כמה אירוני - NGN של בזק
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
מחוץ לבניין של המשרדים של החברה שלי יש שלט ענק שמדבר על 100M ב-NGN.
אבל בכל האיזור אפשר להשיג רק 5M ADSL ...
די אירוני, הייתי אומר, הפער בין הפרסום לבין מה שקורה בשטח.
אבל בכל האיזור אפשר להשיג רק 5M ADSL ...
די אירוני, הייתי אומר, הפער בין הפרסום לבין מה שקורה בשטח.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
גם בחולון.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
בזק יצאו אפסים פה שזה פשוט לא יאומן.
משקיעים בלי סוף בפרסומות (ועוד על 100MB) בזמן שהפריסה שלהם לא התקדמה כמעט מטר, שלא נדבר על זה ש UFI יש כבר בכל חור.
לפני שנה כשעברתי דירה, בדיוק היה אז גל פרסומות ל NGN, כמובן שלא היה להם תשתית בחיפה.
ממה שהבנתי זה עדיין המצב ועברה שנה
שבזק יפנימו: תשתיות, לא פרסומות !
משקיעים בלי סוף בפרסומות (ועוד על 100MB) בזמן שהפריסה שלהם לא התקדמה כמעט מטר, שלא נדבר על זה ש UFI יש כבר בכל חור.
לפני שנה כשעברתי דירה, בדיוק היה אז גל פרסומות ל NGN, כמובן שלא היה להם תשתית בחיפה.
ממה שהבנתי זה עדיין המצב ועברה שנה
שבזק יפנימו: תשתיות, לא פרסומות !
השאלה היא מי יכול לתת לנו תשובות של מתי תהייה פריסה של 10 מגה ומעלה של תשתית הNGN ברוב הארץ? אני גר בצפון בצפת ומשפחתי בעכו ובשני המקומות האלה וביכלל באיזור הצפון אין תשתית של יותר מ5 מגה . אני כל פעם מתקשר ל199 ונציגי השירות כבר שנה אומרים שעובדים על תשתית הNGN ושבקרוב נוכל להנות מכך ומאז עברה כבר שנה וזה לא באופק.
l33cher יקירי אני משכיר בביריה (שממש צמודה לצפת) ומשפחתי גרה בעכו ובשני המקומות האלה ובדקנו בעוד איזורים וגם שמעתי מחברים שברוב איזור הצפון אין תשתית NGN של מעל 5 מגה. התקשרתי גם מספר פעמים ונאמר שאין ויהיה בקרוב אבל זאת תשובה שחוזרת על עצמה כתקליט שבור כבר שנה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
NGN עד ל20Mbps ,הוא סתם שם מפוצץ כדי להצדיק את זה שהם העלו את הכפילו את ההפלואד בחבילות של עד 5Mbps ועד 15 זה סתם שם מפוצץ בשביל ADSL2+ .. ה"חידוש" האמיתי שהNGN הביא הוא שהם הוסיפו חבילות על VDSL (מ20 מגה ומעלה ..)
בכול מקרה אני גר בבאר שבע (לא רחוק מהמרכז אפשר להגיד ) ויש "NGN" ,אישית אני מחובר ל10Mb ,לא בדקתי עם יש יותר ..
בכול מקרה אני גר בבאר שבע (לא רחוק מהמרכז אפשר להגיד ) ויש "NGN" ,אישית אני מחובר ל10Mb ,לא בדקתי עם יש יותר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
גם הטכנאי של בזק אמר לי את זה, דיברנו על מהירות האינטרנט המחפירה שיש בארץ והוא אמר שזה באמת ביזיון אבל הוא אמר שהפריסה של סיבים אופטיים עד לבתים "קרובה יותר מאשר חושבים"Class889 כתב:ממה שזכור לי בזק טענו שהם עומדים לסיים את הפריסה בארץ והם הולכים לעבור לFTTB, קראתי את זה איפשהו....
מישהו יכול לאשר את זה?
נשמע מוזר מדי מכדי שזה יהיה נכוןariel-ro כתב:גם הטכנאי של בזק אמר לי את זה, דיברנו על מהירות האינטרנט המחפירה שיש בארץ והוא אמר שזה באמת ביזיון אבל הוא אמר שהפריסה של סיבים אופטיים עד לבתים "קרובה יותר מאשר חושבים"Class889 כתב:ממה שזכור לי בזק טענו שהם עומדים לסיים את הפריסה בארץ והם הולכים לעבור לFTTB, קראתי את זה איפשהו....
מישהו יכול לאשר את זה?...
אם בזק יפרסו סיבים ממש בקרוב לבתים של אנשים, הם יאבדו את התירוץ של "התשתית לא יכולה לתת הרבה אפלוד" וגם אף אחד לא ירוץ להזמין מטרו אתרנט לעסק שלו
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
FTTB או לא,אני גם יכול להסתדר עם 10Mbps ,בסך הכול 1.2MBps זה לא כול כך איטי ואפשר לחכות כמה שעות בשביל רוב התכנים..מה שמעצבן זה למרות שיש לי מהירות של 1.2MBps הורדה,להכנס ליוטיוב ולראות סרטון ב720p אי אפשר ,וזה עוד בלי קשר לזה שהורדות ישירות עם בזק בין לאומי זה לא תענוג אלה אם כן אתה מתחבר עם 16 חיבורים דרך מנהל ההורדות ואז עוד אפשר להוריד במהירות גבוהה כשהשרת מאפשר זאת ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
בנהריה : אין אפשרות לספק יותר מ2.5 מגה , רוב התושבים נופלים לHOT.
בכפר ורדים : יש "NGN" , אני כרגע על 15 מגה. כשביקשתי לבדוק 20 מגה (יש לי D-Link 6740U שהוא VDSL) , הודיעו לי כי הקו שלי לא מספיק איכותי , ויש תקלות סינכרון ואי-אפשר להסתנכרן בכלל.
הטכנאי אמר לי שיש לקוח אחד בכל היישוב עם 30 מגה, אני על 15 וכל השאר זה על 10 ומטה.
אין אמינות , חבל מאוד.
בכפר ורדים : יש "NGN" , אני כרגע על 15 מגה. כשביקשתי לבדוק 20 מגה (יש לי D-Link 6740U שהוא VDSL) , הודיעו לי כי הקו שלי לא מספיק איכותי , ויש תקלות סינכרון ואי-אפשר להסתנכרן בכלל.
הטכנאי אמר לי שיש לקוח אחד בכל היישוב עם 30 מגה, אני על 15 וכל השאר זה על 10 ומטה.
אין אמינות , חבל מאוד.