מבקש עזרה בבחירת ממיר לילות הבודדים בבסיס...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Naimdor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מקווה שהכותרת גרמה לכם להיכנס :) ...
אז ככה, אני משרת כרגע בצבא ויש לי במשרד טלויזיה CRT גדולה שלא בשימוש (היה שם xbox וכשהקצין שהחלפתי עזב אז הוא עזב איתו...).
הטלויזיה פועלת אבל לא קולטת ערוצים (עם אנטנה שאילתרתי היא קלטה באיכות נמוכה מינוס מינוס :עצוב: ...)

בקיצור החלטתי להשקיע את ה200-300 שקל על מנת שאני יוכלל לצפות בערוצים הבסיסים.
אני לא מחפש ממיר חכם מדי, אני צריך שיהיה באיכות טובה (אני נמצא בבסיס שעל יד קרית גת - ממש קרוב), עם לוח שידורים ואפשרות לעצירה של שידור חיי היא מבורכת.
אם יש אפשרות להקלטה אז מן הסתם עדיף (האם יש ממירים עם זיכרון פנימי שניתן להקליט עליהם?) אבל לא חובה...

מצאתי כמה אפשרויות, הקונקה 980 שמצאתי ב304 ש"ח, DVB-T HD-8080 שעולה 350 ש"ח (http://www.satsigma.co.il/aecommerce/c6063/41558.php), והInnova 7002 ב260 ש"ח.
האם יש שני ממירים Innova 7002 וInnova 7200?

תודה מראש!
נ.ב
האם לפי המקום שאני נמצא בו, לדעתכם אני אצטרך אנטנה חיצונית? אם כן אשמח לקבל המלצה גם לאנטנה, למרות שבטוח שאני אנסה קודם בלי...

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

לא משנה איפה אתה נמצא, בסוף צריך אנטנה כלשהיא. אחוז קליטה פנים דירתית מאוד נמוכה ביחס למה שהרשות השניה הציבה לעצמה בתור מטרה [85 אחוז קליטה פנים דירתית]. אחוז קליטה פנים-דירתית אני מאמין שהוא בכיוון של 50 אחוז קולטים בתוך הדירה כולל אנטנה אקטיבית.
אז אחרי החפירה הזו. מומלץ לקנות ממיר [לא משנה איזה] כולל אנטנה אקטיבית.
המלצה די גורפת היא לקנות ממיר HD. תעשה חיפוש על ממירים בפורום [יש כפתור חיפוש!!!] אם אתה עדיין אחרי שקראת את כל המידע, לא מבין משהו. אז תשאל חופשי.
נקודה חשובה, ממליץ לך לבדוק אם קיימת צלחת לווין, בקירבת המשרד והאם יש לך נקודה YES, אם יש משרד צמוד לשלך ויש שם נקודת YES, תוכל לקנות מפצל וכבל לוין, ודרך זה לקבל את הקליטה מהצלחת.
ודרך ממיר פשוט לשידורים FTA. תוכל לקלוט את אותם 5 ערוצים בעברית.

Naimdor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

קודם ל תודה

שליחה #3 

האמת שאחרי שראיתי 100 צפיות ואפילו לא תגובה אחת חשבתי שלא יהיו גם... אז תודה
עשיתי חיפוש! אבל לא ראיתי שום דבר חד משמעי...
אחרי עוד קצת חיפוש נראה שה7002 הכי כדאי, וכמו כן הוא גם כן hd כמו שהמלצת... ( האם באמת אין דגם 7200? אלא רק 7002?)
האם באמת מבחינת איכות שידור אין יותר מדי הבדל בין הממירים? זה יותר תלוי במיקום ובאנטנה???
האמת שיש צלחת של יס שלא בשימוש, לפי מה שאני יודע היה שם פעם יס פיראטי או משהו כזה, האם אני יכול לחבר את הצלחת לממיר? או שצריך לקנות ממיר שונה? הצלחת לא צמודה למשרד שלי אבל לדעתי גם לא יותר מדי רחוקה...

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

ממליץ על ממיר Innova 7002.

לגבי שימוש בצלחת של יס עם ממיר יס - הנושא לא חוקי , וכאן זה לא המקום לדבר עליו.
יש פורום ייעודי ללווין שמתעסק בנושא הזה , חפש בגוגל.

Naimdor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

לא התכוונתי לשום דבר לא חוקי

שליחה #5 

התכוונתי לחבר את הצלחת במקום אנטנה כדי לקלוט את ה 5 ערוצים ולא כל ערוץ של יס...
הכוונה אם בסוף אני אקנה את האינובה לפי איך שזה נראה, אני יוכל במקום לקנות אנטנה חיצונית להשתמש בצלחת?

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #6 

אתה יכול לקנות ממיר FTA פשוט ולהתחבר לצלחת.
כך אתה לא גונב את יס.
צלחת לא משמשת בהכרח אנטנה טובה לעידן +, ואם אתה מתחבר לצלחת בממיר FTA, תוכל לקבל את כל ערוצי עידן + (נכון היום) וגם את ערוץ המזרח התיכון.

streamer
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

Innova 7002 הוא ממיר DVB-T. ממירי DVB-T מסוגלים לקלוט רק את השידור הקרקעי - חמשת הערוצים.
ללא חיבור ממיר ואנטנה, לא ניתן לדעת מה רמת הקליטה במקום. גם אם הקליטה טובה בשעה מסויימת, לעתים יש צורך באנטנה חיצונית או מוגברת כדי להתגבר על הפרעות המתרחשות בשעות אחרות.

ממירי DVB-S קולטים את השידור הלוויני - חמשת הערוצים, המזה"ת, ערוץ חדשות באנגלית RussiaToday ורשתות הרדיו של קול ישראל.
שים לב שנדרשת נקודת לווין. במידה והצלחת מכוונת ללווין עמוס (מה שנכון אם קלטו קודם YES ללא הפרעות ומאז לא הזיזו את הצלחת) לא צפויה בעיה בקליטה.

בתשתית ה-DVB-T בלבד אמורים לעלות הערוצים 23, 24, 9, הערוץ הראשון HD וערוצי הרדיו האזוריים והארציים, ככל הנראה במהלך השנה הבאה.
בתשתית ה-DVB-S קיים לוח שידורים לתכנית המשודרת והבאה בלבד, ובערוצים 2 ו-10 בלבד.

אם חשובים לך הערוצים שיועלו ל-DVB-T, אני ממליץ לך לפני הקנייה להשאיל ממיר ואנטנה ולבדוק את רמת הקליטה, ובכל מקרה לקנות ממיר במקום שתוכל להחזיר ולקבל החזר כספי אם יופיעו בעיות בקליטה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”