נתבקשתי למצוא לאישתי טלפון
אני ננעל יותר ויותר על הדפי לאור העובדה שהטלפון חייב להיות עמיד בנפילות והשאלה שלי הינה
אני יודע שקיימת גירסא לא רישמית של CM7 לדפי http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1033654
השאלה האם משהו התקין אותה ויודע כי ניתן לשנות את ממשק המשתמש לעיברית?
Motorola defy , CM7 ועיברית
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
יש לי DEFY.
לצערי המצלמה לא ממש סבירה
. מצלמת, הרזולוציה סבירה, העדשה לא וגם לא יכולת ההתמודדות עם תנאי אור לא מושלמים.
היא מספיקה כדי "ללכוד רגעים". לא כתחליף אפילו למצלמת פוקט ב 600 שקל.
המכניקה מעולה ועמידה. גם המסך וגם הפלסטיקה.
אני משתמש במכשיר יותר כטלפון + יומן + פנקס כתובות; מכשיר ניווט, וקצת מידע מהאינטרנט.
ככזה, הגודל שלו אופטימלי, למרות שהמסך טיפה קטן (בהשוואה לאייפון ולגלקסי למשל).
פחות מומלץ למי שרוצה לגלוש הרבה או שיש לו קשיים בראיה, למרות שאפשרי.
לא התקנתי עדיין רום חדש, כי בסתר ליבי אני מקווה שסלקום תוציא עדכון, למרות שהנסיון עם מוטורולה לא מצביע על כך שזה יקרה.
קח בחשבון שהעובדה שהוא לא מאד נפוץ (כמעט 80% מהשוק בארץ זה אייפון וגלקסי לדורותיהם. גם בעולם האחוזים גבוהים) עלולה להקשות עליך בהשגת רומים יחודיים ובהשגת אביזרים - סוללה רזרבית אפשר בדילאקסטרים, גם אם יותר יקר מלגלקסי. כיסוי, מטען מקורי, מחזיק לרכב וכו - יהיה יותר קשה.
וקח גם בחשבון שממשק הטלפוניה - שיחות, סמסים, חיווים, וכו, על סף הרקבון בגרסה של מוטורולה.
אם לסכם - אני מרוצה מהמכשיר, אבל בכלל לא בטוח שאקנה את מחליפו כשיגיע היום, ולא בטוח שכולם יאהבו אותו.
לצערי המצלמה לא ממש סבירה
היא מספיקה כדי "ללכוד רגעים". לא כתחליף אפילו למצלמת פוקט ב 600 שקל.
המכניקה מעולה ועמידה. גם המסך וגם הפלסטיקה.
אני משתמש במכשיר יותר כטלפון + יומן + פנקס כתובות; מכשיר ניווט, וקצת מידע מהאינטרנט.
ככזה, הגודל שלו אופטימלי, למרות שהמסך טיפה קטן (בהשוואה לאייפון ולגלקסי למשל).
פחות מומלץ למי שרוצה לגלוש הרבה או שיש לו קשיים בראיה, למרות שאפשרי.
לא התקנתי עדיין רום חדש, כי בסתר ליבי אני מקווה שסלקום תוציא עדכון, למרות שהנסיון עם מוטורולה לא מצביע על כך שזה יקרה.
קח בחשבון שהעובדה שהוא לא מאד נפוץ (כמעט 80% מהשוק בארץ זה אייפון וגלקסי לדורותיהם. גם בעולם האחוזים גבוהים) עלולה להקשות עליך בהשגת רומים יחודיים ובהשגת אביזרים - סוללה רזרבית אפשר בדילאקסטרים, גם אם יותר יקר מלגלקסי. כיסוי, מטען מקורי, מחזיק לרכב וכו - יהיה יותר קשה.
וקח גם בחשבון שממשק הטלפוניה - שיחות, סמסים, חיווים, וכו, על סף הרקבון בגרסה של מוטורולה.
אם לסכם - אני מרוצה מהמכשיר, אבל בכלל לא בטוח שאקנה את מחליפו כשיגיע היום, ולא בטוח שכולם יאהבו אותו.
ערן