אם אני מבין נכון אחד היתרונות של בוקסי זה הקישור לאתרי תוכן כמו הולו, נטפליקס, וכו'. הדבר הזה הרי לא נגיש בארץ, אז זה לא קצת מאבד מהיתרונות של המכשיר?
יש לו יתרונות אחרים משמעותיים מול סטרימרים אחרים?
האם בוקסי לא מאבד את היתרונות שלו בישראל?
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כל הסטרימרים יודעים לנגן 1080p כבר מספר שנים. היצרנים יודעים זאת ולכן מרחיבים את היצע השירותים שסטרימר מספק מעבר לניגון תכנים וזאת על מנת להבליט את המוצר מעבר למתחרים. תכונות כמו התקנת אפליקציות, פתרונות MovieJukeBox מגוונים, יכולות מקוונות עשירות ועוד - כל אלו הינן דברים שיכולנו רק לחלום עליהם לפני שנה-שנתיים. כיום המוצר BOXEE BOX מביא את העולם המקוון למסך בסלון בצורה נוחה וקלה לשימוש ובצורה הרבה יותר מתקדמת מכל סטרימר אחר.
זאת תהיה טעות להתעלם מהשירותים הללו מכיוון שהרבה מהאפליקציות המקוונות זמינות גם בארץ, אך גם אם תעשה זאת, עדיין יהיה בידך סטרימר מן השורה הראשונה.
זאת תהיה טעות להתעלם מהשירותים הללו מכיוון שהרבה מהאפליקציות המקוונות זמינות גם בארץ, אך גם אם תעשה זאת, עדיין יהיה בידך סטרימר מן השורה הראשונה.
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לרגע לא אמרתי שהוא לא סטרימר מעולה. כמו שאמרת אבל לכל סטרימר יש את היחודיות שלו ואם אני מבין נכון (ויכול להיות שאני טועה) היחודיות של בוקסי הייתה מההתחלה החיבור עם שירותי התוכן האמריקאיים. מכיוון שהשירותים האלה לא זמינים בארץ, האם זה לא מאבד חלק ניכר מהיחודיות שלו? שוב, זה לא אומר שהוא גרוע, אלא שפשוט הוא פחות אטרקטיבי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
האזכור של התכונות המקוונות נועד על מנת להראות עד כמה הוא מביא לשולחן תכונות רעננות שלא קיימות אצל סטרימרים אחרים. גם אם מתעלמים מיכולות אלו, הוא עדיין כאמור סטרימר טוב מאוד אשר מתמודד בהצלחה מול סטרימרים דומים.
אני ממליץ לך לעיין בדביק ובשרשורים הנלווים על מנת לעמוד על שאר הסטרימרים הרלוונטים כיום.
אני ממליץ לך לעיין בדביק ובשרשורים הנלווים על מנת לעמוד על שאר הסטרימרים הרלוונטים כיום.