תופעה מוזרה ב-popcorn a-100

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום
יש ברשותי את popcorn a-100, ונתקלתי בתופעה מוזרה. במקרים מסויימים (נדירים יחסית, נתקלתי אולי ב-3) לא רואים תמונה ולא שומעים סאונד. הקבצים האלה הם MKV והאודיו הוא דולבי דיגיטל. אחד המקרים היה הופעה של להקת מיוז ועוד 2 של תוכניות ה-WWE. ונתקלתי גם במקרים שכן רואים תמונה אך לא שומעים סאונד כאשר גם מדובר בקובץ MKV והאודיו הוא דולבי דיגיטל ושוב מדובר על תוכניות ה-WWE. משהו כמו 10% מהתוכניות הללו לא שומעים סאונד. עשיתי בדיקה אצל חבר על סטרימר Dune HD Base, התוצאה הייתה דומה רק שבקבצים שלא ראו תמונה בפופקורן, כן ראו תמונה ב-Dune אך לא שמעו סאונד. יצויין כי במחשב כל הקבצים הללו מתנגנים חלק, עם תמונה וסאונד עם כל הנגנים שניסיתי (VLC, Media player classic with k-lite codec pack). לפי מה שידוע לי popcorn hour וה-dune מבוססים פחות או יותר על אותו צ'יפ של סיגמא דיזיינס (smp). אני חושב על לקנות סטרימר אחר, הכיוון הוא xtreamer dvd, שכידוע מבוסס על הצ'יפ של realtek ואולי זה יפתור את הבעיה הזאת. האם מישהו מכם נתקל בתופעה דומה?

Jonman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

עדכון

שליחה #2 

טוב, הלכתי לחבר שיש לו xtreamer sidewinder והרצתי עליו את הקבצים הבעייתיים.
התוצאה שקיבלתי: היה סאונד בכל הקבצים שבפופקורן לא היה. מבחינת הקבצים שלא הייתה תמונה בפופקורן, גם באקסטרימר לא הייתה תמונה, אך היה סאונד.
הדבר שדי ביאס אותי באקטסרימר הוא שבקבצי וידאו שצולמו ע"י אייפון מתנגנים בלי סאונד, לעומת פופקורן שמנגן אותם חלק. נראה לי שבמקרה שלי אין מנוס מ-HTPC למרות שזה לא הדבר הכי נוח בעולם אבל הוא מנגן הכל!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”