שלום,
אני מתכנן לחבר את האוזניות הנ"ל ל squeesbox.
האם יש צורך בהגברה נוספת?
אם כן, האם ה - FIIO 5 יספיק או שיש המלצות טובות משמעותית בטווח של עד 50$ (קניה בארה"ב).
תודה,
הגברה ל SHURE 840
-
michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
ה-cMoy הוא לא הרבה מעבר למגבר שרת בחוג סגור. לא שזה רע, רוב המגברים הבסיסיים בנויים כך, אך יש לו מגבלות מהסיבה הזו. הוא מיועד לתת הגבר מתח בעיקר, לכן למי שצריך להזיז אוזניות עם עכבה גבוהה הוא מעולה. בשביל לדחוף אוזניות עם עכבה נמוכה הוא קצת מוגבל עקב מגבלות זרם של מגבר השרת שמתמשים ב, והעובדה שהוא מגביר גם את הרעשים וכל שאר ההפרעות בדיוק כמו שהוא מגביר את האות, בשביל לדחוף אוזניות שחסר לך זרם בשבילן יש אופציות חזקות יותר.
מיכאל, אם לומר לך תאכלס מעולם לא ניסיתי את היציאת אוזניות של ה-SB3, אבל יש לי אחד כזה בבית ויש לי גם cMoy שבניתי שעובד עם 2 סוללות 9V. אתה מוזמן לבוא לביקור עם האוזניות שלך ולשמוע איך הם מסתדרים איתן. אם תחליט שיש לך צורך ב-cMoy, אז יש לא מעט מקומות שאפשר להשיג אחד כזה. כמדומני גם אייל פרסם אחד כזה בלוחות כאן.
מיכאל, אם לומר לך תאכלס מעולם לא ניסיתי את היציאת אוזניות של ה-SB3, אבל יש לי אחד כזה בבית ויש לי גם cMoy שבניתי שעובד עם 2 סוללות 9V. אתה מוזמן לבוא לביקור עם האוזניות שלך ולשמוע איך הם מסתדרים איתן. אם תחליט שיש לך צורך ב-cMoy, אז יש לא מעט מקומות שאפשר להשיג אחד כזה. כמדומני גם אייל פרסם אחד כזה בלוחות כאן.
-
michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
תודה על התגובות.
החלטתי להזמין את ה CMOY מ EBAY, מקסימום נפלתי ב 45$.
החלטתי להזמין את ה CMOY מ EBAY, מקסימום נפלתי ב 45$.