היי.
יש לי אחסון עם דומיין לעסק ואני צריך להוסיף עוד דף שלא קשור לעסק אלא למשהו פרטי אחר.
אני רוצה לשים דומיין אחר לדף הזה (שאני יקנה) ככה שאנשים לא יראו שיש קשר בין שני הדפים...
ככה שאם כרגע אני מעלה את הדף לאחסון הוא יהיה לדוגמא: www.example.co.il/page אבל אני רוצה שזה יהיה www.somedomain.co.il/page. חשבתי שאפשר פשוט לקשר דומיין לעמוד בצורה רגילה אבל אז כשאנשים יכנסו לדומיין החלופי (החדש) הם יראו את הדומיין הישן? פשוט חשוב לי מאוד שאנשים לא ידעו שהדף קשור איכשהו לאתר העסקי.
כל הרעיון הוא פשוט לחסוך בעוד אחסון כשיש לי כבר את זה.
תודה!
ואם זה לא קשור לפורום הזה אשמח אם יוכלו להעביר את זה.
שינוי דומיין
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כמובן, באיחסון שלך שמה אתה צריך לקשר את הדומיין לתקייה מסויימת באחסון, ככה שתוכל להשתמש בדומיין שונה לגמריי אבל על אותו אחסון.
אתה לא חייב שזה יהיה blabla.com/page אתה יכול שהדומיין עצמו יהיה שונה לגמריי.
אופציה אחרת שאתה יכול בלי לקנות עוד דומיין זה להשתמש בsubdomain.
נגיד והדומין שלך כרגע הוא
scanner.com אז הסאב דומיין שלו הוא WWW, ואתה יכול להוסיף סאבדומיין אחר למשל שהאתר www.scanner.com והאתר hello.scanner.com יהיו שונים לחלוטין, גם כאן אותו עיקרון, אתה רק צריך לקשר באיחסון לתקייה שאתה רוצה.
אם זה איחסון בארץ אז יש הגבלה על כמות הסאבדומיין שאתה יכול להשתמש, אם זה בחול, כמעט ואין הגבלה.
אתה לא חייב שזה יהיה blabla.com/page אתה יכול שהדומיין עצמו יהיה שונה לגמריי.
אופציה אחרת שאתה יכול בלי לקנות עוד דומיין זה להשתמש בsubdomain.
נגיד והדומין שלך כרגע הוא
scanner.com אז הסאב דומיין שלו הוא WWW, ואתה יכול להוסיף סאבדומיין אחר למשל שהאתר www.scanner.com והאתר hello.scanner.com יהיו שונים לחלוטין, גם כאן אותו עיקרון, אתה רק צריך לקשר באיחסון לתקייה שאתה רוצה.
אם זה איחסון בארץ אז יש הגבלה על כמות הסאבדומיין שאתה יכול להשתמש, אם זה בחול, כמעט ואין הגבלה.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
בתוך האחסון שלך אמור להיות מקום שאתה בעצם מארגן את כל הדומיינים (תלוי באיזה פאנל יש לך) זה בדר"כ באותו מקום שאתה מוסיף את הדומיינים שלך, אז הוא באותו מקום אמור לשאול אותך לגביי הפנייה של הדומיין.
אמור להיות גם מדריכים באחסון שלך אם זה אחסון שנחשב טוב.
אמור להיות גם מדריכים באחסון שלך אם זה אחסון שנחשב טוב.