חיבור אודיו למגבר: האם יש הבדל בין: אופטי, קואקס , HDMI ?
יש לי נגן שיש לו 3 יציאות שמע דיגיטליות: אופטי, קואקס, ו -HDMI
מה הדרך הטובה ביותר לחברכ אותו למגבר שיש לו את כל הכניסות המתאימות?
האם חיבור HDMI בלבד יתן אותה איכות כמו חיבור עם כבל אופטי ?
כמובן שעדיף לי לחבר רק HDMI ולחסוך כבל נוסף, אם זה לא ישפיע על האיכות.....
מה הדרך הטובה ביותר לחברכ אותו למגבר שיש לו את כל הכניסות המתאימות?
האם חיבור HDMI בלבד יתן אותה איכות כמו חיבור עם כבל אופטי ?
כמובן שעדיף לי לחבר רק HDMI ולחסוך כבל נוסף, אם זה לא ישפיע על האיכות.....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אין הבדל חבר ב HDMI על מנת לצמצם את מספר הכבלים.
בנוסף אני לא יודע איזה רסיבר יש לך אבל HDMI 1.3 יעביר לך גם את פורמטי האודיו החדשים, מה שלא יהיה נכון עבור סוגי החיבורים האחרים שציינת.
בנוסף אני לא יודע איזה רסיבר יש לך אבל HDMI 1.3 יעביר לך גם את פורמטי האודיו החדשים, מה שלא יהיה נכון עבור סוגי החיבורים האחרים שציינת.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
HDMI נחשב יותר איכותי מאופטי וקואקס בגלל שהוא מאפשר רוחב פס יותר גדול להעברת מידע.
למשל, פורמטי אודיו HD כגון Dolby TrueHD ו-DTS Master Audio HD יכולים לעבור לרסיבר רק מעל כבל HDMI..!
למשל, פורמטי אודיו HD כגון Dolby TrueHD ו-DTS Master Audio HD יכולים לעבור לרסיבר רק מעל כבל HDMI..!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אבל אבל אבל זה מה שכתבתי לא?epony כתב:HDMI נחשב יותר איכותי מאופטי וקואקס בגלל שהוא מאפשר רוחב פס יותר גדול להעברת מידע.
למשל, פורמטי אודיו HD כגון Dolby TrueHD ו-DTS Master Audio HD יכולים לעבור לרסיבר רק מעל כבל HDMI..!...
במידה ואין לו צורך בפורמטים החדשים אין הבדל . במידה ויש צורך בפורמטים החדשים רק HDMI נותן מענה.
- epony
- חבר במועדון 10K

לא אמרתי שאתה טועה, רק נתתי חיזוק לדבריך 
- epony
- חבר במועדון 10K

ה-1311 הוא מגבר מצויין בשביל $200, ודובר על כך רבות בפורום בשבועיים האחרונים... המחיר שלו בדיוטי משקף הנחה יפה של כ-500 ש"ח מהמחיר שלו בארץ (שבעצמו ירד משמעותית בשבועות האחרונים כחלק מחיסול מלאים לקראת הגעת הדור הבא של רסיבר זה, ה-1312).
ישלו 4 כניסות HDMI בתקן 1.4, אשר מעביר גם וידאו (כולל תלת מימד) וגם אודיו (כולל כל הפורמטים המתקדמים, כדוגמת Dolby TrueHD ו-DTS Master Audio HD).
ישלו 4 כניסות HDMI בתקן 1.4, אשר מעביר גם וידאו (כולל תלת מימד) וגם אודיו (כולל כל הפורמטים המתקדמים, כדוגמת Dolby TrueHD ו-DTS Master Audio HD).
מחזק את ההמלצות שניתנו לפני לשימוש ב-HDMI, רק שים לב שלא יקרעו אותך במחיר הכבל (או הכבלים, במקרה אתה מתכוון גם לחבר את המגבר לטלוויזיה).
כבלי ה-HDMI שקניתי באיביי ב-2 דולר עושים את העבודה בלי כל הבדל איכות מאותם הכבלים שהציעו לי בארץ ב-100 שקל.
כבלי ה-HDMI שקניתי באיביי ב-2 דולר עושים את העבודה בלי כל הבדל איכות מאותם הכבלים שהציעו לי בארץ ב-100 שקל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- epony
- חבר במועדון 10K

shayf כתב:מחזק את ההמלצות שניתנו לפני לשימוש ב-HDMI, רק שים לב שלא יקרעו אותך במחיר הכבל (או הכבלים, במקרה אתה מתכוון גם לחבר את המגבר לטלוויזיה).
כבלי ה-HDMI שקניתי באיביי ב-2 דולר עושים את העבודה בלי כל הבדל איכות מאותם הכבלים שהציעו לי בארץ ב-100 שקל....