שאלה למביני עניין?
שלום רב לכל המשתתפים.
ראשית ברצוני להנצל על הבורות בנושא ואשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיהף
בקיצור רכשתי מערכת קולנוע ביתי משובלת של פיוניר.שבאתי לחבר את המערכת לטלויזיה (בדי וי די -הטלויזיה מוגדרת כחיבור line).שזה היה בשלט של המערכת על line אז סבבה שמעו את הטלויזיה ברמקולים של המערכת.
שהעברתי לדי וי די שמעו רק קול בלי תמונה.
מה לא ניסתי לשחק עם החיבורים של הטלוזיה וכו -כאשר החלפית בין החיבורים אז ראו די וי די אבל את שידורי הלווין רק שמעו אותה בעיה רק הפוך.
איך אני יכול לפתור את הבעיה מבלי כל פעם לשחק עם הכבלים?
המון המון תודה למבינים.
בקיצור רכשתי מערכת קולנוע ביתי משובלת של פיוניר.שבאתי לחבר את המערכת לטלויזיה (בדי וי די -הטלויזיה מוגדרת כחיבור line).שזה היה בשלט של המערכת על line אז סבבה שמעו את הטלויזיה ברמקולים של המערכת.
מה לא ניסתי לשחק עם החיבורים של הטלוזיה וכו -כאשר החלפית בין החיבורים אז ראו די וי די אבל את שידורי הלווין רק שמעו אותה בעיה רק הפוך.
המון המון תודה למבינים.
לא הבנתי כלום..
אם תוכל לשים תמונה של הפאנל האחורי של המערכת, זה יעזור..
אם תוכל לשים תמונה של הפאנל האחורי של המערכת, זה יעזור..
ברוך הבא לפורום בונו
מספר דברים
1. תערוך את הכותרת כל שהיה ניתן להבין מה אתה רוצה מבלי להיכנס או שהכותרת תרמוז על תוכן השאלה
2.הפורום הנ"ל הינו פורום בנושא סטריאו ממליץ לך להעביר את השאלה לפורום מקביל "רב ערוצי" אני בטוח ששם יוכלו ח לעזור לך
ביתר מקצוענות .
בכל מקרה המשך מהנה .
מספר דברים
1. תערוך את הכותרת כל שהיה ניתן להבין מה אתה רוצה מבלי להיכנס או שהכותרת תרמוז על תוכן השאלה
2.הפורום הנ"ל הינו פורום בנושא סטריאו ממליץ לך להעביר את השאלה לפורום מקביל "רב ערוצי" אני בטוח ששם יוכלו ח לעזור לך
ביתר מקצוענות .
בכל מקרה המשך מהנה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
שאלה למביני עניין:
שלום רב לכל המשתתפים.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
אין לפרסם את אותה הודעה פעמיים
רצוי שתערוך את הכותרת של השירשור הזה בכדי שמרטין או עופר ימחקו אותה, ואת ההודעה השנייה שלך הם כבר יעבירו למקום המתאים, מפני ששם כבר יש תגובות להודעתך.
-golan-
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

במידה ויש לך DVD וממיר אתה צריך לחבר את יציאות הסאונד למגבר ואת יציאות הוידאו לטלויזיה.
אם יש לך שני כניסות RCA (צהוב, לבן,אדום) בטלויזיה אתה צריך לחבר את ה-DVD לאחת הכניסות ואת הממיר לכניסה השנייה, כך תוכל גם לשמוע וגם לראות בטלויזיה ובמערכת.
מה שעשית כנראה חיברת את ה-DVD לכניסת הוידאו של AV2 ואת החיבור של הסאונד (לבן+אדום) ל- AV1 ולכן כאשר שמת על AV1 שמעת רק את הסאונד בטלויזיה.
האם ה-DVD שלך משמש כמגבר?
אם יש לך שני כניסות RCA (צהוב, לבן,אדום) בטלויזיה אתה צריך לחבר את ה-DVD לאחת הכניסות ואת הממיר לכניסה השנייה, כך תוכל גם לשמוע וגם לראות בטלויזיה ובמערכת.
מה שעשית כנראה חיברת את ה-DVD לכניסת הוידאו של AV2 ואת החיבור של הסאונד (לבן+אדום) ל- AV1 ולכן כאשר שמת על AV1 שמעת רק את הסאונד בטלויזיה.
האם ה-DVD שלך משמש כמגבר?
-golan-
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

bono - אף אחד לא אמר לך לא לשלוח הודעה ואנחנו כמובן תמיד שמחים לעזור, אתה פשוט פירסמת את אותה השאלה 3 פעמים בשלוש פורומים שונים לכן רשמתי לך הסברים מה לבצע, מכיוון שכבר קיבלת תגובות על השאלה בפורום כללי הסברתי לך שתמשיך להתכתב עם החברים לגבי הבעיה בשירשור הזה ואת שתי ההודעות תערוך בכדי שימחקו אותם.
מי שאמר לך לפרסם את ההודעה בפורום אודיו ק"ב צודק, הוא כנראה לא שם לב לכך שכבר פירסמת את אותה הודעה בפורום כללי.
לכן הערתי את תשומת ליבך לגבי הכללים של שליחת ההודעות.
אתה מוזמן להמשיך להגיב בשירשור שכבר פתחת בפורום בכללי (מרטין או עופר כבר יעבירו את ההודעה לפורום המתאים) - נשמח להמשיך ולעזור לך...
מי שאמר לך לפרסם את ההודעה בפורום אודיו ק"ב צודק, הוא כנראה לא שם לב לכך שכבר פירסמת את אותה הודעה בפורום כללי.
לכן הערתי את תשומת ליבך לגבי הכללים של שליחת ההודעות.
אתה מוזמן להמשיך להגיב בשירשור שכבר פתחת בפורום בכללי (מרטין או עופר כבר יעבירו את ההודעה לפורום המתאים) - נשמח להמשיך ולעזור לך...
-golan-
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
משיחה עם שכן שיש בידו את אותה מערכת נאמר לי כי מאחר ויש לי רק av1 בטלוויזיה כל פעם אצטרך להחליף בין החיבורים כאשר ארצה לראות yes או די וי די . השאלה היא האם אין מפצל av שבו אוכל לחבר את שני החיבורים ולהחליט מה אראה דרך השלט ולא דרך החלפה פיזית של הכבלים.?
זה לא משנה אם יש שם רק AV1 בTV יכול להיות שהמערכת שלך משמשת כממתג וידאו, לכן אם היה תמונה של המערכת זה היה עוזר..
או שתתן דגם של המערכת..
או שתתן דגם של המערכת..
או שתראה שידורי לויין בRF ואת הDVD תחבר לAV שבTV
או שתשתמש במשהו דומה לזה..
http://www.ctop-electronics.com/emall/p ... 8849&af=10
או תבדוק שוב בTV אולי יש לך חיבור SCART.
או שתשתמש במשהו דומה לזה..
http://www.ctop-electronics.com/emall/p ... 8849&af=10
או תבדוק שוב בTV אולי יש לך חיבור SCART.
אמרת שיש לך במערכת חיבורי RCA (לבן ואדום) מה רשום לידם..?
אילו חיבורים יש לך עוד?
אילו חיבורים יש לך עוד?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה מה שאנחנו מנסים לברר, הוא אמר שיש לו חיבורי RCA אולי זה אודיו אין.