חשבתי שהיה להם מכשיר של MIO, אבל אני לא בטוח שהמכשירים האלה מגיעים עם IGO8.
בכל אופן, התוכנה הייתה בבירור IGO, וכדי לא לבלות איתם שעות ארוכות בטלפון, אני מעדיף שזה ישאר ככה.
לך על QTEC ותקנה לחוד את ה-IGO . יש לי גם QTEC, גם MIO וגם מכשיר של NAVNGO שהיא למעשה IGO ונתנה כנראה לסיני לייצר לה את המכשיר. ה-QTEC הכי מוצלח מבחינת מהירות, בהירות, קליטה ומחיר.
שלום רב
מספר הבהרות מכשיר סיני כלומר תוכנה פרוצה/גנובה
לחברת navngo לא קיים חומרה כנראה שאתה מתכוון לnovogo (חברת בנדא מגנטיק)
כמו כן חברת q-teq אינה עובדת בשיתוף פעולה עם igo
בכל אופן המנהלים פה לא אוהבים שאני ממליץ על מכשירים אך מכיוון שאף אחד אחר לא עונה אני מקווה שהם ישאירו את ההודעה:
ניתן לרכוש igo 8 במכשירי que או uniden ברשתות באג ואופיס דיפו ניתן לרכוש מכשירי נובוגו בקרביץ מכשירי premier וגם apex ניתן להשיג במחסני חשמל ומכשירי teac ניתן למצוא באוטו דיפו
כל המכשירים שציינתי נמכרים עם תוכנת igo 8 במידה ויש שאלות נוספות אשמח לעזור
ארז
שלום ארז,
1. ל-NAVNGO יש חומרת GPS שנקראת לימוזין (תעשה חיפוש ותמצא מיד) שם מופרדת יחידת העיבוד מהמסך.
2. אין לי מושג מי צריך לעבוד בשיתוף פעולה עם IGO, כל מה שצריך זו חומרת GPS סטנדרטית שתומכת ב-WINDOWS CE. ההוכחה הפשוטה שאני מכיר עשרות (!) שמשתמשים ב-QTEC עם IGO8 ועם IGO PRIMO ללא בעיה.
3. לא ברור לי מה הקשר בין מכשיר סיני לבין תוכנה פרוצה? ניתן להתקין תוכנה חוקית או פרוצה על כל המכשירים ושיחליט המשתמש אם הוא עבריין או לא. כל המכשירים, כולל כולם, מיוצרים בסין,טאיוואן, אינדונזיה וכו' כל ההבדל הוא בבחירת הרכיבים (תכנון GPS הוא כמעט זהה לגמרי בין כולם) ובבקרת האיכות על היצור.
kimono כתב:שלום ארז,
3. לא ברור לי מה הקשר בין מכשיר סיני לבין תוכנה פרוצה? ניתן להתקין תוכנה חוקית או פרוצה על כל המכשירים ושיחליט המשתמש אם הוא עבריין או לא. כל המכשירים, כולל כולם, מיוצרים בסין,טאיוואן, אינדונזיה וכו' כל ההבדל הוא בבחירת הרכיבים (תכנון GPS הוא כמעט זהה לגמרי בין כולם) ובבקרת האיכות על היצור.
...
לנציג GPS&MORE, אתם הרי מוכרים תוכנות על כרטיס SD למכשירים שלא נמכרו עם תוכנת ניווט.. מכשיר סיני יעבוד מצויין בדרך הזאת!
שלום רב
הסבר קצר ... חברת gps&more מעולם לא מכרה תוכנה חוקית למכשיר שנקנה דרך eBay או dealextream המכשירים שמגיעים עם igo מאתרים אלה הם לא חוקיים. כמו כן גם qtec אינה חברה שעובדת בשיתוף פעולה עם gps&more ולעולם לא נמכרה גרסא חוקית למכשירים אלו...