תודה על הזריזות בסקירה
אני מאמין שהאפליקציה תהיה הרבה יותר שימושית ברגע שהיא תכיל גם שליטה. קצת חבל באמת השימוש בתוכנה צד שלישי במחשב ולא DLNA או SMB, אבל אני מקווה שזה הולך להשתנות בקרוב.
התקנתי את האפליקציה על ה ipad ואת ה manager על שני מחשבים בבית ולא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה את המחשבים שלי ב ipad באופןו קבוע.
מדי פעם אני רואה את אחד המחשבים ומצליח להזרים ממנו תוכן, אבל רוב הזמן האפליקציה לא מוצאת את המחשבים שלי ברשת הביתית.
אני מוודא שה ipad מחובר ל Wi-Fi בבית ולא לרשת אחרת או לרשת הסלולארית.
עוד מישהו ניתקל בבעיה הזו?
תודה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
MartinHSabag כתב:הורדתי את הגירסא הרשמית (היתה לי הבטא קודם) ועכשיו היא הרבה יותר מהירה, אבל עדיין הוא לא מציג לי את השירים מהמחשב שלי....למישהו זה עובד?
...
מרטין - לפי מה שהבנתי (וקראתי..), האפליקציה לאייפד מטפלת רק בוידאו - לא תמונות ושירים
בכל מקרה - באפליקציה של בוקסי לאייפד אתה יכול לראות, חוץ מתכנים מהרשת הביתית שלך, תכנים "שיתופיים" מ Youtube ו facebook. (למשל - אם 'חבר' שלך בפייסבוק שיתף אותך בסרטון - הוא יופיע באפליקציה)
oris74 כתב:בשביל זה אתה לא צריך את האפליקציה של בוקסי...
בכל מקרה - באפליקציה של בוקסי לאייפד אתה יכול לראות, חוץ מתכנים מהרשת הביתית שלך, תכנים "שיתופיים" מ Youtube ו facebook. (למשל - אם 'חבר' שלך בפייסבוק שיתף אותך בסרטון - הוא יופיע באפליקציה)
...
לא הסברתי עצמי טוב ,
אני מעוניין לראות תכנים מהאינטרנט ( רצוי HD ) ללא צורך בהורדה למחשב ושיתוף ,
חשבתי כי אם ארכוש את הבוקסי , אחברו לחשמל ולמסך , אוכל לצפות בעזרת התפריט המובנה תכנים מוכנים ...
כשהבעיה מתרחשת - האפליקציה לא מזהה את המחשבים או שהיא מזהה אבל לא מציגה את התכנים שלהם?
בדקת שיש לך את הגרסא האחרונה? (אני יודע שהיה כבר עדכון אחד לפחות)
האפליקציה לא מזהה את המחשבים בכלל.
הצלחתי לזהות את אחד המחשבים פעם אחת, זה עבד כמה דקות ואז סגרתי את האייפד. למחרת זה שוב לא עבד ולא עובד מאז בכלל.
בדקתי ויש לי את הגרסה העדכנית.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't