מתנתק מהוט האם הם מחויבים להחזיר את החיבור לאנטנה של הבנין?
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מעניין אותי לראות אם היא תשפר את הקליטה בממיר הדיגיטלי.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כן, הם חייבים עפ"י חוק.
ראה סעיף 4 פה, בטיפים של משרד התקשורת הנוגעים לנושא:
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/1340.pdf
ראה סעיף 4 פה, בטיפים של משרד התקשורת הנוגעים לנושא:
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/1340.pdf
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

כן, גם אני רואה את זה. הטכנאי היה גס רוח בצורה מיוחדת "אני לא חייב לעשות לך כלום, ואני לא מתווכח איתך .אם יש לך בעיה דבר עם שירות הלקוחות". לא הייתי מנוי של החברה הזאת מעולם ולא ברור לי איך היא קיימת.
כאשר התנתקתי מהם, ציינתי כי אני מעוניין להחזיר את החיבור לתורן המרכזי. המוקדנית ניסתה לשכנע אותי שהם לא חייבים על-פי חוק. שלפתי את החוזה והקראתי לה את הסעיף הרלוונטי. בשלב הזה היא טענה שזה לא בכל בניין ושזה גם תלוי באיזה עיר אני גר (?). ביקשתי ממנה שתנחה את הטכנאי, זה שמגיע לאסוף את הציוד, שיחבר חזרה את הכבל לאנטנה שעל הגג. חזרתי על הבקשה כאשר הטכנאי היגיע והוא עשה זאת במקום.DonkeyKong כתב:מעניין אותי לראות אם היא תשפר את הקליטה בממיר הדיגיטלי....
במידה ולא יעשה זאת - דרוש כי יציין בדו"ח החזרת הציוד (שממנו אתה מקבל העתק) כי דרשתה חיבור לאנטנה אבל הטכנאי סירב.
החוק מחייב אותם לעשות זאת אבל הם לא אחראיים לתקינות האנטנה על הגג או לתקינות תשתית התקשורת המובילה לתורן שעל הגג.
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

החברה מסרבת עדיין לעשות את זה. דיברתי עם מוקד שירות הלקוחות.
שלחתי מכתב בעניין למועצת הכבלים והלווין ולמשרד התקשורת.
שלחתי מכתב בעניין למועצת הכבלים והלווין ולמשרד התקשורת.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
קיימת בגלל אנשים שמוכנים ללשלם כל מחיר ללא "שירות"DonkeyKong כתב:כן, גם אני רואה את זה. הטכנאי היה גס רוח בצורה מיוחדת "אני לא חייב לעשות לך כלום, ואני לא מתווכח איתך .אם יש לך בעיה דבר עם שירות הלקוחות". לא הייתי מנוי של החברה הזאת מעולם ולא ברור לי איך היא קיימת....
כמו שאר הלבאגן במדינה.