רמות מחיר - זה מאפשר לאנשים לקנות מסך דק וגדול בלי לשבור חסכונות ולהוציא סכום גבוה.
אגב, יש לבחור עוד 2 מסכי 32 אינץ, LCD של FUJICOM
3 מסכים דקים, 106 אינץ סך הכל, בפחות מ 16K ש"ח - שזה סכום נמוך יותר ממה שרובנו מוציאים על מסך 42 בודד.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 10/06/2006 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
ביקורת קשה מדי
מעט מאוד מהטלויזיות נותנות צליל סביר , פריטים תקולים הם דבר שמאפיין את כל היצרנים (השאלה באיזו תדירות
)
ולא התייחסת כלל לנקודה החשובה ביותר - איכות התמונה ?
ולא התייחסת כלל לנקודה החשובה ביותר - איכות התמונה ?
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- oferlaor
- מנהל

nirgen,
אתה אומר שמעט מאוד טלויזיות נותנות צליל סביר. נראה מישהו כאן נותן לי דוגמא אחת כזו. האמת העצובה היא שאף מסך כיום לא נותן צליל סביר, ולכן אנחנו ממליצים לחלוטין לוותר על הרמקולים המובנים העלובים ולהתמקד במערכת אודיו נפרדת ויעודית.
אתה אומר שמעט מאוד טלויזיות נותנות צליל סביר. נראה מישהו כאן נותן לי דוגמא אחת כזו. האמת העצובה היא שאף מסך כיום לא נותן צליל סביר, ולכן אנחנו ממליצים לחלוטין לוותר על הרמקולים המובנים העלובים ולהתמקד במערכת אודיו נפרדת ויעודית.
לא מכיר את פוגיקום
אבל מכיר לקוחות מרוצים של פוגיקום.תקלות או פגמים מהייצור יש גם במותגים ידועים.
צדק מי שכתב למעלה שתמיד מכשיר שעולה כפול יותר טוב .טוב אולי לא תמיד--בדרך כלל.
אני ראיתי lcd של פוגיקום והיתה לו תמונה טובה.
מכל מקום אין מקום לתיאור הזוועה המתואר לעיל. אם המכשירים כולם היו דפוקים כמו אותו מכשיר ספציפי היינו שומעים על כך בתקשורת ואלפי לקוחות היו עומדים בתור להחזיר את המכשיר.
כמו תמיד יש מי שמרוצה ויש מי שלא.
צדק מי שכתב למעלה שתמיד מכשיר שעולה כפול יותר טוב .טוב אולי לא תמיד--בדרך כלל.
אני ראיתי lcd של פוגיקום והיתה לו תמונה טובה.
מכל מקום אין מקום לתיאור הזוועה המתואר לעיל. אם המכשירים כולם היו דפוקים כמו אותו מכשיר ספציפי היינו שומעים על כך בתקשורת ואלפי לקוחות היו עומדים בתור להחזיר את המכשיר.
כמו תמיד יש מי שמרוצה ויש מי שלא.
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לגבי רמקולים מובנים, צריך כמובן לבדוק טרם הרכישה.
אני משתמש ברמקולים (מקוריים) של "PWD8 37 (נרכשים בנפרד) ומאוד מרוצה מהסאונד.
היתרון בפנסוניק הוא שאינך חייב לשלם על הרמקולים, אם אינך מרוצה מהם פשוט אל תרכוש.
כמובן שכאשר אני צופה בסרט או סדרה מעניינת אני מפעיל המערכת (אבל אז בד"כ איני משתמש בפלזמה אלא במקרן).
אני משתמש ברמקולים (מקוריים) של "PWD8 37 (נרכשים בנפרד) ומאוד מרוצה מהסאונד.
היתרון בפנסוניק הוא שאינך חייב לשלם על הרמקולים, אם אינך מרוצה מהם פשוט אל תרכוש.
כמובן שכאשר אני צופה בסרט או סדרה מעניינת אני מפעיל המערכת (אבל אז בד"כ איני משתמש בפלזמה אלא במקרן).
- oferlaor
- מנהל

אגב, אם אתם לא מרוצים ממוצר כלשהו, העצה הראשונה שלי אליכם זה להוסיף את המוצר לביקורות המוצרים באתר שלנו (אם זה עדיין לא שם) ולכתוב על כך ביקורת.
כאמור, כמעט כל אחד היום יכול לכתוב ביקורת באיזור הנ"ל.
כאמור, כמעט כל אחד היום יכול לכתוב ביקורת באיזור הנ"ל.