שאלה בקשר לעדכון קושחה A-210
רכשתי לאחרונה A-210 ומצאתי שגרסת הקושחה שלו היא:
02-03-101022-21pop-411-094
כשבדקתי ברשימת עדכוני הקושחה שפורסמו לא מצאתי שום עדכון עם מספר כזה.
השאלה היא אם מספיק שאעדכן רק את הגרסה האחרונה שיצאה וזה ייתן לי את כל העדכונים הקיימים, או שאני צריך לעדכן גם כמה גרסאות אחורה?
ועוד שאלה בקשר לאחריות - קניתי בבאג דיוטי פרי ולא קיבלתי מהם תעודת אחריות. האם חשבונית הקופה שנתנו לי מספיקה לצורך האחריות?
02-03-101022-21pop-411-094
כשבדקתי ברשימת עדכוני הקושחה שפורסמו לא מצאתי שום עדכון עם מספר כזה.
השאלה היא אם מספיק שאעדכן רק את הגרסה האחרונה שיצאה וזה ייתן לי את כל העדכונים הקיימים, או שאני צריך לעדכן גם כמה גרסאות אחורה?
ועוד שאלה בקשר לאחריות - קניתי בבאג דיוטי פרי ולא קיבלתי מהם תעודת אחריות. האם חשבונית הקופה שנתנו לי מספיקה לצורך האחריות?
בטח שיש. אם אני לא טועה זה נמצא בכפתור של הכתוביות, ואז אתה צריך לבחור "שינוי צבע" וייפתחו לך אפשרויות לגבי התרגום כולל הגודל.amir073 כתב:התקנתי.
מוזר לי שאין שום דרך להגדיל את הפונטים של הכתוביות. ב- a110 זה היה אפשרי...
לא עובד. השינוי צבע רק נותן אפשרויות של שינוי צבע.nadav_83 כתב:בטח שיש. אם אני לא טועה זה נמצא בכפתור של הכתוביות, ואז אתה צריך לבחור "שינוי צבע" וייפתחו לך אפשרויות לגבי התרגום כולל הגודל.amir073 כתב:התקנתי.
מוזר לי שאין שום דרך להגדיל את הפונטים של הכתוביות. ב- a110 זה היה אפשרי......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תשנה את הבחירה תחת "השינוי צבע" ואז אופציית גודל התרגום תהפוך לפעילה.amir073 כתב:לא עובד. השינוי צבע רק נותן אפשרויות של שינוי צבע.nadav_83 כתב:בטח שיש. אם אני לא טועה זה נמצא בכפתור של הכתוביות, ואז אתה צריך לבחור "שינוי צבע" וייפתחו לך אפשרויות לגבי התרגום כולל הגודל.amir073 כתב:התקנתי.
מוזר לי שאין שום דרך להגדיל את הפונטים של הכתוביות. ב- a110 זה היה אפשרי.........
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מאחר ואני לא מול המכשיר קשה לי לענות, כי אני לא זוכר בע"פ.amir073 כתב:לשנות צבע של הכתוביות?...
מה האופציות שם?
שום דבר לא עובד:
בהגדרות יש רק אופציית בחירה לשפה ושם בחרתי עברית.
בלחיצה על כפתור הכתוביות בשלט: עם החיצים למעלה ולמטה אני יכול לעבור על 4 אופציות:
1 - השהיית זמן כתוביות.
2 - צבע כתוביות. שיחקתי עם האפשרויות, אבל זה נותן רק החלפה של צבע. השארתי על אפשרות auto
3 - track - ממה שראיתי זה מדליק או מכבה את הכתוביות.
4 - שפה.
בקיצור, לא מצאתי שום דרך לשנות את גודל הפונט של הכתוביות.
בלחיצה על כפתור הכתוביות בשלט: עם החיצים למעלה ולמטה אני יכול לעבור על 4 אופציות:
1 - השהיית זמן כתוביות.
2 - צבע כתוביות. שיחקתי עם האפשרויות, אבל זה נותן רק החלפה של צבע. השארתי על אפשרות auto
4 - שפה.
בקיצור, לא מצאתי שום דרך לשנות את גודל הפונט של הכתוביות.
תנסה לבחור מצב שונה מAUTO בסעיף 2 ואז אם אני זוכר נכון תאופשר בחירת גודל הכתוביתamir073 כתב:שום דבר לא עובד:
1 - השהיית זמן כתוביות.
4 - שפה.
בקיצור, לא מצאתי שום דרך לשנות את גודל הפונט של הכתוביות....
אם לא ילך אני אבדוק בערב את ההגדרות בסטרימר אצלי
ירון