ניהול הקבצים
היי.
יש לי בעיה...אני מוריד את רוב התכנים שלי דרך הטורנט. ואני צריך לשמור אותם בשיתוף אחרי ההורדה (אחרי שזה מסיים להוריד הקובץ חייב להישאר באותו מיקום ככה שהטורנט מעלה אותו). אבל, כשאני מוריד סרט הוא בדר"כ יורד או בראר או עם עוד קובץ sample.
מה אני יכול לעשות כדי שXBMC יראה את התכנים האלה בלי להגדיר לו כל פעם עוד VIDEO SOURCE לתיקייה של הקובץ שבדיוק הורדתי?
עוד בעיה שיש לי היא שיש לי המון סרטים שבתיקייה אחת. ככה שהXBMC לא מראה לי אותם במצב LIBRARY..והשם שלהם פשוט לא נראה טוב (כולל את כל ההוצאה גרסא וכו') ולא ברווחים אלא נקודות בדר"כ בין מילים לדוגמא The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD.AC3-eXceSs
יש איזושהי דרך להעביר את כל הסרטים שכל אחד יקבל תיקייה משלו עם השם שלו בלי לעשות את זה ידני? (איזושהי תוכנה שעושה את זה לבד..) ככה שנגיד שם התיקייה יהיה The next three days ובתוכה הקובץ כמו שהוא...
ממש תודה!
יש לי בעיה...אני מוריד את רוב התכנים שלי דרך הטורנט. ואני צריך לשמור אותם בשיתוף אחרי ההורדה (אחרי שזה מסיים להוריד הקובץ חייב להישאר באותו מיקום ככה שהטורנט מעלה אותו). אבל, כשאני מוריד סרט הוא בדר"כ יורד או בראר או עם עוד קובץ sample.
מה אני יכול לעשות כדי שXBMC יראה את התכנים האלה בלי להגדיר לו כל פעם עוד VIDEO SOURCE לתיקייה של הקובץ שבדיוק הורדתי?
עוד בעיה שיש לי היא שיש לי המון סרטים שבתיקייה אחת. ככה שהXBMC לא מראה לי אותם במצב LIBRARY..והשם שלהם פשוט לא נראה טוב (כולל את כל ההוצאה גרסא וכו') ולא ברווחים אלא נקודות בדר"כ בין מילים לדוגמא The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD.AC3-eXceSs
יש איזושהי דרך להעביר את כל הסרטים שכל אחד יקבל תיקייה משלו עם השם שלו בלי לעשות את זה ידני? (איזושהי תוכנה שעושה את זה לבד..) ככה שנגיד שם התיקייה יהיה The next three days ובתוכה הקובץ כמו שהוא...
ממש תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא יודע איך אתה מוריד את הטורנטים, אבל ב-uTorrent אתה יכול לקבוע את מיקום הקובץ איך שאתה עושה דאבל-קליק על קובץ הטורנט.
זה אולי לא אידאלי בשביל טורנט המגיע כאסופת רארים, אבל נוח מאוד עבור טורנט המגיע באופן נוח כקובץ MKV בודד.
זה אולי לא אידאלי בשביל טורנט המגיע כאסופת רארים, אבל נוח מאוד עבור טורנט המגיע באופן נוח כקובץ MKV בודד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני אנסה לעזור בקשר לשאלה השניה, תאמת שחברת Xtreamer מציעים תוכנה שלי אישית לא יצא לנסות, אתה מוזמןScanner כתב:היי.
ממש תודה!...
לדעתי זה מה שחיפשת...
http://xtreamer.net/downloads/communit ... maker.aspx
לשימושך.
תדווח אם לאחר השימוש זה עזר שגם אנחנו נדע.
http://www.therenamer.com/
לא הצלחתי להפעיל את התוכנה.DaNiStO כתב:אני אנסה לעזור בקשר לשאלה השניה, תאמת שחברת Xtreamer מציעים תוכנה שלי אישית לא יצא לנסות, אתה מוזמןScanner כתב:היי.
ממש תודה!...
לדעתי זה מה שחיפשת...
http://xtreamer.net/downloads/communit ... maker.aspx
לשימושך.
תדווח אם לאחר השימוש זה עזר שגם אנחנו נדע....
ניסית אותה אבל היא משנה לי גם את השם קובץ ואני רוצה שהקובץ עצמו ישאר עם הגרסא שלו והכל והתיקיה תהיה עם שם מסודר...http://www.therenamer.com/...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
קראתי את ההודעה הראשונה שלו ולא הצלחתי להבין "מה הבעיה "taoyossi כתב:מה הבעיה לשתף את התייקיה שאליה ה torrent יורדים ?...
טוב ששאלת...
זה נראה לי הכי הגיוני.
אותה תקיה יהיו גם הטורנטים וגם xbmc.
ותוריד את הסרטים ללא sample
עם הקטע של הטורנטים הסתדרתי...
הבעיה שיש לי היא שיש לי תיקייה עם הרבה סרטים בתוכה.
איך אני יכול לעשות שכל סרט יקבל תיקייה משלו עם השם שלו?
לדוגמא, בתיקייה סרטים אחד הקבצים הוא The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD.AC3-eXceSs אני רוצה שתווצר תיקייה The Next Three Days ובתוכה הקובץ.
therenamer עשתה את זה אבל חוץ מלהכניס את הסרט לתיקייה משל עצמו עם שם רגיל, היא גם שינתה את שם הקובץ ואני רוצה שהקובץ עצמו ישאר עם הגרסא והכל...
הצעות?
הבעיה שיש לי היא שיש לי תיקייה עם הרבה סרטים בתוכה.
איך אני יכול לעשות שכל סרט יקבל תיקייה משלו עם השם שלו?
לדוגמא, בתיקייה סרטים אחד הקבצים הוא The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD.AC3-eXceSs אני רוצה שתווצר תיקייה The Next Three Days ובתוכה הקובץ.
therenamer עשתה את זה אבל חוץ מלהכניס את הסרט לתיקייה משל עצמו עם שם רגיל, היא גם שינתה את שם הקובץ ואני רוצה שהקובץ עצמו ישאר עם הגרסא והכל...
הצעות?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בפעם הראשונה שארגנתי את כל התוכן שלי כמו שצריך , פתחתי כ 500 תיקיות , הורדתי ידנית לכל סרט פוסטר , רקע סרט ו תקציר וכמובן פתחתי תיקייה לכל סרט .
אחכ כבר הכל היה יותר קל....
אחכ כבר הכל היה יותר קל....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
נסה להקפיץ את בקשת הפיתוח [url=http://www.therenamer.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=952]הזו[/url] (בפורום של therenamer). אולי זה יעזור לתת לה יותר משקל. אגב, מנסיוני עם תוכנות donationware אחרות גם תרומה יכולה לעזור לבקשות פיתוח כאלה לקרות