זקוק לעזרה וייעוץ לגבי קנייה וחיבור רמקולים למגבר חדש
שלום לכולם!
אני שבוע הבא כנראה בדיוטי פרי והולך לקנות את המגבר דנון 1311.
כרגע יש לי בבית את הסט bose am5 שכולל סאב ושתי רמקולים קטנים
הנה תמונה של הסט: [img] http://www.bose.cn/images/product/11789615821.jpg
אני מעוניין ליצור כרגע סט של קולנוע בייתי.
אני מתלבט עם לקנות את הסט של JBL SCS200.5 5.1 ולא להשתמש בbose .
או לקנות מהדיוטי פרי BOSE DOUBLE QUBE שזה שתי רמקולים קטנים שאני אשים אותך כאחוריים.
השאלה כרגע מה עדיף לי לקנות?
ובמידה ואני קונה את הנbose כיצד אני מחבר אותם?כי כרגע הסאב של הbose כולל רק יציאות לרמקולים קדמיים
הנה תמונה של החיבורים /img] http://www.311computer.net/311carts/pc/ ... detail.jpg
השאלה אם אני אחבר את הbose החדשים ישירות למגבר האם יהיה לי מהם אפקט של באס מהסאב?או שהסאב יוציא באס רק לרמקולים הקדמיים.
תודה לכל העוזרים!
אני שבוע הבא כנראה בדיוטי פרי והולך לקנות את המגבר דנון 1311.
כרגע יש לי בבית את הסט bose am5 שכולל סאב ושתי רמקולים קטנים
הנה תמונה של הסט: [img] http://www.bose.cn/images/product/11789615821.jpg
אני מעוניין ליצור כרגע סט של קולנוע בייתי.
אני מתלבט עם לקנות את הסט של JBL SCS200.5 5.1 ולא להשתמש בbose .
או לקנות מהדיוטי פרי BOSE DOUBLE QUBE שזה שתי רמקולים קטנים שאני אשים אותך כאחוריים.
השאלה כרגע מה עדיף לי לקנות?
ובמידה ואני קונה את הנbose כיצד אני מחבר אותם?כי כרגע הסאב של הbose כולל רק יציאות לרמקולים קדמיים
הנה תמונה של החיבורים /img] http://www.311computer.net/311carts/pc/ ... detail.jpg
השאלה אם אני אחבר את הbose החדשים ישירות למגבר האם יהיה לי מהם אפקט של באס מהסאב?או שהסאב יוציא באס רק לרמקולים הקדמיים.
תודה לכל העוזרים!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תעשה לעצמך טובה ותקנה את ה-JBL יחד עם ה-1311 - ככה תהיה לך מערכת קולנוע ביתי 5.1 אמיתית, ולא איזה שעטנז של בוז עם רק 4 רמקולים וסאב פסיבי...
דרך אגב, הסאב לא מוציא בס לרמקולים הקטנים אלא בדיוק ההיפך - הוא מטפל נטו בבאס שמגיע מהרסיבר ומעביר רק את הצלילים הגבוהים יותר לרמקולים הקטנים. אחרי הכל, המטרה של הסאב היא לטפל בצלילים הנמוכים...
דרך אגב, הסאב לא מוציא בס לרמקולים הקטנים אלא בדיוק ההיפך - הוא מטפל נטו בבאס שמגיע מהרסיבר ומעביר רק את הצלילים הגבוהים יותר לרמקולים הקטנים. אחרי הכל, המטרה של הסאב היא לטפל בצלילים הנמוכים...
תודה על התשובה דבר ראשון.
השאלה אם האיכות של ה JBL תגיע לאיכות של ה bose .
כי הסט של הbose עלו לי באיזור ה 3000 שקל לפני כמה שנים ומה שהבנתי שיחסית הם נחשבים רמקולים טובים.
השאלה אם יש דרך לנצל אותם בצורה אחרת או פשוט להשתמש ב JBL ולשכוח מהם?
השאלה אם האיכות של ה JBL תגיע לאיכות של ה bose .
כי הסט של הbose עלו לי באיזור ה 3000 שקל לפני כמה שנים ומה שהבנתי שיחסית הם נחשבים רמקולים טובים.
השאלה אם יש דרך לנצל אותם בצורה אחרת או פשוט להשתמש ב JBL ולשכוח מהם?
- epony
- חבר במועדון 10K

BOSE נחשבים מאוד מאוד מאוד יקרים ביחס לאיכות שאתה מקבל, שהיא בינונית במקרה הטוב. לא תמצא הרבה אנשים שאומרים עליהם שהם רמקולים טובים (בפרט לא בכל מה שנוגע לרמקולים הקטנים שלהם) - בטח לא ביחס למחיר שלהם.
בדיוק כתבתי על זה קצת יותר באריכות בשרשור אחר אבל זו השורה התחתונה...
בשביל הקוריוז, אתה מוזמן לחפש בגוגל "bose sucks" ולראות מה יוצא לך - הנה דוגמה: http://www.firstadopter.com/fa/archives/001749.html
בדיוק כתבתי על זה קצת יותר באריכות בשרשור אחר אבל זו השורה התחתונה...
בשביל הקוריוז, אתה מוזמן לחפש בגוגל "bose sucks" ולראות מה יוצא לך - הנה דוגמה: http://www.firstadopter.com/fa/archives/001749.html
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
רגע, אם תקנה 2 רמקולים קטנים של BOSE , עדיין תהיה בלי רמקול סנטר, לא?
לדעתי, זה לא פתרון טוב בכלל.
אפשרות נוספת (לדעתי יותר טובה), היא להשתמש בשני הרמקולים שלך כאחוריים,
ולקנות פשוט 2 קדמיים וסנטר. זה יכול להיות שלישיית לווייניים (נגיד של MOREL),
או שני מדפיים וסנטר מאותה סדרה.
לדעתי, זה לא פתרון טוב בכלל.
אפשרות נוספת (לדעתי יותר טובה), היא להשתמש בשני הרמקולים שלך כאחוריים,
ולקנות פשוט 2 קדמיים וסנטר. זה יכול להיות שלישיית לווייניים (נגיד של MOREL),
או שני מדפיים וסנטר מאותה סדרה.
אני חשבתי אולי ללכת בכיוון של לקנות את ה LG
ואז להשים את ה bose כרמקולים אחוריים או צדדיים ולהפוך את המערכת ל 7.1.
או שעדיף להשים את ה bose כרמקולים קדמיים ואת ה lg כ-סנטר,אחוריים וצדדיים.
מה לדעתכם התצורה הכי טובה והאם הסאב של LG יספיק או שכדאי לחבר גם את הסאב של bose(פאסיבי)?
ואז להשים את ה bose כרמקולים אחוריים או צדדיים ולהפוך את המערכת ל 7.1.
או שעדיף להשים את ה bose כרמקולים קדמיים ואת ה lg כ-סנטר,אחוריים וצדדיים.
מה לדעתכם התצורה הכי טובה והאם הסאב של LG יספיק או שכדאי לחבר גם את הסאב של bose(פאסיבי)?
תעשה לעצמך טובה ואל תתקרב ל LG .
אתה יכול להשתמש בבוז כאחוריים ואליהם צרף קדמיים וסנטר.
אם הסאב של בוז הוא פסיבי (ללא מגבר) אז תניח אותו בצד או חבר אותו כחלק מהאחוריים (כלומר, הסטליטים האחוריים יתחברו אליו והוא יתחבר לרסיבר) ותוכל להגדיר את האחוריים כ LARGE (בתנאי שגם הקדמיים שלך יוגדרו כ LARGE ).
האם הקדמיים חייבים להיות סטליטים?
רמקולי מדף באים בחשבון?
ארז
אתה יכול להשתמש בבוז כאחוריים ואליהם צרף קדמיים וסנטר.
אם הסאב של בוז הוא פסיבי (ללא מגבר) אז תניח אותו בצד או חבר אותו כחלק מהאחוריים (כלומר, הסטליטים האחוריים יתחברו אליו והוא יתחבר לרסיבר) ותוכל להגדיר את האחוריים כ LARGE (בתנאי שגם הקדמיים שלך יוגדרו כ LARGE ).
האם הקדמיים חייבים להיות סטליטים?
רמקולי מדף באים בחשבון?
ארז
אופס!טעות שלי רשמתי LG במקום JBL
אני אנסח את השאלה מחדש:
אני שבוע הבא בדיוטי פרי ולכן אני רוצה לנצל את זה כי התקציב שלי לרמקולים הוא עד 1000 שקל כרגע.
חשבתי להשים את ה bose כרמקולים אחוריים או צדדיים ואת הJBL כקדמיים וסנטר את המערכת ל 7.1.
או שעדיף להשים את ה bose כרמקולים קדמיים ואת ה JBL כ-סנטר,אחוריים וצדדיים.
מה לדעתכם התצורה הכי טובה?
האם הסאב של JBL יספיק או שכדאי לחבר גם את הסאב של bose(פאסיבי)?
אני אנסח את השאלה מחדש:
אני שבוע הבא בדיוטי פרי ולכן אני רוצה לנצל את זה כי התקציב שלי לרמקולים הוא עד 1000 שקל כרגע.
חשבתי להשים את ה bose כרמקולים אחוריים או צדדיים ואת הJBL כקדמיים וסנטר את המערכת ל 7.1.
או שעדיף להשים את ה bose כרמקולים קדמיים ואת ה JBL כ-סנטר,אחוריים וצדדיים.
מה לדעתכם התצורה הכי טובה?
האם הסאב של JBL יספיק או שכדאי לחבר גם את הסאב של bose(פאסיבי)?
- epony
- חבר במועדון 10K

לדעתי הכי טוב יהיה לשים את ה-JBL מלפנים, ואת הזוג BOSE כ-SURROUND BACK.
כמו שארז אמר אתה יכול אולי לחבר את הסאב של BOSE כ-"תוספת" לרמקולים, אבל לא נראה לי שיש הרבה ערך מוסף בלחבר אותו כסאב שני (ה-1311 גם לא ממש יודע להוציא סיגנל לשני סאבים) - אפשר פשוט לוותר עליו...
כמו שארז אמר אתה יכול אולי לחבר את הסאב של BOSE כ-"תוספת" לרמקולים, אבל לא נראה לי שיש הרבה ערך מוסף בלחבר אותו כסאב שני (ה-1311 גם לא ממש יודע להוציא סיגנל לשני סאבים) - אפשר פשוט לוותר עליו...
- epony
- חבר במועדון 10K

וואללה עד שאמרת אפילו לא שמתי לב שהחזירו את המוניטין ל-"מאומתים"Andrey13 כתב:epony,
תתחדש על האוזניה החמישית...
תודה!