תשלום ע לVOD ביס...
זה ממש לא דומה...
בבזק אני משלם על התשתית, כנ"ל לגבי הסלולר, על איזו תשתית בדיוק אני משלם ליס ב-VOD?guyyg כתב:זה כמו לשאול למה אתה משלם דמי מנוי בבזק או בסלולר, כי זה שירות בתשלום מעבר לתשתית שהיא שלך יש תחזוקה של השירות הזה,
ואם אני לא טועה יש על זה זיכוי בתכנים...
דודי.
תשמע...
מה זאת אומרת "מה זה 9.90"??? אם יש לך כסף מיותר אני יותר מאשמח לקבל את זה ממך... 120 ש"ח לשנה זה חודש חינם אינטרנט+טלפון.gogo8989 כתב:אפשר להוציא מהם 4 חודשים מתנה בקשרי לקוחות אבל זה כרוך בעצבים עם נציגים...אבל ביננו מה זה 9.90??? על האינטרנט עצמו אתה משלם בסביבות ה-85 עד ל-150 ש"ח תלוי במהירות אבל אחי עזוב תחכה לסטרימר והכל יהיה בחינם!...
דודי.
אתה צודק...לא הבנת אותי נכון אני התכוונתי לכך שב-HOT אתה משלם 17.90 ש"ח וב-YES זה 9.90 ש"ל אבל כמו שאמרתי אתה יכול לבקש מקשרי לקוחות 4 חודשים חינם ושוב, יהיה סטרימר ואז תוכל **בחינם** לצפות ולראות במגוון תכנים וכל זה יקרה בחודש אוקטובר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ומה עם התשתית מהצד שלהם?
זה כמו לשאול למה נהג אוטובוס גובה ממני כסף כשהוא ממילא נוסע בדרך הזו גם ככה...
זה כמו לשאול למה נהג אוטובוס גובה ממני כסף כשהוא ממילא נוסע בדרך הזו גם ככה...
איזו תשתית מיוחדת יש ל-VOD?
הרי על הממיר אני כבר משלם, תשלום על הכבלים בקירות, תעבורת לויין וכו' אני משלם דרך המנוי הרגיל, אז איזו תשתית אחרת יש?oferlaor כתב:ומה עם התשתית מהצד שלהם?
זה כמו לשאול למה נהג אוטובוס גובה ממני כסף כשהוא ממילא נוסע בדרך הזו גם ככה......
עופר, אתה הרי יודע היכן אני עובד (אם לא, אפשר להבין לפי האימייל שלי), אני מכיר את נושא ה-VOD מבפנים ומבחוץ ואני ממש לא מבין על מה אני משלם.
דודי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
היות ולטכנולוגיה של שידור באמצעות לווין גם בקו החזור,לא הצטרפה חברת יס,מי שממן את תשתית קו החזור שבעבר היה באמצעות הטלפון והיום עבר למודם הרשת זה אתה.
אתה יכול להתנחם שהפטנט הזה עובד גם בחברות הלווין בארה"ב.
הספורטוטו והפיס במקומות שאין גישה קווית משתמשות בצלחת הלווין גם לקו החזור.
אתה יכול להתנחם שהפטנט הזה עובד גם בחברות הלווין בארה"ב.
הספורטוטו והפיס במקומות שאין גישה קווית משתמשות בצלחת הלווין גם לקו החזור.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
תשמע...
נראה לי שגם על ה-'סטרימר' הם יקחו תשלום, תשתיות אתה יודע...gogo8989 כתב:אתה צודק...לא הבנת אותי נכון אני התכוונתי לכך שב-HOT אתה משלם 17.90 ש"ח וב-YES זה 9.90 ש"ל אבל כמו שאמרתי אתה יכול לבקש מקשרי לקוחות 4 חודשים חינם ושוב, יהיה סטרימר ואז תוכל **בחינם** לצפות ולראות במגוון תכנים וכל זה יקרה בחודש אוקטובר......
דודי.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
Re: תשמע...
הם כבר הצהירו בחשיפה שלהם שהשירות הזה יעלה כסף, כך שאין כל חדש פה.dudil כתב: נראה לי שגם על ה-'סטרימר' הם יקחו תשלום, תשתיות אתה יודע......
אני מבין גביית תשלום על ה-'סטרימר' שהרי מדובר ב-FEATURE נוסף ואין להם דרך אחרת לגבות תשלום, הרי ב-VOD אני כבר משלם עבור התכנים ועבור התשתית, אז למה עוד תשלום אמורפי על אויר?smallville4r כתב:הם כבר הצהירו בחשיפה שלהם שהשירות הזה יעלה כסף, כך שאין כל חדש פה.dudil כתב: נראה לי שגם על ה-'סטרימר' הם יקחו תשלום, תשתיות אתה יודע.........
דודי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
פשוט אף אחד לא משלם. בגלל שרכשת או נתת פקדון- אתה משלם,או אולי יש לך עסקה ללא התחייבות.
המכשיר עולה 40 -60שח לחודש תלןי אם החזרת מקס ישן או ממיר הד ומגולם בו ויאודי כל התכנים חינם למעט ארוטי לשנה בלבד.-מבצע שהיה באפריל השנה.
המכשיר עולה 40 -60שח לחודש תלןי אם החזרת מקס ישן או ממיר הד ומגולם בו ויאודי כל התכנים חינם למעט ארוטי לשנה בלבד.-מבצע שהיה באפריל השנה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
הבנתי...
כנראה יש לי מבצע אחר שבו ה-VOD לא מגולם כבר. בכל אופן נראה לי דפוק לגבות תשלום סתם.זורו44 כתב:פשוט אף אחד לא משלם. בגלל שרכשת או נתת פקדון- אתה משלם,או אולי יש לך עסקה ללא התחייבות.
המכשיר עולה 40 -60שח לחודש תלןי אם החזרת מקס ישן או ממיר הד ומגולם בו ויאודי כל התכנים חינם למעט ארוטי לשנה בלבד.-מבצע שהיה באפריל השנה....
דודי.
המנוי לשירות הVOD מקנה לך גם צפייה בספרייה ענקית של תכנים חינם מעבר לזה יש תכנים בתשלום חודשי או פר צפייה ,כך שלא מדובר על תשלום רק על תשתיות וכדומה וזה לא ממש אמורפיdudil כתב:אני מבין גביית תשלום על ה-'סטרימר' שהרי מדובר ב-FEATURE נוסף ואין להם דרך אחרת לגבות תשלום, הרי ב-VOD אני כבר משלם עבור התכנים ועבור התשתית, אז למה עוד תשלום אמורפי על אויר?smallville4r כתב:הם כבר הצהירו בחשיפה שלהם שהשירות הזה יעלה כסף, כך שאין כל חדש פה.dudil כתב: נראה לי שגם על ה-'סטרימר' הם יקחו תשלום, תשתיות אתה יודע............
אז מה שאתה אומר בעצם, זה שאני משלם על התכנים 'בחינם'... אז זה לא ממש חינם...ray1 כתב:המנוי לשירות הVOD מקנה לך גם צפייה בספרייה ענקית של תכנים חינם מעבר לזה יש תכנים בתשלום חודשי או פר צפייה ,כך שלא מדובר על תשלום רק על תשתיות וכדומה וזה לא ממש אמורפיdudil כתב:אני מבין גביית תשלום על ה-'סטרימר' שהרי מדובר ב-FEATURE נוסף ואין להם דרך אחרת לגבות תשלום, הרי ב-VOD אני כבר משלם עבור התכנים ועבור התשתית, אז למה עוד תשלום אמורפי על אויר?smallville4r כתב:הם כבר הצהירו בחשיפה שלהם שהשירות הזה יעלה כסף, כך שאין כל חדש פה.dudil כתב: נראה לי שגם על ה-'סטרימר' הם יקחו תשלום, תשתיות אתה יודע...............
לדעתי למען ההגינות, התשלום הזה היה צריך להתקזז עם העובדה שאני זה שמשלם על תשתית האינטרנט שבלעדיה אין ליס VOD בכלל.
דודי.
דודי- אתה גם משלם על החשמל בשביל להפעיל את הממיר ,זה לא אומר שאתה צריך לקבל שירותים שעולים לחברה כסף חינם .גם רוב האפליקציות של APPLE שיכולים לעבוד רק בתשתית אינטרנט או 3g הם לא חינמים למרות שאתה משלם על התשתית .
גם התכנים שאתה מקבל חינם כחלק מהמנוי לVOD עולים ליס כסף (ספקי התוכן )וכמובן גם הרוחב פס באינטרנט לשירות הVOD לא ניתן ליס חינם .
אני באמת חושב שה 10 ש"ח שווים את השירות הזה שמאפשר לך צפייה חינמית בהמון תכנים ,במיוחד אם יש לך ילדים .
גם התכנים שאתה מקבל חינם כחלק מהמנוי לVOD עולים ליס כסף (ספקי התוכן )וכמובן גם הרוחב פס באינטרנט לשירות הVOD לא ניתן ליס חינם .
אני באמת חושב שה 10 ש"ח שווים את השירות הזה שמאפשר לך צפייה חינמית בהמון תכנים ,במיוחד אם יש לך ילדים .
תשמע...
דודי- אתה גם משלם על החשמל בשביל להפעיל את הממיר
---סליחה... היתממות, מה הקשר? אני גם משלם על הסוללות לשלט. לא שמעת אותי מתלונן על זה.
זה לא אומר שאתה צריך לקבל שירותים שעולים לחברה כסף חינם.
---נכון, אני לא מצפה לקבל בחינם אבל אני טוען שאני כבר משלם על זה.
גם רוב האפליקציות של APPLE שיכולים לעבוד רק בתשתית אינטרנט או 3g הם לא חינמים למרות שאתה משלם על התשתית.
---מה מלפפונים לעגבניות? אני לא חייב לשלם על תשתית, אני יכול למשל להחליט שאני משתמש באפליקציות רק במקומות בהם האינטרנט הוא חינם, ניסית לחבר את הממיר ולקבל VOD ברשת אלחוטית בבית קפה?
גם התכנים שאתה מקבל חינם כחלק מהמנוי לVOD עולים ליס כסף (ספקי התוכן )
---כבר אמרתי שאני מוכן לשלם על תוכן.
וכמובן גם הרוחב פס באינטרנט לשירות הVOD לא ניתן ליס חינם .
---גם רוחב הפס ללוין ואני לא משלם על זה בנפרד.
---הצפיה החינמית היא רק עד סוף החודש ואז יגבה כסף גם על ה-'שירות' וגם על התוכן.
זה די דומה לדעתי לגביית דמי אבטחה בבתי קפה ומסעדות, יש לך הוצאות נוספות, אין בעיה, תעמיס אותן על מחיר המנות, אל תבקש ממני אקסטרא ביציאה. יש ליס הוצאות נוספות, שיעמיסו אותן על מחיר התוכן ואני אחליט אם משתלם לי לקנות או לא.
---סליחה... היתממות, מה הקשר? אני גם משלם על הסוללות לשלט. לא שמעת אותי מתלונן על זה.
זה לא אומר שאתה צריך לקבל שירותים שעולים לחברה כסף חינם.
---נכון, אני לא מצפה לקבל בחינם אבל אני טוען שאני כבר משלם על זה.
גם רוב האפליקציות של APPLE שיכולים לעבוד רק בתשתית אינטרנט או 3g הם לא חינמים למרות שאתה משלם על התשתית.
---מה מלפפונים לעגבניות? אני לא חייב לשלם על תשתית, אני יכול למשל להחליט שאני משתמש באפליקציות רק במקומות בהם האינטרנט הוא חינם, ניסית לחבר את הממיר ולקבל VOD ברשת אלחוטית בבית קפה?
גם התכנים שאתה מקבל חינם כחלק מהמנוי לVOD עולים ליס כסף (ספקי התוכן )
---כבר אמרתי שאני מוכן לשלם על תוכן.
וכמובן גם הרוחב פס באינטרנט לשירות הVOD לא ניתן ליס חינם .
---גם רוחב הפס ללוין ואני לא משלם על זה בנפרד.
---הצפיה החינמית היא רק עד סוף החודש ואז יגבה כסף גם על ה-'שירות' וגם על התוכן.
זה די דומה לדעתי לגביית דמי אבטחה בבתי קפה ומסעדות, יש לך הוצאות נוספות, אין בעיה, תעמיס אותן על מחיר המנות, אל תבקש ממני אקסטרא ביציאה. יש ליס הוצאות נוספות, שיעמיסו אותן על מחיר התוכן ואני אחליט אם משתלם לי לקנות או לא.
דודי.