ניהול הקבצים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

היי.
יש לי בעיה...אני מוריד את רוב התכנים שלי דרך הטורנט. ואני צריך לשמור אותם בשיתוף אחרי ההורדה (אחרי שזה מסיים להוריד הקובץ חייב להישאר באותו מיקום ככה שהטורנט מעלה אותו). אבל, כשאני מוריד סרט הוא בדר"כ יורד או בראר או עם עוד קובץ sample.
מה אני יכול לעשות כדי שXBMC יראה את התכנים האלה בלי להגדיר לו כל פעם עוד VIDEO SOURCE לתיקייה של הקובץ שבדיוק הורדתי?

עוד בעיה שיש לי היא שיש לי המון סרטים שבתיקייה אחת. ככה שהXBMC לא מראה לי אותם במצב LIBRARY..והשם שלהם פשוט לא נראה טוב (כולל את כל ההוצאה גרסא וכו') ולא ברווחים אלא נקודות בדר"כ בין מילים לדוגמא The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD.AC3-eXceSs
יש איזושהי דרך להעביר את כל הסרטים שכל אחד יקבל תיקייה משלו עם השם שלו בלי לעשות את זה ידני? (איזושהי תוכנה שעושה את זה לבד..) ככה שנגיד שם התיקייה יהיה The next three days ובתוכה הקובץ כמו שהוא...

ממש תודה!

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

מישהו?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

לא יודע איך אתה מוריד את הטורנטים, אבל ב-uTorrent אתה יכול לקבוע את מיקום הקובץ איך שאתה עושה דאבל-קליק על קובץ הטורנט.
זה אולי לא אידאלי בשביל טורנט המגיע כאסופת רארים, אבל נוח מאוד עבור טורנט המגיע באופן נוח כקובץ MKV בודד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

DaNiStO
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

Scanner כתב:היי.
יש לי בעיה...אני מוריד את רוב התכנים שלי דרך הטורנט. ואני צריך לשמור אותם בשיתוף אחרי ההורדה (אחרי שזה מסיים להוריד הקובץ חייב להישאר באותו מיקום ככה שהטורנט מעלה אותו). אבל, כשאני מוריד סרט הוא בדר"כ יורד או בראר או עם עוד קובץ sample.
מה אני יכול לעשות כדי שXBMC יראה את התכנים האלה בלי להגדיר לו כל פעם עוד VIDEO SOURCE לתיקייה של הקובץ שבדיוק הורדתי?

עוד בעיה שיש לי היא שיש לי המון סרטים שבתיקייה אחת. ככה שהXBMC לא מראה לי אותם במצב LIBRARY..והשם שלהם פשוט לא נראה טוב (כולל את כל ההוצאה גרסא וכו') ולא ברווחים אלא נקודות בדר"כ בין מילים לדוגמא The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD.AC3-eXceSs
יש איזושהי דרך להעביר את כל הסרטים שכל אחד יקבל תיקייה משלו עם השם שלו בלי לעשות את זה ידני? (איזושהי תוכנה שעושה את זה לבד..) ככה שנגיד שם התיקייה יהיה The next three days ובתוכה הקובץ כמו שהוא...

ממש תודה!
...
אני אנסה לעזור בקשר לשאלה השניה, תאמת שחברת Xtreamer מציעים תוכנה שלי אישית לא יצא לנסות, אתה מוזמן

לדעתי זה מה שחיפשת...
http://xtreamer.net/downloads/communit ... maker.aspx

לשימושך.

תדווח אם לאחר השימוש זה עזר שגם אנחנו נדע.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #5 

http://www.therenamer.com/

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

DaNiStO כתב:
Scanner כתב:היי.

ממש תודה!
...
אני אנסה לעזור בקשר לשאלה השניה, תאמת שחברת Xtreamer מציעים תוכנה שלי אישית לא יצא לנסות, אתה מוזמן

לדעתי זה מה שחיפשת...
http://xtreamer.net/downloads/communit ... maker.aspx

לשימושך.

תדווח אם לאחר השימוש זה עזר שגם אנחנו נדע.
...
לא הצלחתי להפעיל את התוכנה.

http://www.therenamer.com/
...
ניסית אותה אבל היא משנה לי גם את השם קובץ ואני רוצה שהקובץ עצמו ישאר עם הגרסא שלו והכל והתיקיה תהיה עם שם מסודר...

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #7 

מה הבעיה לשתף את התייקיה שאליה ה torrent יורדים ?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #8 

taoyossi כתב:מה הבעיה לשתף את התייקיה שאליה ה torrent יורדים ?
...
קראתי את ההודעה הראשונה שלו ולא הצלחתי להבין "מה הבעיה "
טוב ששאלת...

זה נראה לי הכי הגיוני.
אותה תקיה יהיו גם הטורנטים וגם xbmc.
ותוריד את הסרטים ללא sample

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

עם הקטע של הטורנטים הסתדרתי...
הבעיה שיש לי היא שיש לי תיקייה עם הרבה סרטים בתוכה.
איך אני יכול לעשות שכל סרט יקבל תיקייה משלו עם השם שלו?
לדוגמא, בתיקייה סרטים אחד הקבצים הוא The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD.AC3-eXceSs אני רוצה שתווצר תיקייה The Next Three Days ובתוכה הקובץ.
therenamer עשתה את זה אבל חוץ מלהכניס את הסרט לתיקייה משל עצמו עם שם רגיל, היא גם שינתה את שם הקובץ ואני רוצה שהקובץ עצמו ישאר עם הגרסא והכל...
הצעות?

M-a-T-a-N
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 335
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

רק ידני חביבי כל יום תעשה קצת כמה כבר סרטים יש לך 1000 כל יום תעשה כמה ויהיה בסדר

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #11 

בפעם הראשונה שארגנתי את כל התוכן שלי כמו שצריך , פתחתי כ 500 תיקיות , הורדתי ידנית לכל סרט פוסטר , רקע סרט ו תקציר וכמובן פתחתי תיקייה לכל סרט .
:wink:

אחכ כבר הכל היה יותר קל....

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #12 

נסה להקפיץ את בקשת הפיתוח [url=http://www.therenamer.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=952]הזו[/url] (בפורום של therenamer). אולי זה יעזור לתת לה יותר משקל. אגב, מנסיוני עם תוכנות donationware אחרות גם תרומה יכולה לעזור לבקשות פיתוח כאלה לקרות :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”